Tuesday, May 29, 2012

Vann Ionizers Counter urbanisasjon

Denne artikkelen er utformet for å vise hvorfor vi drikker vann er bra for oss, siden det er svært lite sannsynlig at urbane vann filtrene som er på plass, kan filtrere ut alle liten forurensninger som finnes i vannet. Disse forurensninger er oppført som en del av virkningene av urbanisering på våre vann.


Disse forurensninger vil acidify vannet når de begynner å bryte ned og derfor vil du ende opp med drikking syreholdig vann som flytter din allerede høy surhet enda høyere. Alle disse industrielle forurensing, forårsaket av industrielle trafikken kan filtreres ut av vann ionizers og forlate deg med rent vann for å rense kroppen din med.


Vannbaserte patogener:


Vannbaserte patogener kan være sykdom-inducing protozoans, virus eller bakterier som er absorbert av en person når de drikker ubehandlet eller utilstrekkelig behandlet vann. Det finnes to viktigste protozoans som mottar mediedekning det siste, og de er Giardia og Cryptosporidium. Forbruk av de kan føre til alvorlig problemer i fordøyelseskanal system, som kunne være livstruende for dem som er svært små eller svært gamle eller personer med svekket uimottakelig systemer.


Et stort antall byer undersøke regelmessig urbane strømmer om hvilket av visse bakterier i dem, som har lignende opphav som vannbaserte patogener, selv om de ikke er skadelig. Kildene er avfall fra mennesker eller dyr. Nontoxic bakterier derfor utføre rollen til indikatorer for å varsle skjermer av den sannsynlige forekomsten av andre bakterier som er usikre. Vannet kommer ut av spillvann behandling planter som har blitt behandlet er også sjekke seg for disse bakterier. I tillegg, i noen større byer har ytterligere testing av drikkevann startet.


Tungmetaller:


Innskudd av ulike metaller som giftig har en tendens til å avsette i næringskjeden, og de kan ødelegge levende organismer. Tidligere, fleste av giftig metall forurensning stammer fra gruvedrift og individuelle kilder, for eksempel spillvann-behandling planter og røyk-stakken utslipp. Imidlertid har føderale og statlige forskrifter resultert i senking av nivået av giftig metall utstede fra disse kildene. Men metaller har en predisposition feste seg til sedimenter og skitt, og derfor er de fortsatt stadig tilstede i bankene og senger mange urbane strømmer.


Plantevernmidler:


Plantevernmidler er stoffer, enten kjemiske eller biologiske i naturen, projiseres for å administrere skadedyr, for eksempel alger, insekter, bakterier og ugress. Plantevernmidler brukes mye på arable land, men i urbane områder, er det hovedsakelig brukt på boliger og kommersielle egenskaper. Men når det treffer stormer, regner avrenning fra både meter og veikanter og bære farlig plantevernmidler i lokale bekker, der de kan skade akvatisk liv og angi drikker vann levere intakes.


Resultatene viser at plantevernmidler er utbredt i bekker og grunnvann samplet innenfor landbruket og urbane områder av landet. Som forventet, er stoffene som har vært tungt benyttet stoffene som oftest oppdages. De forekommer i geografiske og vanlige mønstre som samsvarer mest med tildeling av arealbruk og tilknyttede bruken av middel mot skadedyr. Hastighet på gjentakelse av middel mot skadedyr forurensning, men er langt større enn forutsett. På det minste ett middel mot skadedyr ble funnet i nesten hver utvalg med vann og fisk som er satt sammen fra strømmer og i omtrent halvparten av alle brønner samplet. I tillegg de ulike stoffene ble sjelden funnet alene, fleste av fisk utvalgene fra strømmer og omtrent halvparten av alle prøver fra brønner med en målbar middel mot skadedyr inneholdt to og noen ganger flere plantevernmidler.


Hvis du bruker vann ionizers får du ren alkaliske vannet som kroppen din trenger virkelig. Ioniseringsfunksjonen vil motvirke alle urenheter som har blitt satt i vannet i løpet av urbanisering. Ioniseringsfunksjonen som et verktøy for å motvirke innvirkning for urbanisasjon på våre vann har blitt mer og mer viktig som tid har gått og tilstanden til våre vann har gått ned.


Vann ionizers hjelpe oss å motvirke virkningene av urbanisering på oss, og spesielt på våre vann. Disse apparater vil hjelpe oss til rens og rense organer som har vært dårlig berørt av prosessen med urbanisasjon, hovedsakelig grunnet forverring i delstaten våre vann. Bytt til ionized vann fra springen som vanlig blir stadig mer nødvendig hvis vi skal leve sunt liv i denne urbane alder.

No comments:

Post a Comment