Wednesday, March 28, 2012

Kaffe: Er det å få for komplisert?

Vanlig kaffe er raskt bli en ting fra fortiden. Nå er det ganske enkelt å piske opp en varm drikk for gourmet for gjest, familie, eller bare for deg selv. I dag finnes det flere av kaffe klubber og sirkler i hvilke kaffe drikker har blitt litt av en social club. Disse sosiale klubber møte i samfunnet eller på Internett.


Hvor gikk de gode gamle dagene hvor du kan få bare en vanlig, en god kopp kaffe all over hele Amerika.


Det er alle fordi det er en stor Mani over kaffe disse dager. Folk er nesten tilber kaffebønne nå. Folk får en spennende ut av bestilling og kjøpe spesielle kaffe fra butikker som spesialitet. De liker å slipe sine egne kaffebønner. De liker å besøke steder som Costa Rica og bringe tilbake deres spesielle harmoni. Og "kaffe smaker" synes å være omtrent så populær som "vinsmaking".


De har møbler og hjemme Interiør-Design med en kaffe-tema. Dette vil gjøre store gaver til kaffe-buff.


Kaffe fikk dens begynnelse rundt 900 e.Kr., der det ble først brukt som en stimulerende. Det var også til tider brukt som en vin og medisin. Det ser ikke ut som noe som er mye annerledes i dag.


Det er ikke mange produkter som kaffe som har fortsatt "som den er" i hundrevis av år. Og ennå mennesker er fortsatt scrutinizing og får kreativ med det i dag og trolig vil være i årene som kommer.


Hva er også interessant er at kaffe er andre til olje i dollar volum som en handelsvare i verden.


Visste du at det er to ganger mer koffein i en halvkilo te enn i samme mengde stekt kaffe? Dette er gode nyheter for de av dere som hater smaken av decaffeinated kaffe men vent bare et øyeblikk. En halvkilo te vil gjøre ca 160 kopper mens en halvkilo kaffe vil vanligvis gjøre omtrent 40 kopper. Dette betyr at en kopp te har ca 1/4th koffein av en kopp kaffe.


Innholdet av koffein i kaffe reduserer som det er vokst for høyere høydene. Hvis du vil ha mindre koffein i kaffe, vokse det høyere. Gourmet kaffe er vanligvis dyrkes på høyere høyder slik at de har mindre koffein enn sine kolleger i matbutikk.


Det finnes mange forskjellige typer kaffebønner og altfor mange til å beskrive i denne artikkelen. Her er noen av dem:


Du har Latte, Espresso, lav-fett, organisk, Cal, koffeinfri, halv-koffeinfri, Black Forest, Cappuccino, Café au Lait, Alpine som har brunt sukker, arabiske (lett krydret og uten filter), Cafe con Miel (spansk for kaffe med honning) og Cafe de Olla (en søt kaffe laget med sjokolade).


Og du bør delta en kaffe smaker minst én gang. Du kommer til å oppleve hvordan å gjøre og brewing gourmet kaffe sakte bli en form for kunst. Hva er morsomt om kaffe smaker er at du kan få en sjanse til å smake to dusin eller flere forskjellige blandinger. Du kan selv lar for å starte reisen din som en kaffe connoisseur. Noen måte du ser på det, vil smaksopplevelse være morsomt hvis du liker kaffe.

No comments:

Post a Comment