Monday, June 25, 2012

Hvordan å tilfredsstille sommertid frisk tomat Cravings i dag

Skuffelse hersker tungt når det gjelder ut av sesongen tomater. Ja, sommeren er over som den harde iskaldt kaldt temperaturer teppe det hele nordamerikanske kontinentet og vi mangler, craving mer enn sannsynlig, utrolig smaken av vine moden tomat rett fra hagen. Perfekt plukket på deres titt på friskhet og aromatiske duft.


Sikker prøve du produsere markedet på du lokale dagligvarer ser lyse røde tomater som gir litt til touch, men ikke føler grøtaktig. Reisen er mislykket i stedet du bosette for mindre enn perfekt blodprøver, blek og fortsatt litt grønne i farge. Din håp er det vil modnes ved romtemperatur på kjøkkenet counter og være klar til bruk i et par dager. Skuffelse følger den har nei smake overhodet.


Cravings er vedvarende og føre til mer intens ønske om å få frisk smaken av sommertid tomater.


Au, fikk du høre værmeldingen? Flere dager med under frysepunktet temperaturer er fremover med ingen ende i sikte.


Salsa Capt'n har en enkel og akseptabel løsning for deg. Vurderer snø dekket hage ut back-vinduet, og din cravings er vokser mer intens hver dag er det tid for å nå for "hermetisert tomater".


Hei høre meg ut bare et minutt, OK?


Hermetisert tomater, ja hele arkivmeldinger tomater er nærmest smaker til friske tomater som du kan finne. Se etter hele tomater som er pakket i juice ikke saus eller puree for beste smaken. Hele hermetisert tomater kan enkelt hakkede eller lagt selv inn hele under matlagingen til de fleste av favorittoppskriftene dine. Faktisk, gå videre og bruke de terninger hermetisert tomatene igjen flytte de pakket i juice.


Terninger tomater er coarsely hakkede under hermetikkboksfylling prosessen sparer mye tid og selvfølgelig rotete oppryddingen for chopping arkivmeldinger hele tomater. Legge dem rett ut av kan til din favoritt sauser, supper og pasta retter, å bruke dem slik du gjør med din hage tomater som er friske.


Hjemmelaget tomat salsa?


Husk, bare husk å tappe saften først, reserverer det for en spesiell "Bloody Mary" senere.

No comments:

Post a Comment