Tuesday, May 8, 2012

Kulinariske tradisjoner av de karibiske øyene

Autentisk karibiske kjøkken er virkelig en utmerket representasjon av alle kulturelle påvirkninger de karibiske øyene har opplevd siden Christopher Columbus' landing i slutten av 1400-tallet. Med en fin blanding av fransk øya og African Recipes Afrikansk Oppskrifter, er karibiske kjøkken vidt forberedt og nytes av folk av alle nasjonaliteter, på mange områder i USA og verden.


Karibiske mat og kultur var alltid endres når europeiske handelsfolk brakt afrikanske slaver inn i regionen. Slavene spiste det meste svinn leftovers fra slave eierne, så ikke ulikt slavene i USA de hadde å gjøre med hva de hadde. Dette var fødselen av det mer moderne Caribbean kjøkkenet. De afrikanske slavene blandet kunnskap om krydder og grønnsaker de hadde brakt fra sitt hjemland og innlemmet dem med dyrebar frukt og grønnsaker av de karibiske øyene, samt andre kramper som finnes i området. Dette har skapt mange en-av-en-type retter, fordi mange av avlingen på øyene på tiden var alt for skjøre til å gjøre det gjennom prosessen gasseksport. Frukt finnes oftest i karibiske kjøkken inkludere yams, yucca, mango og papaya frukt. Er tamarind frukt og bananer (en frukter dyrkes på et tre som ligner banan) blant råvarer som er alt for skjøre som skal eksporteres.


Karibiske mat, er mens krydret, ett av sunnere alternativer blant kulinariske tradisjoner fra ulike regioner. Som drøftet, frodige karibiske øyer er chock full av grønnsaker og frukt for sunt levesett. I tillegg til at introdusert Amerika bønner, mais, chilipepper, poteter og tomater til øyene, utvide deres gane.


Når ble avskaffet slaveriet på øyene, måtte slaveeiere se annet der for hjelp. Å bringe i Arbeiderpartiet fra India og Kina, ble ulike typer retter ved hjelp av ris eller curry innført og blandet inn i mainstream karibiske kjøkken. Dette er hvordan Caribbean favoritt curry goat ble født.


De karibiske øyene er en enestående beliggenhet for en av sine spesialiteter, sjømat. Salt torsk er en spesialitet på de karibiske øyer. Det er vanligvis servert i en salat eller lapskaus, eller på eggerøre frokost. Hummer, havskilpadde, reker, krabbe og sea urchins er også spesialiteter på øyene. De brukes til å gjøre slike eksotiske, krydret Caribbean retter som Antillean krabbe pilaf og curried kokos reker.


Desserter er en integrert del av den karibiske kulinarisk opplevelsen. Sukkerrør er en av områdets sjef produkter, så det er alltid en overflod av kaker, paier og dumplings. Caribbean innfødte innlemme dessert i nesten hvert måltid. Med Caribbean restauranter kan du merke vekt de satt på deres desserter; i deres kultur er dessert like viktig som den viktigste kurset.


Karibiske kjøkken inkorporerer smaker fra alle ulike kulturer som noensinne har prydet kysten av øyene, fra Afrika til Kina til India. Flavoring i karibiske kjøkken er intens og rik, strikingly lignende afrikanske og Kreolske mat.

No comments:

Post a Comment