Sunday, May 13, 2012

Hummer var ikke alltid kongen av sjømat

Hummer var ikke alltid en topp rett....


Saftige skalldyr startet merkevarer som en åtseldyr, en nederst materen og mat til de fattige. Men takket være fremdriften av moderne transport, kunne Hummer skal leveres fra Canada til øvre nordlige delstater å bli luksus maten vi nå setter pris på. Disse dager de fineste restaurantene tar stolthet i deres Hummer oppskrifter og Surf og gresstorv presentasjoner.


Foruten å være en allsidig og deilig måltid, skalldyr som hummer, reker og østers, har du en god smak for helse. Nyere studier har avvist forbindelsen mellom høyere blod Kolesterol og forbruket av skalldyr. Mg for mg, hummer er bare litt høyere med 81 milligram per 3 unse visning sammenlignet med mager bakken biff og kylling på 78 milligram per 3 gram. Hummer og reker er lav i fett og kombinert med moderat deler det kan nytes av opp til tre ganger i uken. Husk at det er sauser og butters som øke fett og Kolesterol. Prøv forskjellige metoder for matlaging, som dampende eller i salater og supper eller selv på grillen.


Det er best å lage mat Hummer Live, ikke bekymre deg for mye om å være grusom; lobsters og de fleste skalldyr kan ikke føle smerte på grunn av deres underutviklet sentralnervesystemet. En fint knep er å slippe hummer i en pott med kokende vann opp-ned... som er hodet først. Dette stopper halen fra spruting varmt vann ut av potten. En levende Hummer vil ha en bedre sweeter smaken. Du kan fortelle Hvis Hummer har vært tilberedes Live Hvis halen krøller.


Den gamle adage er ikke at hvis det smaker godt... det kan muligens være bra for deg. Hummer, reker, østers og andre skalldyr ikke bare smake godt, men også holde deg sunn. Så nyte! Inkludert skalldyr i kostholdet kan gi deg med den anbefalte tilførselen av viktige viktige trace elementer som selen og kobber. Selen, en stor antioksidantegenskaper kan kvitte seg med kroppen av frie radikaler og rens kroppen av giftige metaller som kadmium, kvikksølv og arsen. Kobber holder bein, blodkar og nerver sunn.


* Hvis du har gikt, bør du begrense oppmerksom på inntaket av skalldyr.

No comments:

Post a Comment