Sunday, May 27, 2012

Vann Ionizers: Sine mange fordeler

Du er i stand til å gjøre på dette punktet, mest av en av de viktigste og mest rikelig naturressursene av planeten vår – vann. Kroppen består av ca 70% vann, og hjernen vår er satt sammen av ca 80% vann. En stor del av våre kroppsfunksjoner er regulert med vann; pH-balanse, avfall fjerning av systemet, kroppens temperatur er alle berørt tungt av våre vann inntak, både beløpet og kvaliteten.


Du kan drikke springen, men deretter du vil være å miste ut på nesten alle sine fordeler, pluss du vil også motta mange ting som du ikke vil komme i ionized vann, dessverre ingen av disse tingene er fordelaktig for helsen, faktisk de kan true helsen. Vann ionizers er forskjellige til vann filtre fordi vannet får du fra en ioniseringsfunksjonen har gjennomgått en bedre vitenskapelige endring, mens et filter som bare filtrerer ut skadelige elementer fra vann fra springen.


Vann gjennomgår en vitenskapelig prosess å bli alkalized, micro-sektorgrupperte og ionized. Dette skjer innenfor de faktiske ionizers. Dette er en enhet som er knyttet til din vannforsyning kjøkken og vil dispense ionized vann ved å trykke på en knapp. Enheten er lett å feste og fordelene det vil gi deg med er immeasurable. Vannet inn i vann ioniseringsfunksjonen kammer og gjennomgår prosessen med elektrolyse eller ioniseringen. Denne prosessen forårsaker omtrent 70% av vannet strømmer inn ioniseringsfunksjonen å bli OH-, som er alkalisk vann. Den andre ca 30% av vannet er konvertert til OH +, som er syreholdig vann. Syreholdig vannet kan samles inn og utnyttet rundt huset og brukes på planter, mens alkaliske vannet er for drikke og mat.


Alkaliske vann, produsert av vann ioniseringsfunksjonen, bidrar til å forbedre smaken av mat som er tilberedt i det, og det forbedrer de naturlige fordelene av drikkevann. Ioniseringen endres også vann, forlater det med bare 6 eller 7 molekyler per klynge i motsetning til gjennomsnitt 12 eller 13 krystallets struktur. Dette gjør at våre kropp å bli hydratiserte raskere. Denne raskere hydration bidrar til å regulere våre temperatur. Alkalitet av vannet kan bidra til å flytte vår kropp pH nivå nærmere til nivået som det skal være.


Den ekstra fukting av vann fra vann ionizers kan også hjelpe fordøyelsen systemet til å fordøye maten bedre og hjelpe avfall fjerning av systemet vårt å funksjonen bedre ved å hjelpe organer skal fungere mer effektivt. Dette gjør at kroppen å kvitte seg med mer giftstoffer i kroppen, som kan la oss sunnere og kan hjelpe oss å miste vekt som høyt inntak av ionized vann er koblet til den gradvis nedgangen i fettstoffer innskudd i kroppen.


En vann ioniseringsfunksjonen er en god investering for å gjøre fordi det kan eliminere forurensningen fra vannet strømmer inn i huset, samtidig som de sikrer også alle verdifulle mineraler skal fortsatt sendes til deg. Enheten er liten og lett å bruke og investering som du gjør i får tilbakebetalt mange ganger i fordelene du får ved å drikke dette forbedret vannet.

No comments:

Post a Comment