Saturday, May 19, 2012

Velge det perfekte kopp kaffe

Det pleide å være tre valg for kaffe-elskere på deres lokale supermarked: Folgers, Maxwell House eller merkevaren butikk. Men i dagens verden av Starbucks og utallige imitators det har spawned, hvordan du fortelle forskjellen mellom virkelig gourmet kaffe og overpriced kaffe knapt over store merkevare standard? Hvordan kan du velge mellom alle de forskjellige eksotiske smaker? Hvordan du holder kaffen fersk når du har kjøpt den? Nedenfor finner du noen tips som hjelper deg med å brygge som perfekt kopp.


1. Først, hvis du skal plukke det du liker, du har å vite hva du liker. Det lyder opplagt, men mange coffee drinkers som ikke vet hva "mørk", "fyldig," "nutty," etc. faktisk smake liker.


2. Sett av hva du liker, visste du at kaffe som har "Europeiske navn" (dvs, "fransk stek") har ingenting å gjøre med opprinnelsesland men kaffe-stil? Fransk stek kaffe er vanligvis bittersweet; Italiensk ovnsbakt er enda mørkere og mer bitter. Ikke overraskende, er American ovnsbakt betydelig mindre mørke og færre bitter. Mange mennesker liker mørkere roasts, men jo mørkere stek, jo mindre vil du kunne nyte den subtile smaker.


3. I motsetning er kaffe med "ikke-europeiske" navn fra det landet. Så Sumatra kaffe, for eksempel er fra øya Sumatra, og så videre. Kaffe fra forskjellige områder, alle har litt forskjellige smaker, basert på ulike jord (nivå av Surhet og andre faktorer).


4. Hvilken er bedre – hele eller bakken? Et bedre spørsmål å spørre er: hvor fersk, er dette kaffe? Om det er bakken eller ikke gjør forskjellen mindre enn hvor fersk kaffe er. Velg en kaffe (hele eller jordede) pakket i en lufttett beholder. Porøse beholdere, gjør som papir poser, at kaffe å gå foreldet raskt. Når du åpner denne beholderen, begynner din kaffe å miste sin friskhet. Dette betyr at hvis du kjøper kaffe samtidig, men du bare drikker en kopp per dag, kaffe blir flavorless i seks måneder tid.


5. Hvis du er plukke ut hele bønner på ditt lokale marked, holde seg borte fra bønner som er delt, ødelagt eller sprekker.


6. Og hva med decaffeinated kaffe? Kan du fremdeles nyte den samme smaken og kroppen som sin koffeinholdige fetter? Selv om noen restauranter serverer en svak kopp koffeinfri er dette ikke et resultat av kaffe, men av uriktig brewing. Slik at kaffe for å sitte ute for lenge på brenner også anledninger den å bli bitter og flat. Ved brewing en koffeinfri kopp på riktig måte og konsumere den før den snur bitter, kan du nyte din kopp joe uten bivirkninger koffein.


7. Og for øvrig, før du drikker som perfekt kopp av gourmet kaffe, må du kontrollere kaffe-utstyr er ren! Det er ingenting verre enn de øvrige av gamle kaffe lukte blande i med din nylig kjøpte gourmet kaffe. Dette gjelder for din kaffe grinder så vel som for kaffetrakter – og spesielt hvis du nyte tester forskjellige flavored kaffe. Hvis du ikke Rengjør utstyret ditt regelmessig, kan din "hasselnøtt" kaffe bare smake mye som "vanilje" kaffe du hadde forrige uke.


Nyt!

No comments:

Post a Comment