Sunday, May 20, 2012

Tre Wine Rack vs. metall vin-Rack

Det er mer enn én type wine rack på markedet, og velge det høyre wine racket for samlingen av vin er ingen liten oppgave. Du har et valg mellom en metall wine rack og en tre wine rack, disse er mest favoriserte typen wine rack hittil. Hver wine rack har sitt eget sett av fordeler og wine rack du velger vil ta et par ting i betraktning som personlig smak og hjemmet ditt.


En tre wine rack er fint fordi det ser flott og er generelt ganske enkelt å sette sammen. Ikke mange mennesker har for mye problemer med gjennomsnittlig tre wine rack. En tre wine rack også har en tendens til å være ganske lett og fremdeles være i stand til å holde en enorm vekt.


Det er også fleksibilitet til en tre wine rack og som er i evnen til maling. Du kan male denne typen wine rack tilsvarer omtrent alle hjemmet ditt. Det er like enkelt å bygge din egen tre wine rack, hvis du liker å bygge ting for hjemmet og denne typen wine rack er veldig slitesterk, og kan vare du i årene som kommer. Det er et annet ekstra fordel til en tre wine rack, og det vil si at hvis du var å bump vin flasken litt vanskelig på vin-rack for noen grunn ved et uhell, er det mindre sannsynlig å smuldre på en wine rack, sammenlignet med på en metall wine rack.


En metall wine rack er også svært populært blant dagens vin entusiaster. Du kan få figurer, og stiler i et metall wine rack som du simpelthen ikke kan få i et tre wine rack. For mange mennesker er dette selv selger punkt og det faktum at en wine rack vil vare deg for alltid, og du kan finne et metall wine rack er en hvilken som helst figurstørrelse eller farge og nedover veien, hvis du vil oppdatere det kan du.


Hvis du velger en malt metal wine rack skjønt, kontrollerer du at det har vært malt med chip motstandsdyktig maling, eller du kan finne det å miste sin maling med en gang. Metall rack er sterk, og de skal være holdbare, men når de bryte de er mye vanskeligere å reparere enn sine kolleger i tre wine rack. Du kan ikke bare piske opp en rask fiks for en metall wine rack, så pass på at den som du velger er høy kvalitet.

No comments:

Post a Comment