Saturday, March 3, 2012

Regionale kjøkken av USA: Matlaging California-stil

Den store delstaten California bærer noen av de mest rik aspektene amerikansk kultur, fra pionerene til gull-rush til sentralbanestasjonen. Grenser til Stillehavet, Oregon, Nevada, Arizona, og Baja, kan klassisk California mat ta på mange former. Det unike kjøkkenet til California er øremerket ved en tradisjon av friskhet og hjemmelaget kvalitet, kalle fram til tankene frisk løvrike grønne salater, frukt, og organiske bare-om-noe.


California er en av de store landbruksprodukter sentrene i USA. Staten California, har som en av landets ledende produsenter av råvarer, en ekstrem overflod av fersk frukt og grønnsaker. Når det gjelder mat i California, er en masse fokus flyttet til kvalitet og nutritiousness i stedet for kostnader, smak, eller noe annet. Mens dette ikke betyr nødvendigvis at California mat smaker dårlig, er det ikke for alle. De som foretrekker en tyngre, stekt eller battered næringen ville ha bedre lykke prøvetaking av en annen type mat.


Frukt og nøtter konto for minst en fjerdedel av Californias gården inntekten, og grønnsaker i seg selv for en annen 25 prosent. Dette inkluderer den berømte druer, appelsiner, nektariner, pærer, nektariner. og avocados som California er kjent for å produsere, samt mandler, Pistachios pistachios og valnøtter. Økologisk mat, som er vokst uten hjelp av plantevernmidler, insecticides og andre potensielt skadelige tilsetningsstoffer, er også en svært populære aspektet ved California cuisine. Ikke få det forvirret, skjønt; i motsetning til det mange tror er California mat ikke alt om druer, nøtter, yoghurt og organisk appelsinjuice.


Smaken av California er, selvfølgelig, svært aksent av sin større innflytelse fra Sør--selvfølgelig, Mexico. Tex-Mex eller matlaging Baja-stil spiller en integrert rolle i god gammeldags California Cuisine. Meksikansk stil mat er en del av livsform i California; med tette meksikansk-amerikanske befolkningen i California (ca. 34,3 prosent av det totale antallet California innbyggere), kan en kjent kokk i California sette en sør for grensen twist på omtrent alt! El Pollo Loco er en rask-mat-restaurant meget vanligvis sett i California. El Pollo Loco, som oversetter til The Crazy kylling, som spesialiserer seg på marinert, grillet kylling i elendige, burritos, eller alene. El Pollo Loco er en utmerket representasjon av Sør-California besettelse med Baja-stil "Meksikanske" mat.


Det finnes noen restauranter i California, selv, som skryte av for å tjene "klassiske Californian mat." California Pizza kjøkkenet er en sjef eksempel på denne typen restauranter. California Pizza kjøkkenet har mer enn 180 steder over hele USA og verden. På den 5 juli åpnet selskapet selv en CPK i Shanghai, Kina. De er spesialister i å lage mat autentisk "California-stil." Pizza kjøkkenet spesialiserer seg på sunnere mat; de er hovedsakelig tjene mange forskjellige typer salat og pizza. Alle sine pizza er spesielt utarbeidet i en åpen flamme pizza ovn, overensstemmelse California trenden med sunnere måltid forberedelser og spise.

No comments:

Post a Comment