Thursday, May 10, 2012

Honning � viktig helse fakta!

Honning er det mest kjente apicultural produktet, er det et stoff som bier produsere gjennom en komplisert prosess av utdypning, der de absorbere nectar og innskudd det i deres mage, så gå tilbake til bikube å levere den, kaster opp gjentatte ganger; denne måten ferments, syre og albumen legges til nectar. Den inneholder de fleste grunnleggende mineral elementer som vårt system trenger. Det har allerede blitt funnet, i honning, mer enn 180 forskjellige ernæringsmessige stoffer.


Birøkt er en svært gammel aktivitet. Bevis fra Egypt, Mesopotamia og Hellas beskriver gamle birøkt og honning er også nevnt i Bibelen. Det ble betraktet som hellig, og ble også brukt til å betale skatt og gjeld. I tillegg til alt dette, ble det brukt til å tegne og male også. Honning inneholder proteiner, viktige mineraler og vitaminer. Det er et mat av forhøyet energi og er også kjent for sine medisinske og terapeutiske eiendeler. Honning er mat for lett oversikten og assimilert entusiastisk av mennesker, utgjør en sunn kilde av energi.


Honning er konsumert som maten er viktig for balanse av biologiske prosessen med organismen. Den inneholder glukose og fruktsukker som går direkte inn i blodet, å bli en energisk produktet. Honning kan brukes som mat, som en naturlig søtningsmiddel og som medisin. Etter en tid til bruk, den hjelper kontroll over revmatisme og leddgikt, forhindrer alle typer luftveier sykdommer, og hjelper i fordøyelsen. Honning er også brukt på huden, og er en ingrediens for noen shampoos. Det er brukt mye i den kosmetiske bransjen så vel (kremer, renheten facemasks, muligheter, etc.) på grunn av dens astringent og softening kvaliteter.


Å spise honning vil forbedre din livskvalitet, siden det stimulerer og øker fysiske motstand; Det er litt beroligende, nedslående insomnias; det hjelper i healing, er det anti-septic, fordøyelseskanal og avføringsmiddel, å hjelpe i behandlingen av Magekatarr; Det er en slimløsende kjemper hoste, også av røykere. Brukes eksternt, raskere det helbredelse av sår og mindre burnings, i tillegg til hydrating huden.


Med honning- og ingenting annet-var nigerianske leger i stand til å kurere alvorlig sår, burnings og magesår av huden i 59 pasienter, som ble sendt tidligere til konvensjonelle behandlinger med antibiotika uten noen tilfredsstillende resultater. Første, samlet legene prøver av sår å bli studert i laboratoriet. Resultatene hadde vist at infeksjoner ble forårsaket av vanlige bakterier – derfor mer motstandsdyktig – som Pseudomonad, ofte funnet i infeksjoner. Etter det, ble honning brukt på infiserte huden. En uke senere, ingen mikro-organisme dukket opp i laboratoriet eksaminasjoner. På grunn av at det er litt syreholdig, ekstremt tyktflytende og absorberer vann, renset sårene honning, redusert størrelse og beskyttet dem fra nye infeksjoner. Ifølge de nigerianske legene har honning også egenskapen for å være en rens agent.


Det har blitt angitt for å hindre, kontroll eller kurere følgende sykdommer:


• Luftveissykdommer
• Cramps
• Intestinal forstyrrelser
• Fordøyelseskanal forstyrrelser
• Hals irritasjon
• Urinary irritasjon
• Under håndtering av
• Karies
• Sykdommer i leveren
• Revmatisk smerter
• Fysiske trøtthet
• Søvnløshet
• Hud brenne
• Magen sår, etc.


Smak, aroma og farge av honning varierer i henhold til sin botaniske opprinnelse, i samsvar med blomster fra der biene har fjernet nectar å produsere den. Klimaet, fuktighet og høyde selv vil forstyrre på disse karakteristikkene av honning. Vanligvis, presenterer klart honning svak smak og aroma. Honning av mørkere farge er rikere i proteiner og mineraler.


Her går en råd: honning fattens mindre enn sukker. 1 te-skjeen eller 5 g av honning = 16, 4kcal. Det er også det beste alternativet for idrettsutøvere. Biologists konkluderte med at honning er den beste kilden til karbohydrater og energi for idrettsutøvere og modne folk.

No comments:

Post a Comment