Wednesday, June 13, 2012

Lys Calorie matlaging: Hvordan du Cook lav Calorie matvarer som fortsatt smak fantastisk

Mange mennesker vil disse dager kontrollere sine dietter, slik at de er å spise lav calorie matvarer, men lav calorie matvarer som fortsatt smaker stor. Måten å få lav calorie matvarer som smaker stor er gjennom lys calorie matlaging. Det er noen tips for å vurdere når embarking på lys calorie matlaging eventyr hvor calories er lav, men smaken er høy.


Margarin i motsetning til smør


Når følgende oppskrifter når du klargjør et måltid, finnes det mange oppskrifter som viser nå et valg mellom å bruke smør som en ingrediens eller margarin. Ved hjelp av margarin i oppskriften i stedet for smør cook kutt caloric innholdet betydelig, men fortsatt holder en god smak generelle. Det er svært vanskelig å fortelle forskjellen mellom margarin og smør som brukes i tilberedt mat og siden margarin er lavere i calories er det en stor erstatning. Neste gang du matlaging og kjøre på tvers av et valg mellom smør eller margarin som en ingrediens pass sunn og lav calorie-valg ved hjelp av margarin. Smaken vil fortsatt være stor, og det vil ikke påvirke din waistline!


Splenda i motsetning til sukker


En annen flott måte å spare på caloric inntaket er å bruke Splenda i oppskrifter i motsetning til sukker. Splenda består av Sukralose, som ble godkjent for salg på markedet, inne det sen 1990s. Ikke bare er denne ingrediens lav inne kalori, men det er gode smaker også. Splenda er også en fantastisk ingrediens for å bruke i bakt matvarer som det er varme stabil og det er ingen reell tap av stoffet under matlagingen. Av disse grunner er Splenda en stor ingrediens for å bruke når mat ved hjelp av disse oppskriftene som kaller for sukker. Du vil ikke merke en forskjell, men du vil nyte god mat og drikke med betydelig mindre calories!


Dette er to måter der en calorie-bevisst person kan gjøre fantastisk lys calorie måltider som er rikelig i avdelingen smak og lett på waistline også.

No comments:

Post a Comment