Wednesday, May 16, 2012

Fantastisk oppdagelsen av den stimulere påvirkning av kaffe.

Kaffe er en drink produsert fra kaffe korn. Det er stimulerende, fordi den inneholder koffein. Bruk av drikke av kaffe har sin opprinnelse i Kaffa, Abyssinia, i dag Etiopia, når en gjeter kalt Kaldi observert at hans geiter var smartere og hopper rundt når spise blader og frukt av treet kaffe. Han prøvde fruktene selv, og han følte lykkeligere og med større livlighet. En munk fra regionen oppdaget dette og begynte å bruke en infusjon av fruktene for å motstå sover under hans bønner.


Effekten av drikke ble spredt, og i the16th tallet kaffe ble brukt i øst, blir ristet for første gang i Persia. Kaffen hadde fiender selv mellom araberne som ansett at virkningene av drikke kaffe var imot lovgivning profeten-Mahamed. Imidlertid så snart kaffen vant disse hindringene, overholdt selv Arabian legene drikke å hjelpe fordøyelsen, til hurrarop Ånden, og til å bli våken, ifølge forfattere på den tiden.


I Arabia fikk tilførsel av kaffen navnet på "Kahwah" eller "Cahue", noe som betyr i arabiske "makt". Klassifiseringen - Arabian Coffea ble gitt av scholar Lineu.


I 1675, kaffe ble tatt til Tyrkia og Italia, men drikke vurdert arabiske ble forbudt kristne, og det var bare tillatt etter pave Klemens VIII prøvd det.


I sin reise verden rundt, kaffen ankom Java senere, å nå Holland, og takket være dynamikken av den nederlandske maritime handel utført av selskapet av Occidental India, kaffe ble introdusert i den nye verden, sprer seg gjennom Guyanas, Martinique, Santo Domingo, Puerto Rico og Cuba.


Kommersielle virksomheter i Europa gjort solid bruken av drikke av kaffe, og mangfoldig hus av kaffe hadde vært kjent som «Virginia Coffea House», i London, og den "kaffe av La Régence" i Paris, der kjente navn som Rousseau, Voltaire, Richelieu og Diderot deltar på verdensbasis.


Her går en tips: Hvis du er en fyr, tror ikke at du er den eneste som kommer til å være mer livlig og ha flere energi når du tar en kopp kaffe. Utover deg-tro det eller ei – vil din spermatozoa få samme effekt. Dette er hva en brasiliansk urologist konkluderte med etter koordinere en forskning, som viste internasjonale varsel etter blir presentert av ham i en konferanse i San Antonio, USA. Resultatene viser at menn som tar minst én kopp kaffe på en daglig basis stede større bevegelse av sperm. Med andre ord, spermatozoa har mer energi og er raskere, øker muligheten for å gjøre en kvinne er gravid. "Koffein kan øke bruken av energi av sperm, som om det var en stimulerende. Det er som om Spermie tok en energisk", forklarer forskeren.


For å forsikre dette, ble semen 750 fruktbare menneskenes og med aktive seksuelle liv testet av ham. "Som tar kaffe produserer ikke mere sperm. Den eneste endringen observert var i sin kvalitet av bevegelse, uavhengig av hvor mye kaffe ingested daglig", forklarer urologist. I tall, mellom de som tar kaffe, hadde 67% av spermatozoa mobilitet nok å komme frem til ovule, mot 54% som ikke ta den. Nå, legen teste menn med fruktbarhet problemer. "Avhengig av resultatene, vi kan foreslå til pasienten med liten bevegelse av spermatozoa å ta en kopp kaffe".

No comments:

Post a Comment