Sunday, June 24, 2012

Å velge postordre kjøtt for Gourmet kutt

Kjøpe kjøtt, er en av de fineste delikatessene igjen i gourmetmat. Det er så mange kutt, smaker og stiler av forberedelse, filets og krydder til glede og krible alle sanser. Spare penger på kjøtt for gourmet, kan det være lett, følger noen grunnleggende regler som følger. Når du velger en kjøtt kuttet må du huske at mer tatt å forberede denne klippe vil bety at det er dyrere, og dette betyr ikke nødvendigvis at den smaker bedre skjønt. Å velge å ha kjøtt med et bein i eller filleted er opp personens preferanse. Benet i er billigere enn filleted som dette snittet har tatt mindre tid til å forberede. Kjøtt med bein i vil også cook raskere som benet fungerer som en leder for varme og kokker det raskere. Filleted meats kan også ha mindre smaken enn et kutt med bein i.


Å velge kjøtt kan være tidkrevende og kostbart Hvis du ikke er sikker på hva du ønsker. Være forberedt med en liste over kutt og stiler du ønsker før du drar hjemmefra, slik at du trenger en enkel, praktisk kjøtt shopping ekspedisjonen. Kjøtt kutt er ikke alle skapt like. Dyrere cut er vanligvis fra en bestemt del av kjøtt som er mer anbudet og ikke en arbeider muskel. Dyrere kutt kommer vanligvis fra ribber, rumpe og kam av dyret. Arbeider muskelen refererer vanligvis til skuldrene og flanke. Matlaging disse kutt også må tas i betraktning. Å få den beste smaken av kjøtt-cook din dyrere meats for en kort periode med en høy varme. Cooking gang for samarbeidet muskel kutt skal være lengre og kokte over en lav varme. Hvis kjøtt er stemplet som toppen mørbrad, stewing, bunnen runde, marinating og toppen runde vil deretter dette at ta lengre tid å lage mat. Luksus og dyrere meats som bruker ord som av svin, t-bein, grilling og porterhouse, på etiketten trenger å bli kokt raskere på høy varme.


Spare penger når du kjøper din kjøtt ved å velge kutt som har tatt mindre tid til å bli behandlet. Dette refererer til utarbeidelsen av kjøtt, og dette inkluderer slicing opp, knytte kjøtt sammen og fjerne skall eller bein. Marbling er en term som brukes med kjøtt, og dette betyr fett strimler som er synlige langs sidene av kjøtt. Denne fat er ikke nødvendigvis dårlig for deg. Fleste tror at hvis du fjerner denne fett blir sunnere for dem. Når fettet fjernes går smaken tapt. Velg kjøtt som har flecks av fett i stedet for strimler på din kjøtt kutt, dette vil få smaken og være sunt også.


Hvis kjøttet på slakter ser eller lukter morsomt jeg foreslår at du går til en annen slakter. Disse er prime fortelle historier om at kjøtt ikke er opp til klasse. Kjøtt bør lukter friskt og kjøtt bør være fast snarere enn tøff myke eller harde. Hvis kjøttet ser eller føles morsomt, og det kan ha blitt sittende for lenge. Fargene av kjøtt kan også høy kjøperen, hvis det er en god klippe ut eller ikke. Kjøtt bør være en mørk rød farge som dette betyr kjøttet er utarbeidet og kutte nylig. Best før datoen på etiketter bør har datoen og tid det var forberedt og pakket. Hvor mye kjøtt som en person bør spise på en mealtime tilsvarer en kortstokk på kort eller en clenched knyttneve. Har masse grønnsaker med ditt måltid, i tillegg til korn å holde måltidet balansert. Kjøtt er vanligvis gradert på en gradering systemet er kjøtt som bestemmer kvaliteten av kjøtt. Dette USDA systemet vil Vurder kjøtt fra god til dårlig. Det er også gradering systemer for kommersielle, standard kjøtt og fjærfe.

No comments:

Post a Comment