Monday, May 14, 2012

Er Pasteurisering mer av en helserisiko eller en fordel for sikkerhet? Lese dette, så du fortelle oss hva du tror!

Vi er lært så tidlig som i grunnskole om den franske apotek Louis Pasteur og hans berømte oppfinnelse: Pasteurisering. Dette er prosessen med oppvarming mat å drepe bakterier, virus, mold, yeasts og andre potensielt skadelige organismer.


Den første Pasteurisering testen ble utført tilbake i 1862, etter Pasteur lagt merke til at mikroorganismer kan forurense drikkevarer (han senere utvidet dette til teorien at mikroorganismer kan forurense mennesker og dyr samt.). Men Pasteurisering bli umiddelbart ikke gull standard for melk produksjon i USA.


Faktisk, på slutten av de 1800-tallet "swill Meierier," der kyr ble reist i fryktelig forhold og angivelig mates swill fra brennevin distilleries, var et stort problem. Melk fra disse Meierier var av så dårlig kvalitet at det ble antatt å være bidrar til høy død hastighet av urbane spedbarn på tiden (årlig død hastighet av U.S. spedbarn i byene var om halvparten av den årlige fødselsrate).


Dermed begynte et korstog for sertifiserte rå (unpasteurized) melk, som sikrer bestemte Renhet mengder melk og vanlige inspeksjoner av meierier.


"Selv om det var å være pasteurized mer og mer melk, Pasteurisering ble sett av mange som et midlertidig tiltak som ville ikke lenger være nødvendig når produksjon og distribusjon av melk var mer nøye regulert. Certified milk var modell for produksjon av bedre melk overalt,"sier Ron Schmid, ND, forfatter av The Untold Story av melk.


Ennå ved tidlig på 1900-tallet melk forsyninger var fortsatt av dårlig kvalitet, og trodde å bli involvert i mange sykdom utbrudd, ledende myndigheter å presse for obligatorisk Pasteurisering av alle melk bortsett fra sertifiserte rå melk.


"Ikke før 1930-tallet gjorde kommersielle meieri interesser, segmenter av medisinske samfunnet, politikere og folkehelsen byrå tjenestemenn og deres allierte i media oppretter en kampanje først å smøre alle rå melk og deretter å eliminere sin tilgjengelighet og salg," Schmid sa.


Dermed begynte obligatorisk Pasteurisering av melk og stor debatten som har spredte århundrer: er Pasteurisering en av de største funn, eller største tilbakeslag i vår tid?


Tilfelle for Pasteurisering


"[Drikker rå melk er] som å spille russisk rulett med din helse," sier John Sheehan, direktør i Food and Drug Administration's (FDA) divisjon av meieri og Egg sikkerhet. "Vi ser en rekke tilfeller av sykdom forårsaket av mat hvert år knyttet til inntak av rå melk."


I henhold til FDA, rå melk kan inneholde et ubegrenset antall sykdom-forårsaker organismer, inkludert campylobacter, escherichia, listeria, salmonella, yersinia og brucella. Bortsett fra forårsaker akutte diaré, magesmerter cramps, brekninger og feber, disse organismene kan også føre til mer alvorlig vilkårene, særlig blant eldre, gravide kvinner, barn eller personer med svekket uimottakelig systemer.


FDA, sier Pasteurisering bidrar til å hindre: tuberkulose Diphtheria Polio Salmonellosis Strep hals Scarlet feber tyfoidfeber


Være kan forurenset melk fra en syk eller skitne dyr, så vel som av skitne levende miljøer. "Tenk på hvor mange ganger en ku legger ned i et felt eller låven," sier Tom Szalkucki, assisterende direktør ved Wisconsin-senter for Dairy Research ved University of Wisconsin-Madison. "Selv om låven er rengjøres grundig og regelmessig, det er ikke steames. Forurensning kan skje fordi det ikke er et sterilt miljø."


Pasteurisering, sier FDA, dreper noen farlige bakterier mens også ødelegge bakterier som kan føre til melk å ødelegge, og dermed utvider hylle livet.


En av de største controversies over pasteurized melk er om melken er kunne beholde sin ernæringsmessig verdi etter de høye temperaturene som det er utsatt for. Proponents pasteurization si prosessen har liten effekt på milk er ernæringsmessig verdi eller smaken.


"Milk er en god kilde av vitaminer Tiamin, Folat, B-12, og riboflavin, og Pasteurisering resulterer i tap av alt fra null til 10 prosent for hver av disse, som de ville vurdere bare marginale reduksjon," sier Sheehan.


Videre, "Pasteurisering vil ødelegge noen enzymer," sier Barbara Ingham, Ph.D., førsteamanuensis og filtypen mat vitenskapsmann ved University of Wisconsin-Madison. "Men enzymer som naturlig finnes i melk er bekledd enzymer. Våre organer bruke ikke dyr enzymer til å metabolismer kalsium og andre næringsstoffer."


Saken for rå melk


Er de som sier Pasteurisering er unødvendig Hvis kyr er oppvokst i ren miljøer, og endres radikalt strukturen av melk, noe som resulterer i en helt annen, og potensielt skadelige, mat på den andre siden av gjerdet. I henhold til Weston A. pris Foundation:


"Pasteurisering ødelegger enzymer, reduserer vitamininnholdet, denatures skjøre melk proteiner, ødelegger vitaminer C, B12 og B6, dreper fordelaktig bakterier, fremmer patogener og er forbundet med allergier, økt tann forråtnelse, colic i spedbarn, vekst problemer i barn, osteoporose, leddgikt, hjerte sykdommer og kreft. Kalver matet pasteurized melk gjøre dårlig og mange dø før retting. Rå melk sours naturlig, men pasteurized melk svinger råtten; prosessorer må fjerne Slim og pus fra pasteurized melk ved en prosess av centrifugal avklaring."


Rå melk, proponents si, er en enestående kilde til fordelaktig bakterier, for eksempel lactobacillus acidolphilus, vitaminer, enzmes og kalsium. Videre, de sier at sykdom som følge av rå melk er sjelden--i stedet, det er pasteurized melk som er ofte involvert i utbrudd av sykdom forårsaket av mat.


Ifølge Mark McAfee, grunnleggeren av organisk Pastures meieri, som produserer et komplett utvalg av rå økologisk meieriprodukter for detaljhandel, "I perioden 2000 til 2004 var det flere listeria-relaterte næringen tilbakekalling i California som er knyttet til melkeprodukter for pasteurized og iskrem. Mer enn 12 millioner servings av organisk Pastures produkter ble brukt i denne samme perioden, og ikke én person klaget over sykdom, og ikke én pathogen ble aldri funnet enten av staten, FDA eller organisk vinterbeiter. "


Organisk beite så ansatt et laboratorium for å utføre et eksperiment. Laboratoriet lagt 10 millioner teller patogener til en milliliter prøver av organisk rå melk og funnet at patogener ikke bare ikke ville vokse, men de også døde. Laboratoriet konkluderte: "... Organisk rå melk og colostrum synes ikke å støtte vekst patogener..."


Som det står, er salg av rå melk på tvers av stat linjer ulovlig. Salg av rå melk, enten i butikkene, eller direkte fra gården, er imidlertid juridiske innen 28 amerikanske statene. I andre land er rå melk tilgjengelig gjennom kua "leie" programmer der medlemmer kjøpe aksjer i ei ku, og kan deretter bruke melk hvordan de velger. l"> Vennligst fortell oss hva du mener!


Velg svar vil bli publisert i den kommende utgaven av SixWise.com e-nyhetsbrev! * * NOTE: svaret, eller et utdrag av disse, kan bli publisert i en kommende utgave av SixWise.com e-nyhetsbrevet og på nettstedet. Ved å sende din svaret du skal gjøre dette. Vennligst inkluder ditt navn og din by statlige (eller land) plassering som skal være med i publikasjonen av Velg svar!

No comments:

Post a Comment