Monday, May 21, 2012

Alt om underholdende med mat og vin

Helligdager er nesten her, og dette er tiden av året når det er det viktigste å lære å underholde godt med et stort utvalg av mat og vin. Både mat og vin spille en stor rolle i vårt samfunn, i hvert samfunn virkelig, og hvis vi ønsker å være vellykket verter og hostesses vi trenger å lære å gjøre mest ut av alle mat og vin som serverer vi våre gjester.


Gjestene kommer til å komme til din hjemme eller party spillested og forvente å bli behandlet på noen av de beste mat og vin de har tasted. Alle gjester kommer denne måten til hvert eneste parti som de delta, men mer ofte enn ikke de forlater misfornøyd med de ble servert mat og vin. Det er opp til deg å sørge for at dette skjer ikke etter partiet, så du må t må du kontrollere at du tilbyr gjestene bare de fineste mat og vin å finne.


Start ved å snakke med vennene dine til å se hva som gikk galt på noen av de andre partiene de har deltatt på. Og ta en titt på din egen reaksjoner på noen av mat og vin som ble servert. Hva er det som du ikke liker om mat og vin, og hvordan kan det ha blitt gjort bedre enn det var? Nøkkelen til vellykket hosting med mat og vin er å lære av feilene til andre. Med denne metoden vil du kunne unngå noen av de største fallgruvene som er der ute om mat og vin å bli servert.


Har et utvalg av mat og vin på din party. Noen mennesker føler ikke liker rødvin og andre virkelig nøyaktig på samme måte om hvitvin. Ved å tilby et utvalg av ulike mat og vin, vil du kunne gjøre flere mennesker som er glade og mindre folk føler neglisjert eller shunned ved valgene dine mat og vin. Du bør ha et mangfoldig utvalg av mat du serverer også. Har litt vegetarianer snacks, i tillegg til noen meaty seg. Hvis du har en mangeartet gruppe av venner kan du selv vil få mer variert i valgene for mat og vin, og selv har noen vegan godbiter til vegans av gruppen.


Tenker på ting som dette så langt som din mat og vin valget viser deg som en omsorgsfull vert, og de er partene som folk vil gå til. Hvis du tar de riktige valgene i mat og vin er deretter du alltid kommer til å ha utrolig parter som er fylt med mennesker og gode tider.

No comments:

Post a Comment