Thursday, May 17, 2012

Gjør spanske Paella den enkle måten

Paella er en flavored med Safran parabolen med varierende kombinasjoner av ris, grønnsaker, kjøtt, kylling og sjømat. Spania og katalansk språk, betyr paella stekepanne eller potten. Den tradisjonelle paella pan er flatt og med stor diameter, kan det også ha håndtakene på hver side.


Faktisk, er paella en av de mest allsidige rettene å gjøre. Paella har også fordelen av å være flott å rense ut kjøleskap og bruke opp leftover kjøtt og grønnsaker. En kombinasjon vil til slutt bli stor hemmeligheten er i kjemi. Spansk Paella er en rett som vanligvis er gjort å mate flere personer. Videre, spansk Paella er ganske flavorful neste dag som smak har hatt tid til å blande sammen og bli sterkere.


Her er tre grunnleggende trinn for å følge for å gjøre fantastiske spansk Paellas samtidig la du latitude å være kreativ og gjøre parabolen sine egne ved å tilpasse den til sin smak.


1. Klargjør ris.


Velg en type ris at du er komfortabel med. Gjerne eksperimentere, men vet at spansk Paella inneholder mye av ingredienser, og hvis du er fornøyd med sluttresultatet med en bestemt type ris, kan du ende opp med mye av avfall. Basmati, brun eller en blanding med vill ris kan legge til flotte smak og tekstur. Følg instruksjonene på pakken med hensyn til vask og matlaging ris. Fint hogge noen løk, hvitløk og tomat. Varme en kjele og legge til olivenolje når kasserolle er varmt (Kontroller at oljen ikke starter røykfrie. Brent olivenolje er kreftfremkallende og ganske usunn). Når oljen er varmt, kaste i uncooked ris. Steking uncooked ris, gir den en nutty smak. La ris fry i kasserolle for et minutt eller så. Legge til hakkede løk, hvitløk og tomat, inntil de bløtgjøre, miksing hele tiden. Krydre med Safran, salt og pepper. Du kan gjerne eksperimentere. Spisskummen, Cayenne ulike fine urter eller en bit kanel eller cloves kan lett legges for en flavoring av din egen. Denne blanding bør ikke være på komfyren for mer at tre til fem minutter. På høy varme med konstant miksing, ingen av ingrediensene bør holde oss, men de bør bland godt sammen og bløtgjøre. Når alle ingrediensene er kombinert, kan du fjerne kasserolle fra brenneren og blande i noen frosne erter. Legge til erter nok å gjøre en godt balansert blanding.


2. Velge og gjøre kjøtt.


I en stekepanne på høy varme, brun noen stykker av kylling. Øvre thighs, drumsticks, brystene... det er alt bra. Ikke kokken kjøttet helt, men brun utsiden. Når browned, avsatt kjøtt. Lam kan også legge til gode smaken din spansk Paella.


3. Kombinasjon av alt


Dekke bunnen av spansk Paella-pan med uncooked ris blanding. Legge til browned kyllingen på toppen. Legge til uncooked shell fisk og liten fisk filets rulles opp og festet med en tannpirker eller en streng. Bruke alle typer fisk, men pass på at dens kjød vil holde godt sammen. Helle noen kylling buljong på toppen (Hvis kjøttkraft er varm cooking gang vil redusere). Legg merke til at du også kan legge til vin for mer smaken. Dekke spansk Paella parabol og cook i ca 45 minutter i 350 Fahrenheit eller til ris er fullt tilberedes. På dette punktet kan du legge rå reker eller mussles og lage mat avdekket i en annen fem minutter.


Kort sagt, er hemmeligheten for å forberede den perfekte spansk Paella å gjøre den til din egen!

No comments:

Post a Comment