Wednesday, May 2, 2012

Hvordan fungerer de beste Cappuccino beslutningstakere

Cappuccino beslutningstakere er foretrukket over standard coffee makers blant de alvorligste kaffe-elskere. Med disse produktene, kan du brygge din favorittkafé stil kaffe drikke i personvernet ditt eget hjem. Du kan være usikker på først, men med praksis, vil du gjøre restaurant kvalitet drinker hjemme.


Disse kaffemaskiner arbeide ved oppvarming av vann og deretter tvinge oppvarmet vann gjennom bakken kaffe. Oppvarmet vann som beveger seg gjennom grinds, trekker ut vannet smaken. Kaffen brukes er bakken finere enn for vanlig kaffe. Damp brukes også til å froth melk for cappuccino eller lattes.


Typer Cappuccino beslutningstakere


Det finnes to grunnleggende typer maskiner for brewing spesialitet kaffe drinker: damp og pumpen modeller. Pumpen maskiner er best karakter for oppvarming av vann til det optimale nivået raskt. Den dyreste modeller alt arbeidet med en elektrisk pumpen. De gjør en stor kopp espresso med god crema. Crema er skummende laget på toppen av en kopp espresso, og er ansett som en viktig funksjon som kaffe-elskere som ser for.


Damp-modeller er rimeligere, og er i stand til brewing en god kopp espresso. Damp-modeller har mindre Press og mindre strøm. De er mer overkommelige og gjøre en god første maskin. Disse produktene er definitivt et skritt opp fra standard drypp coffee makers.


Flere ulike kaffe er tilgjengelig for å lage espresso hjemme. Grinds er finere enn standard kaffe. Individuelle pods er tilgjengelig for å passe de fleste modeller. Pods er pre fylt filtrere pakker med bakken kaffe målt og forseglet inni. Noen mennesker elsker praktiske pods og sverger ved dem. Andre mener at kvaliteten på drikke er mye lavere når pods brukes. Ferdig med å drikke kan være svak eller bitter, avhengig av kaffe og hvordan det er forberedt.


Super automatisk er toppen av linjen i Hjem cappuccino gjør. Super automatisk kan gjøre alle spesialitet kaffe inkludert espresso, cappuccino, lattes og mochas. En automatisk melk skummesystem forbereder melk i henhold til din smak.


Super automatisk er grind og brygg enheter som gjør alt for de. De male på bønner, tamp grinds, måle vannet, drikker kaffe og froth melk. Brukte grinds er dumpet i en avfall-boksen, som du tømme for å kast den brukte bønner. Det kan du programmere i henhold til styrke, antall og temperatur ønsket i ferdige drikke. Du kan samtidig brygge to krus med super automatisk.


Burr grinders brukes i mest super automatisk. Du kan angi jeksel konsekvent du ønsker i bønner bakken. Super automatisk måle bønner for deg, avhengig av hvor mange kopper du vil brewing.


Rengjøring en Cappuccino maskin


Det er viktig å holde maskinen fungerer bra og gjør stor smaker drinker sikkelig rengjøring. Følg produsentens veiledning for sikkelig rengjøring. Komponentene kan variere fra produkt til produkt, så det er viktig å følge instruksjonene.


Maskinen burde være renset inni og utenpå for å holde det fungerer godt. Hvordan vil du rense avhenger det delvis av materiale som brukes i konstruksjonen. Rustfritt stål er lettest å rengjøre og vedlikeholde. Følg instruksjonene til å beholde det fungerer godt.


Du vil måtte minimum og avkalke maskinen regelmessig. Dette er nødvendig hvis du vil fjerne bygge opp forårsaket av partikler i ditt drikkevann. Over tid, kan disse partikler tresko maskinen og forstyrre operasjonen. Hvor ofte vil du skal gjøre dette, avhengig av kvaliteten av din vann og hvor ofte du bruker kaffetrakter. Det er en måte å unngå denne bygge opp å bruke destillert vann.


Gruppen brygg må renses om én gang hver svake. En flyttbar brygg gruppe er lettere i form av rengjøring. Du Skyv gruppen brygg ut gjennom tjenesten døren og skyll det regelmessig. Dette fjerner rester av kaffe og grinds og resulterer i en bedre smaker drink.


En gruppe ikke flyttbar brygg burde være renset med automatisk Rensesyklusen. Du kan programmere denne funksjonen og det renser gruppen brygg for deg. Rengjøring tabletter selges for ikke flyttbar brygg grupper. Følg instruksjonene på pakken for riktig bruk.

No comments:

Post a Comment