Saturday, May 26, 2012

Innstillingen a festlig tabell � Tips For en slående presentasjon

Du vil være slaving over en varm ovn for timer, forbereder en fest fit for konger denne julen. Du sette kjærlighet i hver oppskrift fra Tyrkia til dessert, og familien digs med velbehag. Hvorfor ikke legge til noen festlig berører i tabellen også, og gjøre presentasjonen så fantastisk som retter du vil tjene? Det tar ikke mye tid eller penger til å transformere tabellen fra humbug til svært gledelig.


Hvis du velger et tema


Den enkleste måten å koordinere i ditt er å velge et tema. Temaet kan være så nøyaktig som en enkelt Christmas carol, eller så bredt som en bestemt stil eller farger. Du kan for eksempel velge "Klirring Bells" som tema, slik at midtpunktet til en miniatyr one-horse åpne slede og knytte klokkene til alt ikke flyttes frivillig. Eller, velge et tema "Landet Christmas", og legge til massevis av landet berører i tabellen, som følte cut-outs og cross-stitched servietter.


Hvis du planlegger å velge farger for tabellen, kan du feste med én viktigste farge og maksimalt to Uthevingsfarger. Holiday fargene på grønn, rød og hvit se svært festlig, eller for uthevingsfarge med sølv eller gull for en mer elegant touch. Blå og hvit fungerer godt sammen for en vintertema.


Bord Coverings


Du kan ha din great-great-bestemors håndlaget kniplinger duk stuet bort, klar til å bruke for Christmas-middag. Det er ingenting galt med dette, selvfølgelig, men hvis utslipp og mulig flekker er en større bekymring for deg, lagre kniplinger for accenting dekorative ferie-skjermer i stedet og plukke opp noen rimelige bomull eller andre stoff til å dekke tabellen med, eller bruke rene ark i ulike farger. Du kan selv bruke to kontrastfarger av stoff, og du kan bruke andre, mindre arb til å henge i vinkel i forhold til den større. Christmas utskrifter er søt og sjarmerende, men prøver å styre klar av alt for opptatt eller lyse, som stoffet vil overshadow andre detaljer som du legger til.


For et barn tabell, dekke overflaten med slakter papir eller invertert innpakningspapir og gi fargestifter på hver innstilling. Christmas crackers er også mye moro for barn, og blikk cute sitter på hver middag plate.


Centerpieces


Centerpieces kan være så enkelt som en liten gruppering av forskjellige størrelse lys. Du må ikke gå over, og du kan bruke hundrevis av kroner på friske blomster og en vakker decorator vase å holde dem i. Rote Poinsettias gjør en pen midtpunktet, som gjør små kurver fylt med furu-sprigs og pinecones, eller klart glass boller full av lyse juletre baller.


Holde din valgte temaet i tankene, velge en midtpunktet som skal skille seg ut blant dine retter av mat, og bli en samtale stykke for gjester. Hvis du planlegger å bruke tent stearinlys, aldri forlate dem uovervåket og velger unscented lys der det er mulig.


Servietter


Du trenger ikke å begrense deg til enkel Lin servietter, selv om disse fungerer utmerket godt. Bruk ansiktsduker, små håndklær eller lommetørkler i stedet hvis du foretrekker. Rulle din servietter og brett kast, sikring med en pen bow, eller kaste dem origami stil i en interessant form.


Serviett ringene kan gjøres fra datakanalen rengjøringsmidler, mini kranser, lakris strenger, bånd, kunstige stilkene, eller noe annet du kan tenke på som vil se festlig og gjøre jobben. Knyt bells, liten pyntegjenstander, pinecones, silke blomster eller selv små leker på hver serviett ring for ekstra dekorasjon.


Serverer retter og Platters


Din serverer retter, trenger ikke passe til hverandre for å se pen. En blanding av forskjellige stiler og farger, legge til sin spesielle måte og et land føler i presentasjonen. Hvis du ikke har nok trivets for alle av din retter, dekke pre-cut stykker tykk kartong med aluminiumsfolie, og bruke disse som blanke Mattene som beskytter tabellen og fortsatt ser fint.


Bordkort


Hvis du vil bruke stedskort til prearrange sitteplasser ved bordet ditt, kan du bruke ditt tema for å komme opp med fantasifull måter å opprette eller vise dem. Gave-koder er en enkel idé, og de kan knyttes til hver serviett eller vin glass med båndet eller pipe rengjøringsmidler. Miniatyr kunstig poinsettia Potter er tilgjengelig i mange butikker i dollar, og de gjør nydelig sted-kortet holdere. Bare mote kortene dine og knytte dem til straws eller toothpicks, så sikre dem inn i potten.


Pinecones kan holde Navnekort også, hvis du manøvrerer kortene slik at tennene av Konglene holde dem på plass. Opprette figurer ut av leire- eller dough, thread kortene gjennom candy cane pinner eller bare sted kortene dine på toppen av hver middag plate. Mulighetene her er uendelige.


Ekstra og siste hånd på verket


Legge til lys av varierende høyder og farger vil legge til varme til dine kontrollinnstillingen tabellinnstillingen. Punktdiagram te hatten avgi løfter, søyler og fattige gav enkle vokslys rundt midten av tabellen, sørge for at de er trygge og ikke forstyrrer på noe som kan være brennbar.


Du kan også dekorere stilkene på vin glass med kjøpte vin sjarm eller pipe rengjøringsmidler, eller du kan binde liten klokkene til hver og en med båndet. Knytte bestikk sammen på en lignende måte hvis du ønsker, eller stikke kasseroller sikkert innenfor Valsede servietter.


For en ekstra touch dekorere hver stol med buer, biter av garland, eller pen stoff. Alt går så lenge det ikke klø eller annet forstyrre gjestene dine glede av din fantastiske måltid.


Med litt ekstra innsats, kan du ta en ren og kjedelig tabell og lage en imponerende mesterverk som vil imponere dine gjester selv før det første kurset serveres.

No comments:

Post a Comment