Tuesday, March 27, 2012

Comfort Food trender bringe oss tilbake til våre røtter

Comfort food. Det høres enda varm og gjestfri - som cuddling av brannen på en kald vinterdag. Comfort food trender har sett en ekte gjenoppblomstringen i de siste årene, og vårt ønske for komfort mat synes å være å holde sterk. Så hva er comfort food? Vanligvis er det vi har gode minner om mat, maten vi tenker på når vi hører ordet hjemmelaget, og som minner oss om enklere ganger.


Liste over favoritt komfort mat kan være forskjellig for hver enkelt av oss. Mens hjemmelaget Makaroni og ost og Meat Loaf med potetmos har vært stifter for mange av oss, for noen av oss kan comfort food inkludere en deilig cheesy lasagna eller yummy søtpotet sektor. Vi alle har en tendens til å elske mat som tar oss tilbake til våre røtter - matvarer vi vokste opp med.


Noen av våre beste komfort mat valg ble funnet å være:


-Suppe
-Meat Loaf
-Pasta sauser
-Potten pies
-Potetmos
-Pizza
-Potetsalat
-Makaroni og OST
-Kjeks og scones
-Chili
-Okse lapskaus
-Frukt pies
-Chocolate chip cookies


Hvorfor økte ønske for komfort mat? Det synes å være en kombinasjon av ting. Folk er busier og mer stresset enn noensinne. De siste årene har også resultert i mange av oss føler seg mindre trygge i verden. Vi vil føle deg varm og trygt på nytt, slik vi gjorde da vi var unge og verden virket enklere.


Comfort food trenden overvåkere si at vi er craving matvarer vi vokste opp med. Folk ønsker å nyte sine hjem og underholde hjemme. Vi uttrykker en interesse i å laging mat til alt fra enkel partiet mat oppskrifter til BBQ å langsom tilberedes roasts med alt tilbehør.


Vi vil også oppleve forskjellige smaker, noen ganger smaker fra rundt om i verden, noen ganger kjente matvarer vi elsker, med vri eller en ekstra bit av pizzazz. Så har vi ting som hvitløk mashed poteter, 4 OST Makaroni og ost og tynn crust pizza for gourmet.


Vi er også en befolkning som blir stadig mer bevisst på helse og å lage sunn mat valg. Med aldring baby boomers oppretter en bulge i våre befolkninger, er sunn livsstil trender foran og sentrum. Vi ønsker færre kalorier men alle smak, sunnere å spise med komfort av våre favoritt mat. Så der dette la oss? Hvordan vi kombinerer komfort mat trender med sunnere livsstil trender?


Så mye som vi elsker vår komfort matvarer ser mange av oss nå etter måter å gjøre dem om til sunnere valg, med en lavere fett innhold og færre calories. Vi tweak disse flotte oppskrifter fra fortiden, slik at vi opprettholde (eller noen ganger også forbedre) smaken, men forgo noen av fett, usunn carbs og sukker innholdet. Og mens de fleste av oss er fortsatt å spise våre favoritt komfort-mat, kanskje det er bare litt mindre ofte. Vi kan bestemme deg å dele det stykket av fantastisk ostekake slik at vi får smaken, men ikke pounds.


Vi går tilbake til våre røtter - men med en nikk til sunn mat valg og noen fantastiske, velsmakende vendinger underveis.

No comments:

Post a Comment