Thursday, May 24, 2012

Top Tips For god ernæring dette Thanksgiving

For mange synes god ernæring og thanksgiving middag å avbryte hverandre. Men det bør være mulig og like enkelt å gjøre en næringsrik måltid som er en glede å dele med venner og familie. Her er noen tips som hjelper deg med å gjøre din ferie måltider sunn seg også.


Forberede et bredt utvalg av mat. Tradisjonelle thanksgiving historier fortelle oss om måltider som inneholdt bredt varianter av retter som reflekterer bakgrunner for mange mennesker som kom sammen for disse måltider og å gi takk. Ernæringsmessige fordelen av å spise fra et bredt utvalg av mat er du få et bredere utvalg av næringsstoffer. Også, er det mindre sannsynlig å overbelaste på en enkelt type mat. Hvis du ikke har tid til å forberede et stort antall retter, selger mange dagligvare butikker tilberedte retter som du kan legge til ulike retter er du matlaging deg selv. Dagligvare-butikker for gourmet forberede ofte disse retter på området.


Prøv noen enkle oppskrifter. I stedet for å gjøre obligatorisk grønn bønne gryte med sjampinjong suppe og stekt løk, hva med en enkel grønn bønne parabolen med en dash av havet salt? Erstatte yams, tilberedt i smør med marshmallows og brunt sukker, med en mer enkel utarbeidelse av yams. Du kan bli overrasket over hvor mye folk nyte smaken av de opprinnelige ingrediensene.


Vær forsiktig med del størrelser. En ideell måltid er avledet fra alle gruppene som mat, og bør inkludere en rekke individuelle matvarer. I stedet for å laste opp tallerkenen med potetmos, kan du starte med mindre deler av alt som er klargjort. Hvis du ønsker en andre å hjelpe, følger du samme fremgangsmåte. Ved å spise fra et bredere utvalg av mat du vil gi kroppen din med en mer omfattende rekke næringsstoffer, og du vil kunne nyte mange smaker også.


Tempoet selv. Med mindre du er på oppfordring til kirurgi, har du sannsynligvis en liten tid. I stedet for å hoppe rett inn i din andre å hjelpe, vurdere en kort pause, og brenne calories noen ved å hjelpe med rettene. Ved å spise saktere, vil kroppen din gi deg signaler når du er full. Hvis det er leftovers kan du alltid spise dem senere.


Thanksgiving er en tid for å være takknemlig for alle tingene som vi har. Det er en tid for oss å huske og reflektere over ting som er viktig i våre liv at vi så ofte ta for gitt. Deling av et måltid med venner og familie, er et flott arrangement, og er høyt av nesten alle kulturer. Så ta glede i spising og deling av mat, men også vurdere næring som mat gir deg og være takknemlig og gi ære til overflod som du trenger å dele.

No comments:

Post a Comment