Tuesday, May 29, 2012

Vann Ionizers Counter urbanisasjon

Denne artikkelen er utformet for å vise hvorfor vi drikker vann er bra for oss, siden det er svært lite sannsynlig at urbane vann filtrene som er på plass, kan filtrere ut alle liten forurensninger som finnes i vannet. Disse forurensninger er oppført som en del av virkningene av urbanisering på våre vann.


Disse forurensninger vil acidify vannet når de begynner å bryte ned og derfor vil du ende opp med drikking syreholdig vann som flytter din allerede høy surhet enda høyere. Alle disse industrielle forurensing, forårsaket av industrielle trafikken kan filtreres ut av vann ionizers og forlate deg med rent vann for å rense kroppen din med.


Vannbaserte patogener:


Vannbaserte patogener kan være sykdom-inducing protozoans, virus eller bakterier som er absorbert av en person når de drikker ubehandlet eller utilstrekkelig behandlet vann. Det finnes to viktigste protozoans som mottar mediedekning det siste, og de er Giardia og Cryptosporidium. Forbruk av de kan føre til alvorlig problemer i fordøyelseskanal system, som kunne være livstruende for dem som er svært små eller svært gamle eller personer med svekket uimottakelig systemer.


Et stort antall byer undersøke regelmessig urbane strømmer om hvilket av visse bakterier i dem, som har lignende opphav som vannbaserte patogener, selv om de ikke er skadelig. Kildene er avfall fra mennesker eller dyr. Nontoxic bakterier derfor utføre rollen til indikatorer for å varsle skjermer av den sannsynlige forekomsten av andre bakterier som er usikre. Vannet kommer ut av spillvann behandling planter som har blitt behandlet er også sjekke seg for disse bakterier. I tillegg, i noen større byer har ytterligere testing av drikkevann startet.


Tungmetaller:


Innskudd av ulike metaller som giftig har en tendens til å avsette i næringskjeden, og de kan ødelegge levende organismer. Tidligere, fleste av giftig metall forurensning stammer fra gruvedrift og individuelle kilder, for eksempel spillvann-behandling planter og røyk-stakken utslipp. Imidlertid har føderale og statlige forskrifter resultert i senking av nivået av giftig metall utstede fra disse kildene. Men metaller har en predisposition feste seg til sedimenter og skitt, og derfor er de fortsatt stadig tilstede i bankene og senger mange urbane strømmer.


Plantevernmidler:


Plantevernmidler er stoffer, enten kjemiske eller biologiske i naturen, projiseres for å administrere skadedyr, for eksempel alger, insekter, bakterier og ugress. Plantevernmidler brukes mye på arable land, men i urbane områder, er det hovedsakelig brukt på boliger og kommersielle egenskaper. Men når det treffer stormer, regner avrenning fra både meter og veikanter og bære farlig plantevernmidler i lokale bekker, der de kan skade akvatisk liv og angi drikker vann levere intakes.


Resultatene viser at plantevernmidler er utbredt i bekker og grunnvann samplet innenfor landbruket og urbane områder av landet. Som forventet, er stoffene som har vært tungt benyttet stoffene som oftest oppdages. De forekommer i geografiske og vanlige mønstre som samsvarer mest med tildeling av arealbruk og tilknyttede bruken av middel mot skadedyr. Hastighet på gjentakelse av middel mot skadedyr forurensning, men er langt større enn forutsett. På det minste ett middel mot skadedyr ble funnet i nesten hver utvalg med vann og fisk som er satt sammen fra strømmer og i omtrent halvparten av alle brønner samplet. I tillegg de ulike stoffene ble sjelden funnet alene, fleste av fisk utvalgene fra strømmer og omtrent halvparten av alle prøver fra brønner med en målbar middel mot skadedyr inneholdt to og noen ganger flere plantevernmidler.


Hvis du bruker vann ionizers får du ren alkaliske vannet som kroppen din trenger virkelig. Ioniseringsfunksjonen vil motvirke alle urenheter som har blitt satt i vannet i løpet av urbanisering. Ioniseringsfunksjonen som et verktøy for å motvirke innvirkning for urbanisasjon på våre vann har blitt mer og mer viktig som tid har gått og tilstanden til våre vann har gått ned.


Vann ionizers hjelpe oss å motvirke virkningene av urbanisering på oss, og spesielt på våre vann. Disse apparater vil hjelpe oss til rens og rense organer som har vært dårlig berørt av prosessen med urbanisasjon, hovedsakelig grunnet forverring i delstaten våre vann. Bytt til ionized vann fra springen som vanlig blir stadig mer nødvendig hvis vi skal leve sunt liv i denne urbane alder.

Monday, May 28, 2012

Mangostanfrukten - frukt "Dame"

Hva er en mangostanfrukten?


Mangostanfrukten, er selv om det er godt kjent i tropiske og subtropiske klima, en relativ fremmed til de fleste andre land. Gitt navn, kan mangostanfrukten lett forveksles som en hybrid av mango. Selv om mangostanfrukten og mango er av den samme familien og vokse i samme områder, disse to frukt ikke bare ser annerledes ut, de har en mye forskjellige smak.


En mangostanfrukten er omtrent samme størrelse som oransje, men med en dypt purplish-farget hud. Ytre svor av mangostanfrukten en er svært leathery, med arr, og serverer å beskytte deilig indre papirmasse. Funnet på hver mangostanfrukten frukt er et arr i den ene enden, vise rester av en blomst som en gang vokste der. Interessant, kanne basert på hvor mange blomst segmenter som fremdeles finnes i arret, ettall fortelle hvor mange deler av frukt finnes inne.


Smaken av en mangostanfrukten har blitt sammenlignet som i ingen andre frukter, derav tilnavnet "Dronningen av frukt" eller "Mat of the Gods" på noen karibiske øyer. Selv om det er vanskelig å beskrive sin smak, sammenligne mange mennesker det med et kryss mellom jordbær og appelsiner, med bare et snev av surhet. Teksturen av rik indre masse er imidlertid mye som en moden plomme. Tradisjonelt har mangostanfrukten er en best erfarne frisk frukt og behandlet ikke. Imidlertid som det begynner å vinne popularitet i land over hele verden, mangostanfrukten finner hermetisert eller frosset, og er gjort i sirup, beholder, og mest populært juice.


Opprinnelsen til mangostanfrukten


Mens kinesiske og ayurvedic utøvere har kjent av høy ernæringsmessig og medisinsk verdien av mangostanfrukten i hundrevis av år, var det først "oppdaget" av den franske oppdagelsesreisende Laurentiers Garcin på 1700-tallet. Det er fra ham at det vitenskapelige navnet for mangostanfrukten, Garcinia mangostana, kommer.


Mangostanfrukten treet vokser ikke så vel som en "wild anlegg", og fares best hvis det er dyrket i perfekt klima. De fleste av planter finnes i Thailand, et land så enamoured av mangostanfrukten, det tok den som sin nasjonale frukt.


Selv om forsøk har vært gjort for å vokse frukthager, på grunn av deres pirkete vekst mønstrene og uforutsigbar harvest ganger, finnes det meste mangostanfrukten trærne langs bredden av elver eller innsjøer, trerøtter trenger nesten konstant fuktighet.


Grunn av myndighetenes forskrifter er import av fersk mangostanfrukten i USA ulovlig. Frykt for å innføre den ødeleggende asiatiske frukt fly i landet har hovedsakelig holdt seg frukt fra krysser grensene, selv om noen ganger kan en finne en mangostanfrukten på hyller av en liten matbutikk asiatiske. Og fordi mangostanfrukten trær vokser bare i visse klima, forsøk på å dyrke frukt i landet har ennå å lykkes "fruitfully".


Gjør det i tillegg vanskelig å masseprodusere mangostanfrukten, tar et tre mange år etter planting å begynne å produsere frukt. Fra tidspunktet for å plante en seedet mangostanfrukten, vil voksende treet ta ti år eller mer begynne å produsere frukt. Uncharacteristically for en tropisk frukt treet, vil mangostanfrukten treet bare øke til ca 10 til 20 meter i høyden. Når det modnesr til full vekst, vil en gjennomsnittlig treet produsere ca 500 mangostanfrukten frukt per harvest. Men jo lenger en mangostanfrukten treet står, jo høyere avkastning. Det har vært rapporter om 30-år-gamle mangostanfrukten trær produsere opptil 2000 frukt i en sesong.


Nyter mangostanfrukten


Som nevnt, er import av mangostanfrukten i USA øyeblikket ulovlig grunnet sunnhet reguleringer. Frisk mangostanfrukten kan imidlertid funnet i land som Thailand, Filippinene, Jamaica, Trinidad og Tobago, Jamaica, Cuba, med måte i Puerto Rico, og spredt rundt West Indies.


Omsorg bør tas når spise en frisk mangostanfrukten. Ytre svor er ganske vanskelig og leathery, og dypt lilla-rød saften av svor flekker nesten alt det kommer i kontakt med. Tradisjonelt, bør skallet av mangostanfrukten være brutt for hånd, ikke kuttet med kniv. Ettersom svor begynner å sprekk, kan deilig frukt for indre-segmenter skrelles unna. En for å nyte mangostanfrukten til fulle, bør du unngå hardt, leathery ytre skallet av rykk segment ut før spising, fordi sap fra skallet er ganske bitter og ubehagelig.


Det kan være mulig å finne arkivmeldinger mangostanfrukten; imidlertid er det allment kjent at gjennom prosessen med canning, mye går tapt i frukt i smaken. I Filippinene, vil mange av de som prøver å bevare frukt koke dem først i en tung brunt sukker sirup.


Annen bruk av mangostanfrukten


Mens svor av mangostanfrukten brukes noen ganger i soling skinn, og kvister fra trærne er favoritt "chewsticks" for dem i Ghana, er den mest populære alternative bruken av mangostanfrukten ernæringsmessige og medisinsk.


Fra Singapore til Kina, blir ulike aspekter av frukten brukt til å behandle og helbrede et bredt utvalg av medisinske lidelser. Fra dysenteri for Eksem, ser det ut til at vitenskapelig mangostanfrukten har en rekke fordelaktig bruker.


Det antas at mye av grunnen til at mangostanfrukten er slik en kraftig curative er på grunn av sin høye xanthones, som er biologisk aktive anlegget flavonoider som er noe som ligner på flavonoider. Mens de fleste frukt inneholder xanthones, vises mangostanfrukten til å omfatte minst 40 av tiden oppdagede 200 typer xanthones, noe som gjør det utrolig rikt på egenskapene ernæringsmessige. Faktisk, det er litt av en "rart frukt," i at det er den eneste frukten som ennå er kjent for vitenskapen å inneholde en høy andel av xanthones.


I tillegg er mangostanfrukten også høy i flere andre nødvendige ernæringsmessige egenskaper, inkludert fiber, kalsium, jern og Tiamin.


Gitt sin deilig smak og eksponentiell ernæringsmessig verdi, er mangostanfrukten virkelig fortjener sitt kallenavn - "Queen of frukt."

Sunday, May 27, 2012

Vann Ionizers: Sine mange fordeler

Du er i stand til å gjøre på dette punktet, mest av en av de viktigste og mest rikelig naturressursene av planeten vår – vann. Kroppen består av ca 70% vann, og hjernen vår er satt sammen av ca 80% vann. En stor del av våre kroppsfunksjoner er regulert med vann; pH-balanse, avfall fjerning av systemet, kroppens temperatur er alle berørt tungt av våre vann inntak, både beløpet og kvaliteten.


Du kan drikke springen, men deretter du vil være å miste ut på nesten alle sine fordeler, pluss du vil også motta mange ting som du ikke vil komme i ionized vann, dessverre ingen av disse tingene er fordelaktig for helsen, faktisk de kan true helsen. Vann ionizers er forskjellige til vann filtre fordi vannet får du fra en ioniseringsfunksjonen har gjennomgått en bedre vitenskapelige endring, mens et filter som bare filtrerer ut skadelige elementer fra vann fra springen.


Vann gjennomgår en vitenskapelig prosess å bli alkalized, micro-sektorgrupperte og ionized. Dette skjer innenfor de faktiske ionizers. Dette er en enhet som er knyttet til din vannforsyning kjøkken og vil dispense ionized vann ved å trykke på en knapp. Enheten er lett å feste og fordelene det vil gi deg med er immeasurable. Vannet inn i vann ioniseringsfunksjonen kammer og gjennomgår prosessen med elektrolyse eller ioniseringen. Denne prosessen forårsaker omtrent 70% av vannet strømmer inn ioniseringsfunksjonen å bli OH-, som er alkalisk vann. Den andre ca 30% av vannet er konvertert til OH +, som er syreholdig vann. Syreholdig vannet kan samles inn og utnyttet rundt huset og brukes på planter, mens alkaliske vannet er for drikke og mat.


Alkaliske vann, produsert av vann ioniseringsfunksjonen, bidrar til å forbedre smaken av mat som er tilberedt i det, og det forbedrer de naturlige fordelene av drikkevann. Ioniseringen endres også vann, forlater det med bare 6 eller 7 molekyler per klynge i motsetning til gjennomsnitt 12 eller 13 krystallets struktur. Dette gjør at våre kropp å bli hydratiserte raskere. Denne raskere hydration bidrar til å regulere våre temperatur. Alkalitet av vannet kan bidra til å flytte vår kropp pH nivå nærmere til nivået som det skal være.


Den ekstra fukting av vann fra vann ionizers kan også hjelpe fordøyelsen systemet til å fordøye maten bedre og hjelpe avfall fjerning av systemet vårt å funksjonen bedre ved å hjelpe organer skal fungere mer effektivt. Dette gjør at kroppen å kvitte seg med mer giftstoffer i kroppen, som kan la oss sunnere og kan hjelpe oss å miste vekt som høyt inntak av ionized vann er koblet til den gradvis nedgangen i fettstoffer innskudd i kroppen.


En vann ioniseringsfunksjonen er en god investering for å gjøre fordi det kan eliminere forurensningen fra vannet strømmer inn i huset, samtidig som de sikrer også alle verdifulle mineraler skal fortsatt sendes til deg. Enheten er liten og lett å bruke og investering som du gjør i får tilbakebetalt mange ganger i fordelene du får ved å drikke dette forbedret vannet.

Saturday, May 26, 2012

Innstillingen a festlig tabell � Tips For en slående presentasjon

Du vil være slaving over en varm ovn for timer, forbereder en fest fit for konger denne julen. Du sette kjærlighet i hver oppskrift fra Tyrkia til dessert, og familien digs med velbehag. Hvorfor ikke legge til noen festlig berører i tabellen også, og gjøre presentasjonen så fantastisk som retter du vil tjene? Det tar ikke mye tid eller penger til å transformere tabellen fra humbug til svært gledelig.


Hvis du velger et tema


Den enkleste måten å koordinere i ditt er å velge et tema. Temaet kan være så nøyaktig som en enkelt Christmas carol, eller så bredt som en bestemt stil eller farger. Du kan for eksempel velge "Klirring Bells" som tema, slik at midtpunktet til en miniatyr one-horse åpne slede og knytte klokkene til alt ikke flyttes frivillig. Eller, velge et tema "Landet Christmas", og legge til massevis av landet berører i tabellen, som følte cut-outs og cross-stitched servietter.


Hvis du planlegger å velge farger for tabellen, kan du feste med én viktigste farge og maksimalt to Uthevingsfarger. Holiday fargene på grønn, rød og hvit se svært festlig, eller for uthevingsfarge med sølv eller gull for en mer elegant touch. Blå og hvit fungerer godt sammen for en vintertema.


Bord Coverings


Du kan ha din great-great-bestemors håndlaget kniplinger duk stuet bort, klar til å bruke for Christmas-middag. Det er ingenting galt med dette, selvfølgelig, men hvis utslipp og mulig flekker er en større bekymring for deg, lagre kniplinger for accenting dekorative ferie-skjermer i stedet og plukke opp noen rimelige bomull eller andre stoff til å dekke tabellen med, eller bruke rene ark i ulike farger. Du kan selv bruke to kontrastfarger av stoff, og du kan bruke andre, mindre arb til å henge i vinkel i forhold til den større. Christmas utskrifter er søt og sjarmerende, men prøver å styre klar av alt for opptatt eller lyse, som stoffet vil overshadow andre detaljer som du legger til.


For et barn tabell, dekke overflaten med slakter papir eller invertert innpakningspapir og gi fargestifter på hver innstilling. Christmas crackers er også mye moro for barn, og blikk cute sitter på hver middag plate.


Centerpieces


Centerpieces kan være så enkelt som en liten gruppering av forskjellige størrelse lys. Du må ikke gå over, og du kan bruke hundrevis av kroner på friske blomster og en vakker decorator vase å holde dem i. Rote Poinsettias gjør en pen midtpunktet, som gjør små kurver fylt med furu-sprigs og pinecones, eller klart glass boller full av lyse juletre baller.


Holde din valgte temaet i tankene, velge en midtpunktet som skal skille seg ut blant dine retter av mat, og bli en samtale stykke for gjester. Hvis du planlegger å bruke tent stearinlys, aldri forlate dem uovervåket og velger unscented lys der det er mulig.


Servietter


Du trenger ikke å begrense deg til enkel Lin servietter, selv om disse fungerer utmerket godt. Bruk ansiktsduker, små håndklær eller lommetørkler i stedet hvis du foretrekker. Rulle din servietter og brett kast, sikring med en pen bow, eller kaste dem origami stil i en interessant form.


Serviett ringene kan gjøres fra datakanalen rengjøringsmidler, mini kranser, lakris strenger, bånd, kunstige stilkene, eller noe annet du kan tenke på som vil se festlig og gjøre jobben. Knyt bells, liten pyntegjenstander, pinecones, silke blomster eller selv små leker på hver serviett ring for ekstra dekorasjon.


Serverer retter og Platters


Din serverer retter, trenger ikke passe til hverandre for å se pen. En blanding av forskjellige stiler og farger, legge til sin spesielle måte og et land føler i presentasjonen. Hvis du ikke har nok trivets for alle av din retter, dekke pre-cut stykker tykk kartong med aluminiumsfolie, og bruke disse som blanke Mattene som beskytter tabellen og fortsatt ser fint.


Bordkort


Hvis du vil bruke stedskort til prearrange sitteplasser ved bordet ditt, kan du bruke ditt tema for å komme opp med fantasifull måter å opprette eller vise dem. Gave-koder er en enkel idé, og de kan knyttes til hver serviett eller vin glass med båndet eller pipe rengjøringsmidler. Miniatyr kunstig poinsettia Potter er tilgjengelig i mange butikker i dollar, og de gjør nydelig sted-kortet holdere. Bare mote kortene dine og knytte dem til straws eller toothpicks, så sikre dem inn i potten.


Pinecones kan holde Navnekort også, hvis du manøvrerer kortene slik at tennene av Konglene holde dem på plass. Opprette figurer ut av leire- eller dough, thread kortene gjennom candy cane pinner eller bare sted kortene dine på toppen av hver middag plate. Mulighetene her er uendelige.


Ekstra og siste hånd på verket


Legge til lys av varierende høyder og farger vil legge til varme til dine kontrollinnstillingen tabellinnstillingen. Punktdiagram te hatten avgi løfter, søyler og fattige gav enkle vokslys rundt midten av tabellen, sørge for at de er trygge og ikke forstyrrer på noe som kan være brennbar.


Du kan også dekorere stilkene på vin glass med kjøpte vin sjarm eller pipe rengjøringsmidler, eller du kan binde liten klokkene til hver og en med båndet. Knytte bestikk sammen på en lignende måte hvis du ønsker, eller stikke kasseroller sikkert innenfor Valsede servietter.


For en ekstra touch dekorere hver stol med buer, biter av garland, eller pen stoff. Alt går så lenge det ikke klø eller annet forstyrre gjestene dine glede av din fantastiske måltid.


Med litt ekstra innsats, kan du ta en ren og kjedelig tabell og lage en imponerende mesterverk som vil imponere dine gjester selv før det første kurset serveres.

Friday, May 25, 2012

Den store fett juiceren som du kan stole på

Juiceren har kommet langt fra den enkle utensil som foreldrene dine brukes til å presse appelsinjuice fra oransje når du var yngre. Faktisk, er det nå en av de viktigste utstyr for mange kjøkken over hele landet. Vi har lært så mye i veien for hvorfor vi trenger å konsumere juice av forskjellige typer. Nå, med teknologi har vi noen av det beste utstyret å gjøre drikker som juice enklere, mer flavorful og enda mer kostnadseffektive. Alt dette fra en juicer? Stole på det og mye mer.


Det finnes flere typer juicers på markedet, men hva du vil finne er utmerkede funksjoner i alle sammen. Mange av dem tilbyr en rekke viktige innstillinger der du vil bruke dem. Og de alle har noe annet felles også. De levere høy kvalitet juice akkurat slik du vil de skal.


En nærmere titt på alternativene


Å ta en nærmere titt på juicer alternativer vil fortelle deg at det er mye å vurdere i kjøpet. Ikke bare hodet til det lokale lageret til å kjøpe hva de har på sine hyller. På nettet, vil du finne et bredt spekter av produkter av høy kvalitet som virkelig vil banke sokkene av i kvalitet og kostnad. Noen av disse maskinene er så enkelt å bruke at det er ikke vanskeligere å presse et glass juice som det er å åpne kartongen å helle noen pre gjort juice.


Noen av tingene som du vil finne nyttig i juicers er følgende. Visste du at mange av juicers du kan kjøpe kan kjøpes for å tillate forskjellige typer papirmasse innstillinger? Noen kan du legge til isen til dem å lage mer av en avkjølt spandere enn juice? Andre vil gi deg en rask glass juice som trekker virkelig så mye juice ut av frukten som er mulig. Det er fortsatt flere funksjoner. Noen av disse vil hjelpe deg å tillate lett rydde opp. Andre vil hjelpe deg å blande forskjellige frukt å opprette smoothies og vibrering.


Hvorfor kjøpe en Juicer?


Mange folk får ikke det til. Hvorfor kjøpe en juicer når du kan kjøpe juice allerede klemt? Det enkle faktum i saken er at juice er full av viktige næringsstoffer som kroppen din trenger. Når den er lagret, bryte ned disse produktene, og tilbyr mindre av en verdi til din diett. På samme måte, de også miste deres smaken jo lenger de sitte. Ferskpresset juice er tastier og sunnere for deg.


Ta noen minutter å sjekke ut hvilke alternativer som er der ute. Du kan finne disse juicers som tilbyr bare hva du ønsker å få fra den oransje denne gangen. Og ser etter brukervennlig utstyr som er også lett å rengjøre og vedlikeholde. Hva en flott måte å starte dagen med en juicer for å gi deg den beste juice der ute.

Thursday, May 24, 2012

Top Tips For god ernæring dette Thanksgiving

For mange synes god ernæring og thanksgiving middag å avbryte hverandre. Men det bør være mulig og like enkelt å gjøre en næringsrik måltid som er en glede å dele med venner og familie. Her er noen tips som hjelper deg med å gjøre din ferie måltider sunn seg også.


Forberede et bredt utvalg av mat. Tradisjonelle thanksgiving historier fortelle oss om måltider som inneholdt bredt varianter av retter som reflekterer bakgrunner for mange mennesker som kom sammen for disse måltider og å gi takk. Ernæringsmessige fordelen av å spise fra et bredt utvalg av mat er du få et bredere utvalg av næringsstoffer. Også, er det mindre sannsynlig å overbelaste på en enkelt type mat. Hvis du ikke har tid til å forberede et stort antall retter, selger mange dagligvare butikker tilberedte retter som du kan legge til ulike retter er du matlaging deg selv. Dagligvare-butikker for gourmet forberede ofte disse retter på området.


Prøv noen enkle oppskrifter. I stedet for å gjøre obligatorisk grønn bønne gryte med sjampinjong suppe og stekt løk, hva med en enkel grønn bønne parabolen med en dash av havet salt? Erstatte yams, tilberedt i smør med marshmallows og brunt sukker, med en mer enkel utarbeidelse av yams. Du kan bli overrasket over hvor mye folk nyte smaken av de opprinnelige ingrediensene.


Vær forsiktig med del størrelser. En ideell måltid er avledet fra alle gruppene som mat, og bør inkludere en rekke individuelle matvarer. I stedet for å laste opp tallerkenen med potetmos, kan du starte med mindre deler av alt som er klargjort. Hvis du ønsker en andre å hjelpe, følger du samme fremgangsmåte. Ved å spise fra et bredere utvalg av mat du vil gi kroppen din med en mer omfattende rekke næringsstoffer, og du vil kunne nyte mange smaker også.


Tempoet selv. Med mindre du er på oppfordring til kirurgi, har du sannsynligvis en liten tid. I stedet for å hoppe rett inn i din andre å hjelpe, vurdere en kort pause, og brenne calories noen ved å hjelpe med rettene. Ved å spise saktere, vil kroppen din gi deg signaler når du er full. Hvis det er leftovers kan du alltid spise dem senere.


Thanksgiving er en tid for å være takknemlig for alle tingene som vi har. Det er en tid for oss å huske og reflektere over ting som er viktig i våre liv at vi så ofte ta for gitt. Deling av et måltid med venner og familie, er et flott arrangement, og er høyt av nesten alle kulturer. Så ta glede i spising og deling av mat, men også vurdere næring som mat gir deg og være takknemlig og gi ære til overflod som du trenger å dele.

Wednesday, May 23, 2012

Hvordan du starter innsamling av vin

En vin gave er den perfekte gaven for de som er vanskelig å handle for folk i livet ditt. Alle, og jeg mener alle er glade for å få en vin gave i løpet av ferien. En vin gave er stilig, og den er full av nydelige smaker til savor, og beste er at selv om du ikke bruker mye på din vin gave er det kommer til å se ut som du gjorde. Det er ingen bedre gave å få for alle enn en vin gave.


Hvis du ønsker å få noe som en vin gave til noen i livet ditt, men du er bekymret for alkohol-faktor, må du se på ikke-alkoholholdige vin gaver. Det er mange av disse der ute, og de er bare fantastisk som den gammeldagse vin gaven bare de ikke vil få noen beruset. Ingen av full smaker tapt men, og dette er den største prioritet for mange folk når de ser på en ikke-alkoholholdige vin gave.


En vin gave er flott til enhver anledning overhodet, men du trenger fortsatt å utarbeide budsjettet før du går shopping for en perfekt. Du trenger å vite din budsjett før du starter shopping for en vin gave, fordi det er et bredt spekter av disse gaver på markedet, og de kan variere drastisk i pris. Hvis du gå i butikken med et godt inntrykk av hvor mye du kan bruke er mindre sannsynlig å få blåst bort av en vin gave bare for å finne ut at det er veien ut av din prisklasse. Hvis dette skulle skje når du ble shopping for din vin gave så du ville aldri være fornøyd med vin gave ende du opp med å få.


Du kan gi en vin gave til din beste venn eller foreldrene dine eller sjefen din eller medarbeidere, allsidighet av en vin gave er enorm, og det vil si hvorfor de er så populære og de har vært i så mange år.


Vin gave du velger kan være en god flaske vin, eller du kan velge en vin gave som er faktisk en kurv. Denne typen vin gave kommer med mange velsmakende behandler som OST og crackers eller sjokolade eller begge deler. Du kan også finne en vin gave med kjøtt i kurven Hvis du ønsker.


En vin gave er en flott gave til noen på enhver anledning så se til å gi en vin gave i dag.

Monday, May 21, 2012

Alt om underholdende med mat og vin

Helligdager er nesten her, og dette er tiden av året når det er det viktigste å lære å underholde godt med et stort utvalg av mat og vin. Både mat og vin spille en stor rolle i vårt samfunn, i hvert samfunn virkelig, og hvis vi ønsker å være vellykket verter og hostesses vi trenger å lære å gjøre mest ut av alle mat og vin som serverer vi våre gjester.


Gjestene kommer til å komme til din hjemme eller party spillested og forvente å bli behandlet på noen av de beste mat og vin de har tasted. Alle gjester kommer denne måten til hvert eneste parti som de delta, men mer ofte enn ikke de forlater misfornøyd med de ble servert mat og vin. Det er opp til deg å sørge for at dette skjer ikke etter partiet, så du må t må du kontrollere at du tilbyr gjestene bare de fineste mat og vin å finne.


Start ved å snakke med vennene dine til å se hva som gikk galt på noen av de andre partiene de har deltatt på. Og ta en titt på din egen reaksjoner på noen av mat og vin som ble servert. Hva er det som du ikke liker om mat og vin, og hvordan kan det ha blitt gjort bedre enn det var? Nøkkelen til vellykket hosting med mat og vin er å lære av feilene til andre. Med denne metoden vil du kunne unngå noen av de største fallgruvene som er der ute om mat og vin å bli servert.


Har et utvalg av mat og vin på din party. Noen mennesker føler ikke liker rødvin og andre virkelig nøyaktig på samme måte om hvitvin. Ved å tilby et utvalg av ulike mat og vin, vil du kunne gjøre flere mennesker som er glade og mindre folk føler neglisjert eller shunned ved valgene dine mat og vin. Du bør ha et mangfoldig utvalg av mat du serverer også. Har litt vegetarianer snacks, i tillegg til noen meaty seg. Hvis du har en mangeartet gruppe av venner kan du selv vil få mer variert i valgene for mat og vin, og selv har noen vegan godbiter til vegans av gruppen.


Tenker på ting som dette så langt som din mat og vin valget viser deg som en omsorgsfull vert, og de er partene som folk vil gå til. Hvis du tar de riktige valgene i mat og vin er deretter du alltid kommer til å ha utrolig parter som er fylt med mennesker og gode tider.

Sunday, May 20, 2012

Tre Wine Rack vs. metall vin-Rack

Det er mer enn én type wine rack på markedet, og velge det høyre wine racket for samlingen av vin er ingen liten oppgave. Du har et valg mellom en metall wine rack og en tre wine rack, disse er mest favoriserte typen wine rack hittil. Hver wine rack har sitt eget sett av fordeler og wine rack du velger vil ta et par ting i betraktning som personlig smak og hjemmet ditt.


En tre wine rack er fint fordi det ser flott og er generelt ganske enkelt å sette sammen. Ikke mange mennesker har for mye problemer med gjennomsnittlig tre wine rack. En tre wine rack også har en tendens til å være ganske lett og fremdeles være i stand til å holde en enorm vekt.


Det er også fleksibilitet til en tre wine rack og som er i evnen til maling. Du kan male denne typen wine rack tilsvarer omtrent alle hjemmet ditt. Det er like enkelt å bygge din egen tre wine rack, hvis du liker å bygge ting for hjemmet og denne typen wine rack er veldig slitesterk, og kan vare du i årene som kommer. Det er et annet ekstra fordel til en tre wine rack, og det vil si at hvis du var å bump vin flasken litt vanskelig på vin-rack for noen grunn ved et uhell, er det mindre sannsynlig å smuldre på en wine rack, sammenlignet med på en metall wine rack.


En metall wine rack er også svært populært blant dagens vin entusiaster. Du kan få figurer, og stiler i et metall wine rack som du simpelthen ikke kan få i et tre wine rack. For mange mennesker er dette selv selger punkt og det faktum at en wine rack vil vare deg for alltid, og du kan finne et metall wine rack er en hvilken som helst figurstørrelse eller farge og nedover veien, hvis du vil oppdatere det kan du.


Hvis du velger en malt metal wine rack skjønt, kontrollerer du at det har vært malt med chip motstandsdyktig maling, eller du kan finne det å miste sin maling med en gang. Metall rack er sterk, og de skal være holdbare, men når de bryte de er mye vanskeligere å reparere enn sine kolleger i tre wine rack. Du kan ikke bare piske opp en rask fiks for en metall wine rack, så pass på at den som du velger er høy kvalitet.

Saturday, May 19, 2012

Velge det perfekte kopp kaffe

Det pleide å være tre valg for kaffe-elskere på deres lokale supermarked: Folgers, Maxwell House eller merkevaren butikk. Men i dagens verden av Starbucks og utallige imitators det har spawned, hvordan du fortelle forskjellen mellom virkelig gourmet kaffe og overpriced kaffe knapt over store merkevare standard? Hvordan kan du velge mellom alle de forskjellige eksotiske smaker? Hvordan du holder kaffen fersk når du har kjøpt den? Nedenfor finner du noen tips som hjelper deg med å brygge som perfekt kopp.


1. Først, hvis du skal plukke det du liker, du har å vite hva du liker. Det lyder opplagt, men mange coffee drinkers som ikke vet hva "mørk", "fyldig," "nutty," etc. faktisk smake liker.


2. Sett av hva du liker, visste du at kaffe som har "Europeiske navn" (dvs, "fransk stek") har ingenting å gjøre med opprinnelsesland men kaffe-stil? Fransk stek kaffe er vanligvis bittersweet; Italiensk ovnsbakt er enda mørkere og mer bitter. Ikke overraskende, er American ovnsbakt betydelig mindre mørke og færre bitter. Mange mennesker liker mørkere roasts, men jo mørkere stek, jo mindre vil du kunne nyte den subtile smaker.


3. I motsetning er kaffe med "ikke-europeiske" navn fra det landet. Så Sumatra kaffe, for eksempel er fra øya Sumatra, og så videre. Kaffe fra forskjellige områder, alle har litt forskjellige smaker, basert på ulike jord (nivå av Surhet og andre faktorer).


4. Hvilken er bedre – hele eller bakken? Et bedre spørsmål å spørre er: hvor fersk, er dette kaffe? Om det er bakken eller ikke gjør forskjellen mindre enn hvor fersk kaffe er. Velg en kaffe (hele eller jordede) pakket i en lufttett beholder. Porøse beholdere, gjør som papir poser, at kaffe å gå foreldet raskt. Når du åpner denne beholderen, begynner din kaffe å miste sin friskhet. Dette betyr at hvis du kjøper kaffe samtidig, men du bare drikker en kopp per dag, kaffe blir flavorless i seks måneder tid.


5. Hvis du er plukke ut hele bønner på ditt lokale marked, holde seg borte fra bønner som er delt, ødelagt eller sprekker.


6. Og hva med decaffeinated kaffe? Kan du fremdeles nyte den samme smaken og kroppen som sin koffeinholdige fetter? Selv om noen restauranter serverer en svak kopp koffeinfri er dette ikke et resultat av kaffe, men av uriktig brewing. Slik at kaffe for å sitte ute for lenge på brenner også anledninger den å bli bitter og flat. Ved brewing en koffeinfri kopp på riktig måte og konsumere den før den snur bitter, kan du nyte din kopp joe uten bivirkninger koffein.


7. Og for øvrig, før du drikker som perfekt kopp av gourmet kaffe, må du kontrollere kaffe-utstyr er ren! Det er ingenting verre enn de øvrige av gamle kaffe lukte blande i med din nylig kjøpte gourmet kaffe. Dette gjelder for din kaffe grinder så vel som for kaffetrakter – og spesielt hvis du nyte tester forskjellige flavored kaffe. Hvis du ikke Rengjør utstyret ditt regelmessig, kan din "hasselnøtt" kaffe bare smake mye som "vanilje" kaffe du hadde forrige uke.


Nyt!

Friday, May 18, 2012

Richland sjokolade epler er gode til kjernen

Har du noen gang ønsket at du visste hvor du kan få en av de store fett sjokolade eplene som du ser i butikker som spesialitet? Sjokolade epler ta på en helt ny dimensjon når det gjelder gourmet epler. Det første du bør vurdere når du kjøper en sjokolade apple er spørre store kontorist Hvis det er frisk. Jeg vet det synes enkelt, men noen epler i dagligvarer og spesialitet butikkene har vært der i uker, og er ikke bra når de er bitt i å. Når du kjøper en sjokolade apple-se etter en fast apple med ferske ingredienser. Sjokolade på Apples bør være kremaktig og glatt for gane. Apple sjokolade, bør ikke bitter eller føler grøtaktig. Dette er et tegn på at denne apple må forkastes.


Sjokolade epler kan også komme i en rekke farger. Den mest populære sjokolade apple er melkesjokolade; men er melk og hvit sjokolade stripet populære også. Fargede sjokolade epler blir nå brukt til bryllup og jubileumsfeiringer. Varm farge er i år rosa sjokolade blandet med melkesjokolade. Sjokolade epler er ofte decorated for å likne blomster, tuxedos, wedding kjoler og mange andre typer temaer. Hvis du skal gifte betenke har sjokolade epler som midtpunktet på tabellene eller som vertinne gaver. Jeg garantere gjestene vil aldri slutte å snakke om de eplene skjønnhet.


Sjokolade epler gjøre awesome gaver til jul, fødselsdager og "bare fordi." Hvis du vil gjøre en flott inntrykk på din venner, kolleger, frisør, eller postbud gi dem en apple fra Richland Gourmet epler er du sikker på å bli hit for neste år! Alle liker en apple, spesielt når det er sjokolade apple. Så, ikke kaste bort en annen minutt gå online og bestille din sjokolade epler i dag på verdens ultimate sjokolade apple store, som er Richland Gourmet epler.

Thursday, May 17, 2012

Gjør spanske Paella den enkle måten

Paella er en flavored med Safran parabolen med varierende kombinasjoner av ris, grønnsaker, kjøtt, kylling og sjømat. Spania og katalansk språk, betyr paella stekepanne eller potten. Den tradisjonelle paella pan er flatt og med stor diameter, kan det også ha håndtakene på hver side.


Faktisk, er paella en av de mest allsidige rettene å gjøre. Paella har også fordelen av å være flott å rense ut kjøleskap og bruke opp leftover kjøtt og grønnsaker. En kombinasjon vil til slutt bli stor hemmeligheten er i kjemi. Spansk Paella er en rett som vanligvis er gjort å mate flere personer. Videre, spansk Paella er ganske flavorful neste dag som smak har hatt tid til å blande sammen og bli sterkere.


Her er tre grunnleggende trinn for å følge for å gjøre fantastiske spansk Paellas samtidig la du latitude å være kreativ og gjøre parabolen sine egne ved å tilpasse den til sin smak.


1. Klargjør ris.


Velg en type ris at du er komfortabel med. Gjerne eksperimentere, men vet at spansk Paella inneholder mye av ingredienser, og hvis du er fornøyd med sluttresultatet med en bestemt type ris, kan du ende opp med mye av avfall. Basmati, brun eller en blanding med vill ris kan legge til flotte smak og tekstur. Følg instruksjonene på pakken med hensyn til vask og matlaging ris. Fint hogge noen løk, hvitløk og tomat. Varme en kjele og legge til olivenolje når kasserolle er varmt (Kontroller at oljen ikke starter røykfrie. Brent olivenolje er kreftfremkallende og ganske usunn). Når oljen er varmt, kaste i uncooked ris. Steking uncooked ris, gir den en nutty smak. La ris fry i kasserolle for et minutt eller så. Legge til hakkede løk, hvitløk og tomat, inntil de bløtgjøre, miksing hele tiden. Krydre med Safran, salt og pepper. Du kan gjerne eksperimentere. Spisskummen, Cayenne ulike fine urter eller en bit kanel eller cloves kan lett legges for en flavoring av din egen. Denne blanding bør ikke være på komfyren for mer at tre til fem minutter. På høy varme med konstant miksing, ingen av ingrediensene bør holde oss, men de bør bland godt sammen og bløtgjøre. Når alle ingrediensene er kombinert, kan du fjerne kasserolle fra brenneren og blande i noen frosne erter. Legge til erter nok å gjøre en godt balansert blanding.


2. Velge og gjøre kjøtt.


I en stekepanne på høy varme, brun noen stykker av kylling. Øvre thighs, drumsticks, brystene... det er alt bra. Ikke kokken kjøttet helt, men brun utsiden. Når browned, avsatt kjøtt. Lam kan også legge til gode smaken din spansk Paella.


3. Kombinasjon av alt


Dekke bunnen av spansk Paella-pan med uncooked ris blanding. Legge til browned kyllingen på toppen. Legge til uncooked shell fisk og liten fisk filets rulles opp og festet med en tannpirker eller en streng. Bruke alle typer fisk, men pass på at dens kjød vil holde godt sammen. Helle noen kylling buljong på toppen (Hvis kjøttkraft er varm cooking gang vil redusere). Legg merke til at du også kan legge til vin for mer smaken. Dekke spansk Paella parabol og cook i ca 45 minutter i 350 Fahrenheit eller til ris er fullt tilberedes. På dette punktet kan du legge rå reker eller mussles og lage mat avdekket i en annen fem minutter.


Kort sagt, er hemmeligheten for å forberede den perfekte spansk Paella å gjøre den til din egen!

Wednesday, May 16, 2012

Fantastisk oppdagelsen av den stimulere påvirkning av kaffe.

Kaffe er en drink produsert fra kaffe korn. Det er stimulerende, fordi den inneholder koffein. Bruk av drikke av kaffe har sin opprinnelse i Kaffa, Abyssinia, i dag Etiopia, når en gjeter kalt Kaldi observert at hans geiter var smartere og hopper rundt når spise blader og frukt av treet kaffe. Han prøvde fruktene selv, og han følte lykkeligere og med større livlighet. En munk fra regionen oppdaget dette og begynte å bruke en infusjon av fruktene for å motstå sover under hans bønner.


Effekten av drikke ble spredt, og i the16th tallet kaffe ble brukt i øst, blir ristet for første gang i Persia. Kaffen hadde fiender selv mellom araberne som ansett at virkningene av drikke kaffe var imot lovgivning profeten-Mahamed. Imidlertid så snart kaffen vant disse hindringene, overholdt selv Arabian legene drikke å hjelpe fordøyelsen, til hurrarop Ånden, og til å bli våken, ifølge forfattere på den tiden.


I Arabia fikk tilførsel av kaffen navnet på "Kahwah" eller "Cahue", noe som betyr i arabiske "makt". Klassifiseringen - Arabian Coffea ble gitt av scholar Lineu.


I 1675, kaffe ble tatt til Tyrkia og Italia, men drikke vurdert arabiske ble forbudt kristne, og det var bare tillatt etter pave Klemens VIII prøvd det.


I sin reise verden rundt, kaffen ankom Java senere, å nå Holland, og takket være dynamikken av den nederlandske maritime handel utført av selskapet av Occidental India, kaffe ble introdusert i den nye verden, sprer seg gjennom Guyanas, Martinique, Santo Domingo, Puerto Rico og Cuba.


Kommersielle virksomheter i Europa gjort solid bruken av drikke av kaffe, og mangfoldig hus av kaffe hadde vært kjent som «Virginia Coffea House», i London, og den "kaffe av La Régence" i Paris, der kjente navn som Rousseau, Voltaire, Richelieu og Diderot deltar på verdensbasis.


Her går en tips: Hvis du er en fyr, tror ikke at du er den eneste som kommer til å være mer livlig og ha flere energi når du tar en kopp kaffe. Utover deg-tro det eller ei – vil din spermatozoa få samme effekt. Dette er hva en brasiliansk urologist konkluderte med etter koordinere en forskning, som viste internasjonale varsel etter blir presentert av ham i en konferanse i San Antonio, USA. Resultatene viser at menn som tar minst én kopp kaffe på en daglig basis stede større bevegelse av sperm. Med andre ord, spermatozoa har mer energi og er raskere, øker muligheten for å gjøre en kvinne er gravid. "Koffein kan øke bruken av energi av sperm, som om det var en stimulerende. Det er som om Spermie tok en energisk", forklarer forskeren.


For å forsikre dette, ble semen 750 fruktbare menneskenes og med aktive seksuelle liv testet av ham. "Som tar kaffe produserer ikke mere sperm. Den eneste endringen observert var i sin kvalitet av bevegelse, uavhengig av hvor mye kaffe ingested daglig", forklarer urologist. I tall, mellom de som tar kaffe, hadde 67% av spermatozoa mobilitet nok å komme frem til ovule, mot 54% som ikke ta den. Nå, legen teste menn med fruktbarhet problemer. "Avhengig av resultatene, vi kan foreslå til pasienten med liten bevegelse av spermatozoa å ta en kopp kaffe".

Tuesday, May 15, 2012

A Beginners Guide til Oolong te

Siste par årene grønn te har blitt svært populært, og er tilgjengelig i de fleste butikker og kafeer. Det er også brukt i alle slags produkter som sjampo, face cream, lys og mange andre daglige elementer. Oolong te er produsert fra samme anlegget, som kalles Camellia Sinensis. Forskjellen er at Oolong er en semi-fermented brygge mens grønn te er unfermented.


Gjæring prosess er utført av en dyktig arbeidervern som kan gjære te til mange forskjellige nivåer til å opprette ulike varianter. Bladene er stimulert til oxidization prosessen når ønsket nivå og deretter kokte for å fullføre prosessen.


Bladene er ytterligere behandlet etter gjæring å forbedre lukten, teksturen og smaken. Dette gjøres ved å rulle og rubbing te. Det det mulig å oppnå mange forskjellige nivåer av te, og når behandlingen er over en kunnskapsrik mester i Oolong vil sjekke bladene, og gi dem en klasse.


Oolong historie forteller oss at det først ble produsert i Fujian-provinsen i Kina. Noen av de fineste te fortsatt kommer fra dette området selv om det er nå også produsert i mange andre steder, inkludert Taiwan, Vietnam og Thailand.


En av grunnene til at grønn te har blitt så populært er at det antas å mange helsemessige fordeler som kan oppnås ved vanlig drikking. Disse fordelene blir også rapportert å eksistere i Oolong og beholdes etter at te er behandlet. Noen av de vanlige fordelene hevdet er stimulering av stoffskiftet og muligheten til å forbedre fordøyelsen.


Hvis du er interessert i å prøve noen Oolong er det anbefalt å finne en leverandør av kvalitet. Det er mange selgere på Internett som kan levere god te og mange som kan levere ikke så bra te. I det lokale lageret for kinesiske ting har en tendens til å være svært lav kvalitet og ikke verdt å kjøpe. Se etter en spesialist te handelsmann og prøve noen forskjellige dem for å finne den beste kvaliteten.


Noen av de mer populære variantene inkluderer Gao Shan, Tie Guan Yin, vietnamesisk Golden knopper og Formosa Oolong som kommer fra Taiwan. Ikke vær redd for å sette seg fast i og prøve noen varianter. Jeg kan fortelle deg at en god Oolong er virkelig en flott te så hvis du ikke er imponert over hva du kjøpe deretter shop rundt for en annen merchant fordi de gode ting er der ute.

Monday, May 14, 2012

Er Pasteurisering mer av en helserisiko eller en fordel for sikkerhet? Lese dette, så du fortelle oss hva du tror!

Vi er lært så tidlig som i grunnskole om den franske apotek Louis Pasteur og hans berømte oppfinnelse: Pasteurisering. Dette er prosessen med oppvarming mat å drepe bakterier, virus, mold, yeasts og andre potensielt skadelige organismer.


Den første Pasteurisering testen ble utført tilbake i 1862, etter Pasteur lagt merke til at mikroorganismer kan forurense drikkevarer (han senere utvidet dette til teorien at mikroorganismer kan forurense mennesker og dyr samt.). Men Pasteurisering bli umiddelbart ikke gull standard for melk produksjon i USA.


Faktisk, på slutten av de 1800-tallet "swill Meierier," der kyr ble reist i fryktelig forhold og angivelig mates swill fra brennevin distilleries, var et stort problem. Melk fra disse Meierier var av så dårlig kvalitet at det ble antatt å være bidrar til høy død hastighet av urbane spedbarn på tiden (årlig død hastighet av U.S. spedbarn i byene var om halvparten av den årlige fødselsrate).


Dermed begynte et korstog for sertifiserte rå (unpasteurized) melk, som sikrer bestemte Renhet mengder melk og vanlige inspeksjoner av meierier.


"Selv om det var å være pasteurized mer og mer melk, Pasteurisering ble sett av mange som et midlertidig tiltak som ville ikke lenger være nødvendig når produksjon og distribusjon av melk var mer nøye regulert. Certified milk var modell for produksjon av bedre melk overalt,"sier Ron Schmid, ND, forfatter av The Untold Story av melk.


Ennå ved tidlig på 1900-tallet melk forsyninger var fortsatt av dårlig kvalitet, og trodde å bli involvert i mange sykdom utbrudd, ledende myndigheter å presse for obligatorisk Pasteurisering av alle melk bortsett fra sertifiserte rå melk.


"Ikke før 1930-tallet gjorde kommersielle meieri interesser, segmenter av medisinske samfunnet, politikere og folkehelsen byrå tjenestemenn og deres allierte i media oppretter en kampanje først å smøre alle rå melk og deretter å eliminere sin tilgjengelighet og salg," Schmid sa.


Dermed begynte obligatorisk Pasteurisering av melk og stor debatten som har spredte århundrer: er Pasteurisering en av de største funn, eller største tilbakeslag i vår tid?


Tilfelle for Pasteurisering


"[Drikker rå melk er] som å spille russisk rulett med din helse," sier John Sheehan, direktør i Food and Drug Administration's (FDA) divisjon av meieri og Egg sikkerhet. "Vi ser en rekke tilfeller av sykdom forårsaket av mat hvert år knyttet til inntak av rå melk."


I henhold til FDA, rå melk kan inneholde et ubegrenset antall sykdom-forårsaker organismer, inkludert campylobacter, escherichia, listeria, salmonella, yersinia og brucella. Bortsett fra forårsaker akutte diaré, magesmerter cramps, brekninger og feber, disse organismene kan også føre til mer alvorlig vilkårene, særlig blant eldre, gravide kvinner, barn eller personer med svekket uimottakelig systemer.


FDA, sier Pasteurisering bidrar til å hindre: tuberkulose Diphtheria Polio Salmonellosis Strep hals Scarlet feber tyfoidfeber


Være kan forurenset melk fra en syk eller skitne dyr, så vel som av skitne levende miljøer. "Tenk på hvor mange ganger en ku legger ned i et felt eller låven," sier Tom Szalkucki, assisterende direktør ved Wisconsin-senter for Dairy Research ved University of Wisconsin-Madison. "Selv om låven er rengjøres grundig og regelmessig, det er ikke steames. Forurensning kan skje fordi det ikke er et sterilt miljø."


Pasteurisering, sier FDA, dreper noen farlige bakterier mens også ødelegge bakterier som kan føre til melk å ødelegge, og dermed utvider hylle livet.


En av de største controversies over pasteurized melk er om melken er kunne beholde sin ernæringsmessig verdi etter de høye temperaturene som det er utsatt for. Proponents pasteurization si prosessen har liten effekt på milk er ernæringsmessig verdi eller smaken.


"Milk er en god kilde av vitaminer Tiamin, Folat, B-12, og riboflavin, og Pasteurisering resulterer i tap av alt fra null til 10 prosent for hver av disse, som de ville vurdere bare marginale reduksjon," sier Sheehan.


Videre, "Pasteurisering vil ødelegge noen enzymer," sier Barbara Ingham, Ph.D., førsteamanuensis og filtypen mat vitenskapsmann ved University of Wisconsin-Madison. "Men enzymer som naturlig finnes i melk er bekledd enzymer. Våre organer bruke ikke dyr enzymer til å metabolismer kalsium og andre næringsstoffer."


Saken for rå melk


Er de som sier Pasteurisering er unødvendig Hvis kyr er oppvokst i ren miljøer, og endres radikalt strukturen av melk, noe som resulterer i en helt annen, og potensielt skadelige, mat på den andre siden av gjerdet. I henhold til Weston A. pris Foundation:


"Pasteurisering ødelegger enzymer, reduserer vitamininnholdet, denatures skjøre melk proteiner, ødelegger vitaminer C, B12 og B6, dreper fordelaktig bakterier, fremmer patogener og er forbundet med allergier, økt tann forråtnelse, colic i spedbarn, vekst problemer i barn, osteoporose, leddgikt, hjerte sykdommer og kreft. Kalver matet pasteurized melk gjøre dårlig og mange dø før retting. Rå melk sours naturlig, men pasteurized melk svinger råtten; prosessorer må fjerne Slim og pus fra pasteurized melk ved en prosess av centrifugal avklaring."


Rå melk, proponents si, er en enestående kilde til fordelaktig bakterier, for eksempel lactobacillus acidolphilus, vitaminer, enzmes og kalsium. Videre, de sier at sykdom som følge av rå melk er sjelden--i stedet, det er pasteurized melk som er ofte involvert i utbrudd av sykdom forårsaket av mat.


Ifølge Mark McAfee, grunnleggeren av organisk Pastures meieri, som produserer et komplett utvalg av rå økologisk meieriprodukter for detaljhandel, "I perioden 2000 til 2004 var det flere listeria-relaterte næringen tilbakekalling i California som er knyttet til melkeprodukter for pasteurized og iskrem. Mer enn 12 millioner servings av organisk Pastures produkter ble brukt i denne samme perioden, og ikke én person klaget over sykdom, og ikke én pathogen ble aldri funnet enten av staten, FDA eller organisk vinterbeiter. "


Organisk beite så ansatt et laboratorium for å utføre et eksperiment. Laboratoriet lagt 10 millioner teller patogener til en milliliter prøver av organisk rå melk og funnet at patogener ikke bare ikke ville vokse, men de også døde. Laboratoriet konkluderte: "... Organisk rå melk og colostrum synes ikke å støtte vekst patogener..."


Som det står, er salg av rå melk på tvers av stat linjer ulovlig. Salg av rå melk, enten i butikkene, eller direkte fra gården, er imidlertid juridiske innen 28 amerikanske statene. I andre land er rå melk tilgjengelig gjennom kua "leie" programmer der medlemmer kjøpe aksjer i ei ku, og kan deretter bruke melk hvordan de velger. l"> Vennligst fortell oss hva du mener!


Velg svar vil bli publisert i den kommende utgaven av SixWise.com e-nyhetsbrev! * * NOTE: svaret, eller et utdrag av disse, kan bli publisert i en kommende utgave av SixWise.com e-nyhetsbrevet og på nettstedet. Ved å sende din svaret du skal gjøre dette. Vennligst inkluder ditt navn og din by statlige (eller land) plassering som skal være med i publikasjonen av Velg svar!

Sunday, May 13, 2012

Hummer var ikke alltid kongen av sjømat

Hummer var ikke alltid en topp rett....


Saftige skalldyr startet merkevarer som en åtseldyr, en nederst materen og mat til de fattige. Men takket være fremdriften av moderne transport, kunne Hummer skal leveres fra Canada til øvre nordlige delstater å bli luksus maten vi nå setter pris på. Disse dager de fineste restaurantene tar stolthet i deres Hummer oppskrifter og Surf og gresstorv presentasjoner.


Foruten å være en allsidig og deilig måltid, skalldyr som hummer, reker og østers, har du en god smak for helse. Nyere studier har avvist forbindelsen mellom høyere blod Kolesterol og forbruket av skalldyr. Mg for mg, hummer er bare litt høyere med 81 milligram per 3 unse visning sammenlignet med mager bakken biff og kylling på 78 milligram per 3 gram. Hummer og reker er lav i fett og kombinert med moderat deler det kan nytes av opp til tre ganger i uken. Husk at det er sauser og butters som øke fett og Kolesterol. Prøv forskjellige metoder for matlaging, som dampende eller i salater og supper eller selv på grillen.


Det er best å lage mat Hummer Live, ikke bekymre deg for mye om å være grusom; lobsters og de fleste skalldyr kan ikke føle smerte på grunn av deres underutviklet sentralnervesystemet. En fint knep er å slippe hummer i en pott med kokende vann opp-ned... som er hodet først. Dette stopper halen fra spruting varmt vann ut av potten. En levende Hummer vil ha en bedre sweeter smaken. Du kan fortelle Hvis Hummer har vært tilberedes Live Hvis halen krøller.


Den gamle adage er ikke at hvis det smaker godt... det kan muligens være bra for deg. Hummer, reker, østers og andre skalldyr ikke bare smake godt, men også holde deg sunn. Så nyte! Inkludert skalldyr i kostholdet kan gi deg med den anbefalte tilførselen av viktige viktige trace elementer som selen og kobber. Selen, en stor antioksidantegenskaper kan kvitte seg med kroppen av frie radikaler og rens kroppen av giftige metaller som kadmium, kvikksølv og arsen. Kobber holder bein, blodkar og nerver sunn.


* Hvis du har gikt, bør du begrense oppmerksom på inntaket av skalldyr.

Thursday, May 10, 2012

Honning � viktig helse fakta!

Honning er det mest kjente apicultural produktet, er det et stoff som bier produsere gjennom en komplisert prosess av utdypning, der de absorbere nectar og innskudd det i deres mage, så gå tilbake til bikube å levere den, kaster opp gjentatte ganger; denne måten ferments, syre og albumen legges til nectar. Den inneholder de fleste grunnleggende mineral elementer som vårt system trenger. Det har allerede blitt funnet, i honning, mer enn 180 forskjellige ernæringsmessige stoffer.


Birøkt er en svært gammel aktivitet. Bevis fra Egypt, Mesopotamia og Hellas beskriver gamle birøkt og honning er også nevnt i Bibelen. Det ble betraktet som hellig, og ble også brukt til å betale skatt og gjeld. I tillegg til alt dette, ble det brukt til å tegne og male også. Honning inneholder proteiner, viktige mineraler og vitaminer. Det er et mat av forhøyet energi og er også kjent for sine medisinske og terapeutiske eiendeler. Honning er mat for lett oversikten og assimilert entusiastisk av mennesker, utgjør en sunn kilde av energi.


Honning er konsumert som maten er viktig for balanse av biologiske prosessen med organismen. Den inneholder glukose og fruktsukker som går direkte inn i blodet, å bli en energisk produktet. Honning kan brukes som mat, som en naturlig søtningsmiddel og som medisin. Etter en tid til bruk, den hjelper kontroll over revmatisme og leddgikt, forhindrer alle typer luftveier sykdommer, og hjelper i fordøyelsen. Honning er også brukt på huden, og er en ingrediens for noen shampoos. Det er brukt mye i den kosmetiske bransjen så vel (kremer, renheten facemasks, muligheter, etc.) på grunn av dens astringent og softening kvaliteter.


Å spise honning vil forbedre din livskvalitet, siden det stimulerer og øker fysiske motstand; Det er litt beroligende, nedslående insomnias; det hjelper i healing, er det anti-septic, fordøyelseskanal og avføringsmiddel, å hjelpe i behandlingen av Magekatarr; Det er en slimløsende kjemper hoste, også av røykere. Brukes eksternt, raskere det helbredelse av sår og mindre burnings, i tillegg til hydrating huden.


Med honning- og ingenting annet-var nigerianske leger i stand til å kurere alvorlig sår, burnings og magesår av huden i 59 pasienter, som ble sendt tidligere til konvensjonelle behandlinger med antibiotika uten noen tilfredsstillende resultater. Første, samlet legene prøver av sår å bli studert i laboratoriet. Resultatene hadde vist at infeksjoner ble forårsaket av vanlige bakterier – derfor mer motstandsdyktig – som Pseudomonad, ofte funnet i infeksjoner. Etter det, ble honning brukt på infiserte huden. En uke senere, ingen mikro-organisme dukket opp i laboratoriet eksaminasjoner. På grunn av at det er litt syreholdig, ekstremt tyktflytende og absorberer vann, renset sårene honning, redusert størrelse og beskyttet dem fra nye infeksjoner. Ifølge de nigerianske legene har honning også egenskapen for å være en rens agent.


Det har blitt angitt for å hindre, kontroll eller kurere følgende sykdommer:


• Luftveissykdommer
• Cramps
• Intestinal forstyrrelser
• Fordøyelseskanal forstyrrelser
• Hals irritasjon
• Urinary irritasjon
• Under håndtering av
• Karies
• Sykdommer i leveren
• Revmatisk smerter
• Fysiske trøtthet
• Søvnløshet
• Hud brenne
• Magen sår, etc.


Smak, aroma og farge av honning varierer i henhold til sin botaniske opprinnelse, i samsvar med blomster fra der biene har fjernet nectar å produsere den. Klimaet, fuktighet og høyde selv vil forstyrre på disse karakteristikkene av honning. Vanligvis, presenterer klart honning svak smak og aroma. Honning av mørkere farge er rikere i proteiner og mineraler.


Her går en råd: honning fattens mindre enn sukker. 1 te-skjeen eller 5 g av honning = 16, 4kcal. Det er også det beste alternativet for idrettsutøvere. Biologists konkluderte med at honning er den beste kilden til karbohydrater og energi for idrettsutøvere og modne folk.

Wednesday, May 9, 2012

Koselig opp med disse �Oh så Good� varm sjokolade oppskrifter

Når det er kaldt og frosty utenfor, er det ingenting bedre enn curling med en hyggelig store krus av hjemmelagde varm sjokolade. Hvorfor betale flere dollar for en kopp gourmet varm sjokolade når du kan enkelt lære å lage din egen deilig varm sjokolade drikke?


Du kan gjøre den klassiske kremaktig varm sjokolade, eller få litt eventyrlystne og prøv hvit sjokolade eller meksikanske varm sjokolade oppskrift. Hvis du liker å gi varm sjokolade som en gave, kan du ønsker å gjøre din egen varm sjokolade blande og sette den i dekorativt glass glass.


Følgende varm sjokolade oppskrifter kan gjøres den gammeldagse måten, ved hjelp av et pan- og en stovetop. Eller kan du vurdere å kjøpe en varm sjokolade maker til fart ting opp.


Men du bestemmer deg å gjøre det, får du definitivt aroma og smaker av en deilig varm sjokolade drink prikking din smak knopper og oppvarming din buk under lang vinterdager og netter.


Kremaktig varm sjokolade


1 (14 oz.) kan sweetened kondensert melk (ikke fordampet melk)
½ beger unsweetened kakao
1 ½ ts vanilje ekstrakt
1/8 teskje salt
6 ½ kopper varmtvann
Marshmallows (valgfritt)


Veibeskrivelse


I en stor kasserolle over middels varme, kombinere sweetened kondensert melk, kakao, vanilje og salt; bland godt. Sakte røre i vann. Varme gjennom, stirring innimellom. Ikke koke. Topp med marshmallows. Det dekket store i kjøleskap. * Vil vare opp til 5 dager.


Gjør 8 porsjoner.


Enkel meksikanske varm sjokolade


3 spiseskjeer øyeblikkelig varm sjokolade blande
1 spiseskje sjokolade sirup
½ ts bakken kanel
1 klype chili pulver
¼ kopp melk
¾ kopp kokende vann


Veibeskrivelse


I et stort krus, bland den blanding av varm sjokolade, sjokolade sirup, kanel og chili pulver. Hell i melk. Legge til koke vann og røre.


Gjør 2 porsjoner.


Krydret varm hvit sjokolade


3 ¼ kopper fett melk for 2 %
6 oz. hvit sjokolade, hakkede
1 egg, slått
¼ TS Cayennepepper
½ ts bakken kanel
Veibeskrivelse


Sted hvit sjokolade i en middels metall bolle over en pan av knapt simmering vann, eller i den øverste halvdelen av en dobbel kjele. Tillate det sjokolade å smelte, stirring sporadisk til glatt. Rør i Cayennepepper og kanel. Visp i egg til glatt.


Gradvis Visp i én kopp melk før helt innlemmet, cirka 2 minutter.


Gradvis Visp i gjenstående melk og varmen til varme, men ikke simmering. (Du ikke vil at en huden til å danne på toppen av melk). Sjokolade vil være klar til å drikke av når smaken av cayenne er maskert av temperaturen på melken (spiciness av pepper forblir), eller når den varm sjokolade er på din ønsket temperatur.


Øse varm sjokolade i krus og garnere med en stenke av kanel.


Gjør 4 porsjoner.


Zingy Mocha varm sjokolade


½ cup semisweet sjokolade chips
½ kopp melk
¼ ts bakken kanel
1 strek hot chili pulver
1 ts instant kaffe granulater
½ cup kaldt melk
Marshmallows og sjokolade sprinkles (valgfritt)


Veibeskrivelse


Kombinere sjokolade chips og melk i et glass eller plast parabol, mikrobølgeovn på høy, stirring hver 20-30 sekunder til smeltet og jevne ut. Blande i kaffe, kanel og hot chili pulver til pulverkaffe har oppløst. Rør i kaldt melk.


Belastning i 2 krus. Tynn med ekstra melk, om ønskelig. Garnere med marshmallows og sjokolade sprinkles.


Gjør 2 porsjoner.


Peanut Buttercup varm sjokolade


1 (1 oz) konvolutt øyeblikkelig varm sjokolade blande
2 ts kremaktig peanut smør


Veibeskrivelse


I et krus, forberede sjokolade blanding som anvist på pakken. Rør i 1 eller 2 teaspoons av peanut smør. Nyt.


Gjør 1 servering.


Russiske varm sjokolade


1 oz. vanilje flavored vodka
¾ oz. amaretto likør
1 spiseskje instant varm sjokolade blande
4 oz varm melk


Veibeskrivelse


I en Kaffekrus, Hell i vanilje vodka, amaretto, og legge til varm sjokolade mix. Hell i varm melk og røre for å blande frisk.


Gjør 1 servering.


Hot Chocolate Mix oppskrift


11 kopper melk pulver
1 (8 oz) beholder pulverisert ikke meieri creamer
2 ½ kopper confectioners' sukker
1 (16 oz) beholder øyeblikkelig sjokolade drink mix


Veibeskrivelse


Sile sammen pulverisert melk, ikke meieri creamer, pulverisert sukker og øyeblikkelig sjokolade drink mix. Butikken i luft stramt beholdere eller glass glassene for gave å gi.


Hvis du vil bruke: legge til 3-4 spiseskjeer av blandingen til 1 kopp vann. Legge til en dash av kanel, om ønskelig.


Gjør 80 porsjoner.

Tuesday, May 8, 2012

Kulinariske tradisjoner av de karibiske øyene

Autentisk karibiske kjøkken er virkelig en utmerket representasjon av alle kulturelle påvirkninger de karibiske øyene har opplevd siden Christopher Columbus' landing i slutten av 1400-tallet. Med en fin blanding av fransk øya og African Recipes Afrikansk Oppskrifter, er karibiske kjøkken vidt forberedt og nytes av folk av alle nasjonaliteter, på mange områder i USA og verden.


Karibiske mat og kultur var alltid endres når europeiske handelsfolk brakt afrikanske slaver inn i regionen. Slavene spiste det meste svinn leftovers fra slave eierne, så ikke ulikt slavene i USA de hadde å gjøre med hva de hadde. Dette var fødselen av det mer moderne Caribbean kjøkkenet. De afrikanske slavene blandet kunnskap om krydder og grønnsaker de hadde brakt fra sitt hjemland og innlemmet dem med dyrebar frukt og grønnsaker av de karibiske øyene, samt andre kramper som finnes i området. Dette har skapt mange en-av-en-type retter, fordi mange av avlingen på øyene på tiden var alt for skjøre til å gjøre det gjennom prosessen gasseksport. Frukt finnes oftest i karibiske kjøkken inkludere yams, yucca, mango og papaya frukt. Er tamarind frukt og bananer (en frukter dyrkes på et tre som ligner banan) blant råvarer som er alt for skjøre som skal eksporteres.


Karibiske mat, er mens krydret, ett av sunnere alternativer blant kulinariske tradisjoner fra ulike regioner. Som drøftet, frodige karibiske øyer er chock full av grønnsaker og frukt for sunt levesett. I tillegg til at introdusert Amerika bønner, mais, chilipepper, poteter og tomater til øyene, utvide deres gane.


Når ble avskaffet slaveriet på øyene, måtte slaveeiere se annet der for hjelp. Å bringe i Arbeiderpartiet fra India og Kina, ble ulike typer retter ved hjelp av ris eller curry innført og blandet inn i mainstream karibiske kjøkken. Dette er hvordan Caribbean favoritt curry goat ble født.


De karibiske øyene er en enestående beliggenhet for en av sine spesialiteter, sjømat. Salt torsk er en spesialitet på de karibiske øyer. Det er vanligvis servert i en salat eller lapskaus, eller på eggerøre frokost. Hummer, havskilpadde, reker, krabbe og sea urchins er også spesialiteter på øyene. De brukes til å gjøre slike eksotiske, krydret Caribbean retter som Antillean krabbe pilaf og curried kokos reker.


Desserter er en integrert del av den karibiske kulinarisk opplevelsen. Sukkerrør er en av områdets sjef produkter, så det er alltid en overflod av kaker, paier og dumplings. Caribbean innfødte innlemme dessert i nesten hvert måltid. Med Caribbean restauranter kan du merke vekt de satt på deres desserter; i deres kultur er dessert like viktig som den viktigste kurset.


Karibiske kjøkken inkorporerer smaker fra alle ulike kulturer som noensinne har prydet kysten av øyene, fra Afrika til Kina til India. Flavoring i karibiske kjøkken er intens og rik, strikingly lignende afrikanske og Kreolske mat.

Sunday, May 6, 2012

Kulinariske tradisjoner fra Sør-Amerika: Argentina

Argentina er nest største land for Sør-Amerika, elegant beliggenhet mellom fjellkjeden Andes, Stillehavet og søramerikanske landene i Brasil, Paraguay, Uruguay, Brasil og Chile. Å være lokalisert på en slik måte, er Argentina utsatt for mange ulike kulturelle påvirkninger fra alle retninger, inkludert land over Stillehavet. Spania, tok det på seg til å bosette permanent i landet på slutten 1500s, og forble det til Buenos Aires formelt emancipated seg i 1853. En av de mest bemerkelsesverdige forskjellene mellom argentinske kjøkken og eksotiske matretter fra hele verden er tung innflytelse som mat av de italienske og spanske kulturene hadde på den.


Startlingly nok, på grunn av påvirkning av den italienske kulturen på landet Argentina, italiensk mat stifter som lasagna, pizza, pasta og ravioli er vanligvis sett på argentinske bordet, minst i landets store byer. Uvanlig nok (når det gjelder italiensk mat), hvitt brød er også vanlig, som er siden retter laget av grønnsaker innfødt til Argentina, for eksempel poteter, egglpants, squash, cucumbers og zucchini.


Argentina er også en av verdens ledende produsenter av melk, wheat, korn og kjøtt (inkludert, men ikke begrenset til biff, geit kjøtt svinekjøtt og lam) så naturlig, disse tingene er svært vanlig i argentinske parabolen.Argentinske retter er normalt svært høy på protein, så grillet kjøtt er vanligvis sett på en tallerken argentinske mat.


Empanadas, bakverk fylt med kjøtt eller OST, er også en Argentine favoritt. De serveres vanligvis i argentinske restauranter, og er nasjonale Favoritter.Empanadas er vanligvis spist bakt eller stekt, og er ofte servert på partier eller festivaler som appetittvekkere. Dessert-versjon av en empanada består vanligvis av brunt sukker eller frukt som epler og appelsiner.


I mindre byer er utenlandske påvirkninger av Spania og Italia mindre tydelige. Milanesas, tynn slivers kjøtt dyppet i egg, brød crumbs, og deretter stekt i olje, er felles fare i de rurale områdene av Argentina. Deres enkelhet gjør dem stor snacks, men de kan også serveres som en del av et måltid Rørlednings hot servert med potetmos, eller mellom to stykker av brød som en sandwich.


Master kokker er mer apt å gå tilbake til stilen mer klassisk, provinsielle forbereder og lager mat, som bærer flere av en likhet med meksikansk mat enn for Italia. Dristigere, mer intens krydder brukes. Kalle fram enda en gang de spanske påvirkninger i Argentina, er argentinske kokker berømt for sine tortillas; i motsetning til den meksikanske versjonen av tortilla bruke Argentines potet dough, i motsetning til tradisjonell meksikanske korn eller mel tortilla.


Desserter er mer populære i disse områdene, også. Dulce de leche (som grovt oversettes til "Milk Jam"), en søt pudding av sukker og melk, er populære dessert i Argentina. Denne lett brown-farget pudding er spist alene, eller utstoppa i kaker eller pies. Noen ganger er også behandle krystallisert i et solid wafer-lignende candy stoff.

Friday, May 4, 2012

Blå Lobsters er ekte!

Lobsters er ment for å være røde rett? ... Vel, ja eller Nei.


De fleste levende amerikanske Hummer er naturlig farget en oliven grønn eller spraglete mørke overlappinga brun. I sjeldne tilfeller, lobsters komme i nyanser av lys blå, hvit (albino), gul, svart og rød er rapportert fra tid til annen. Kanskje er de mest uvanlige fargene lobsters på "half-and-half" med en linje rett ned ryggen der de to fargene møtes.


Den store pigment i en hummer shell, astaxanthin, er faktisk lyse rødt i fri tilstand; men i den Hummer skall astaxanthin bundet kjemisk til proteiner som kan endrer den til en greenish fargen. Når det er tilberedt lobsters, bryter varme ned disse obligasjoner, frigjør astaxanthin slik at det går tilbake til sin normale rød farge.


Så hvordan slå en hummer lyse blå?
En genetisk defekt er funnet som fører til at en blå Hummer å produsere en overdreven mengde protein. Proteinet brytes rundt en liten rød carotenoid molekyl kjent som astaxanthin. To presse sammen, danner en blå komplekse kjent som crustacyanin, som ofte gir Hummer skallet en lys blå farge. Omtrent en i en million lobsters er blå, men når tilberedes, det blir rødt som den andre lobsters.


Det har blitt foreslått at mer enn ' en i en million' lobsters født er blå, men mange ikke overleve fordi deres lys blå shell bringer for mye oppmerksomhet til seg selv, noe som gjør dem til et yndet mål for rovdyr. Forskere tror også at blå lobsters har en tendens til å være mer aggressive enn sine normale farget kolleger. Siden de ikke lett blandes i, har de tilpasset og endret til å være mer aggressiv for å beskytte seg.


Den blå Hummer er virkelig en annen gave fra mor natur som fleste aldri se. Mange profesjonelle lobstermen gå gjennom karrieren hele lobstering uten fanger, eller selv å se en blå hummer. De som har privilegiet av å fange en, er overrasket og oppspilt da det er sett på som en WSOP event og føler en følelse av ærefrykt når de opplever å se strikingly vakre blå Hummer for første gang. De som er fanget er vanligvis ikke spist, men heller gitt til akvarier og utdanningsinstitusjoner og holdt utstilt i tanker for andre til å beundre.


Taksonomi av Homarus americanus:


Rike: Animalia
Phylum: Arthropoda
Klassen: Crustacea
Rekkefølge: Tifotkreps
Tannhvaler (Odontoceti): Macrura reptantia
Familie: Nephrodidae
Slekten: Homarus
Arter: americanus

Thursday, May 3, 2012

Hvordan brygge grønn te

Når du hører nevner folk japansk te som alltid betyr det at de snakker om grønn te. Som er bare skrape overflaten fordi det finnes mange typer der ute; grønn te gyokuro, sencha, macha, genmaicha, bancha og mer! Brygge grønn te riktig er vanntemperaturen av største betydning. Når steeping du bør endre temperaturen er avhengig av hvilke typer grønn te du drikker, men her er grunnleggende!


Her er hvordan:


1. Cool kokende vann i en kyusu te potten eller te kopper til riktig temperatur.
2. Sette grønn te blader i en tom kyushu tea pot.
3. Hell varmt vann over te blader.
4. Dekke lokket og vente på en stund før servering.
5. Tjene grønn te til individuelle yunomi (ingen håndtak) te kopper. Når serverer grønn te en må sørge for at ikke å forlate alle te (flytende) i bunnen av potten te.
7. Vær oppmerksom på at det er også mulig å brygge grønn te, noen ganger med samme te blader.


Tips:


1. Når brewing sencha grønn te, bruk 160F graders varmtvann og brygge ca. ett minutt i en tekanne.
2. Å brygge gyokuro grønn te, bruke 110F graders varmtvann og brygge ca to minutter.
3. For å brygge hojicha, genmaicha og bancha, kan du bruke koke vann og brygge bare 15-20 sekunder.
4. Å drikke macha grønn te, SKIFT 1 ts av macha grønn te pulver i en stor te cup legge 1/4 kopp 160F graders varmt vann i den, og hisse raskt med en bambus te whisk.
5. Pouring varm sencha grønn te over noen isen i en kopp gjør avkjølt grønn te

Wednesday, May 2, 2012

Hvordan fungerer de beste Cappuccino beslutningstakere

Cappuccino beslutningstakere er foretrukket over standard coffee makers blant de alvorligste kaffe-elskere. Med disse produktene, kan du brygge din favorittkafé stil kaffe drikke i personvernet ditt eget hjem. Du kan være usikker på først, men med praksis, vil du gjøre restaurant kvalitet drinker hjemme.


Disse kaffemaskiner arbeide ved oppvarming av vann og deretter tvinge oppvarmet vann gjennom bakken kaffe. Oppvarmet vann som beveger seg gjennom grinds, trekker ut vannet smaken. Kaffen brukes er bakken finere enn for vanlig kaffe. Damp brukes også til å froth melk for cappuccino eller lattes.


Typer Cappuccino beslutningstakere


Det finnes to grunnleggende typer maskiner for brewing spesialitet kaffe drinker: damp og pumpen modeller. Pumpen maskiner er best karakter for oppvarming av vann til det optimale nivået raskt. Den dyreste modeller alt arbeidet med en elektrisk pumpen. De gjør en stor kopp espresso med god crema. Crema er skummende laget på toppen av en kopp espresso, og er ansett som en viktig funksjon som kaffe-elskere som ser for.


Damp-modeller er rimeligere, og er i stand til brewing en god kopp espresso. Damp-modeller har mindre Press og mindre strøm. De er mer overkommelige og gjøre en god første maskin. Disse produktene er definitivt et skritt opp fra standard drypp coffee makers.


Flere ulike kaffe er tilgjengelig for å lage espresso hjemme. Grinds er finere enn standard kaffe. Individuelle pods er tilgjengelig for å passe de fleste modeller. Pods er pre fylt filtrere pakker med bakken kaffe målt og forseglet inni. Noen mennesker elsker praktiske pods og sverger ved dem. Andre mener at kvaliteten på drikke er mye lavere når pods brukes. Ferdig med å drikke kan være svak eller bitter, avhengig av kaffe og hvordan det er forberedt.


Super automatisk er toppen av linjen i Hjem cappuccino gjør. Super automatisk kan gjøre alle spesialitet kaffe inkludert espresso, cappuccino, lattes og mochas. En automatisk melk skummesystem forbereder melk i henhold til din smak.


Super automatisk er grind og brygg enheter som gjør alt for de. De male på bønner, tamp grinds, måle vannet, drikker kaffe og froth melk. Brukte grinds er dumpet i en avfall-boksen, som du tømme for å kast den brukte bønner. Det kan du programmere i henhold til styrke, antall og temperatur ønsket i ferdige drikke. Du kan samtidig brygge to krus med super automatisk.


Burr grinders brukes i mest super automatisk. Du kan angi jeksel konsekvent du ønsker i bønner bakken. Super automatisk måle bønner for deg, avhengig av hvor mange kopper du vil brewing.


Rengjøring en Cappuccino maskin


Det er viktig å holde maskinen fungerer bra og gjør stor smaker drinker sikkelig rengjøring. Følg produsentens veiledning for sikkelig rengjøring. Komponentene kan variere fra produkt til produkt, så det er viktig å følge instruksjonene.


Maskinen burde være renset inni og utenpå for å holde det fungerer godt. Hvordan vil du rense avhenger det delvis av materiale som brukes i konstruksjonen. Rustfritt stål er lettest å rengjøre og vedlikeholde. Følg instruksjonene til å beholde det fungerer godt.


Du vil måtte minimum og avkalke maskinen regelmessig. Dette er nødvendig hvis du vil fjerne bygge opp forårsaket av partikler i ditt drikkevann. Over tid, kan disse partikler tresko maskinen og forstyrre operasjonen. Hvor ofte vil du skal gjøre dette, avhengig av kvaliteten av din vann og hvor ofte du bruker kaffetrakter. Det er en måte å unngå denne bygge opp å bruke destillert vann.


Gruppen brygg må renses om én gang hver svake. En flyttbar brygg gruppe er lettere i form av rengjøring. Du Skyv gruppen brygg ut gjennom tjenesten døren og skyll det regelmessig. Dette fjerner rester av kaffe og grinds og resulterer i en bedre smaker drink.


En gruppe ikke flyttbar brygg burde være renset med automatisk Rensesyklusen. Du kan programmere denne funksjonen og det renser gruppen brygg for deg. Rengjøring tabletter selges for ikke flyttbar brygg grupper. Følg instruksjonene på pakken for riktig bruk.

Tuesday, May 1, 2012

Maligned potet: Respekt endelig?

Ah, den fattige, maligned potet! Banket opp av dieters (spesielt low-carb variasjonen), ernærings spesialister og andre eksperter som å være "ok i moderering", potetgull kan endelig bli stadig mer noen respekt i det vitenskapelige samfunnet.


Fra en artikkel i Science Daily ("Transgenic potet Confers immunitet: grønnsaker eller frukt kan erstatte vaksine og nåler"), finner vi at potetgull kan brukes for å holde oss til helse.


Vi sitat fra artikkelen:


"Transgenic poteter som er utformet for å generere en immun svaret leukemi infeksjon har gitt sine første testen i mennesker. I mai nummer av tidsskriftet Nature medisin, Carol Tacket, MD, professor ved University of Maryland School of Medicine, og kolleger rapporten vellykkede resultatene av deres første menneskelige klinisk utprøving av den transgenic vegetablesdeveloped ved Boyce Thompson Institute for planteforskning, tilknyttet Cornell University i Ithaca, NY. Fôres til sunn menneskelige frivillige ved University of Maryland Center for vaksine utvikling, produsert poteter genetisk utformet for å inneholde en gene fra leukemi bakterier antistoffer i blodet og i mucosal foring av tarmen. Frivillige som spiste garden-variety poteter i tilfeldiggjort, dobbel-blind prøveperioden viste ingen immun svaret.


-Det er virkelig bemerkelsesverdig å tenke at du kan spise en potet som har en ekstra protein og produsere antistoffer mot en bakteriell pathogen,"Tacket merknader,"men det er nøyaktig hva som skjedde." Hun kaller transgenic planter "en ny strategi for utvikling av sikker og rimelig vaksiner mot sykdommer som diphtheria, stivkrampe og hepatitt B. muntlig vaksiner i spiselig planter tilbyr håp om en mer praktisk metode for implementering av generell vaksinasjon programmer for utviklingslandene." "


Artikkelen går på å si at testere er alle frivillige som tolerert poteter godt med ingen andre problemer.


Kunne dette være et svar til å hjelpe befri tredje verden-land av bestemte sykdommer og maladies?


Hvem vet... mer forskning vil følge, men de første rapportene er oppmuntrende.


Ta den, Adkins.