Tuesday, January 31, 2012

The Art Of Coffee Roasting

Kan det være noe bedre enn en varm, fersk brygget kopp kaffe? Når du åpner som kan pre-bakken Maxwell House kaffe, selv visste du at kaffe kommer i forskjellige roasts? Visste du at du kan steke dine egne kaffebønner hjemme? Hvis du tror at lukten av fersk bakken kaffebønner ikke kan slå, får et hjem kaffe roaster, vil du være i Java himmelen.


Roasting kaffebønner er hva imparts smaken. I likhet med inngåelse av en fin vin eller en hånd rullet sigar, noen vurdere roasting av kaffebønner som en kunst. De som beskriver kaffe bruker noen av de samme ordforrådet som de bruker til å beskrive vin. Avhengig av stek-nivået som er valgt i bønner kan du ta på forskjellige smaken egenskaper. Jo lettere kaffebønne mindre smaken har, jo mørkere kaffebønne jo sterkere smaken det vil ha.


Det er vanligvis fire ulike kategorier av stek. En lys steke (amerikansk), et medium stek (Breakfast), en mørk steke (fransk) og mørkeste stek (italiensk eller espresso). Hver type stek imparts et annet utseende kaffebønner.


Når en coffee bean er stekt til en amerikansk stek bønner vil ha en veldig lys farge til dem, og de vises tørr. En middels stekt bønne, eller frokost stek vil ha en rik brun farge og vil være oljete i utseendet. En fransk stekt kaffebønne vil ha et svært fet utseende med bønner vises veldig mørk brun. Den mørkeste brente bønner eller Espresso bønner vil vises i svart.


Coffee roasting kan enkelt gjøres i hjemmet. Avhengig av stek som du ønsker kan du stek kaffe i fem til femten minutter. Grønne bønner er tilgjengelige på Internett fra en rekke selgere, som er kaffe roasters. Du kan velge forskjellige typer grønne kaffe å prøve. Trommelen roasters er meget populære for bruk i hjemmet. Det er best å vurdere å kjøpe et roaster som det vil gi deg den mest konsekvente slutten å din bønner. Noen prøver å stek bønner i frying pans, noen bruker varm luft popcorn poppers. Selv om hver av disse teknikkene vil fungere, som nevnt ovenfor, de ikke gir en konsekvent finish til alle bønner, og du vil mest sannsynlig bli skuffet i resultatet.


Nyt!

Monday, January 30, 2012

Regional mat I Kina: Szechuan stil

Szechuan-stil retter sto opp fra et kulturelt avgrenset område i den sentrale, vestlige del av Kina, en provins som er kjent som Sichuan. Dette området av Kina kom til sitt eget kulturelt mot slutten av Shang-dynastiet under 1400-tallet. Det var imidlertid også klimaet på området som bidro til å forme de kulinariske tradisjonene som skulle oppstå fra Sichuan-provinsen og gjør vei inn i internasjonal mat.


Provinsen som mat i verden vet som Szechuan utviklet seg er ofte varmt og fuktig, og dette har bidratt til denne nødvendigheten av å forberede mat på måter som avviker vesentlig fra andre deler av Kina. Szechuan-mat er primært kjent for sin varme og krydret retter, men selvsagt det er mer til Szechuan-mat enn spice og sauser rike og sterke i smaken.


En generell oversikt over kulinariske historie og trender avslører at, for det meste, områder som hadde tendens til å krydre tungt var områder der fersk mat forsyning ikke var like pålitelig som på steder som tradisjonelt brukes en lysere hånd i sin bruk av krydder. Klimaet på Sichuan er bidrar til raskere mat ødeleggelser. Dette, spesielt i siste, gjorde nødvendig mat bevaring teknikker seg igjen en sterk smaken, for eksempel salting, pickling, tørking og røyking. Således, krydder tjent til å maskere smaker av mindre enn ferske matvarer, og de som har blitt bevart av metoder som påvirker deres naturlige smaker. I tillegg til maskering visse smaker, bruk av varme krydder, for eksempel chili peppers, har en tendens til å være mer vanlig å varmt klima, som svette som de kan produsere antas å avkjøle kroppen.


Mye av spicing av regionale kinesiske matlaging er basert på å bringe sammen fem grunnleggende smaksopplevelser – søt, sur, bitter, salt og bitter. Saldoen for disse bestemte elementer i en tallerken eller regionale kjøkken kan variere i henhold til behov og begjær, særlig ettersom påvirket av klima, kultur og mat tilgjengelighet.


I Szechuan-mat finnes det en rekke ingredienser og krydder som er brukt til å opprette disse grunnleggende smaksopplevelser. Disse inkluderer en rekke chili peppers, peppercorns over forskjellige typer, Sichuan peppers, som er i virkeligheten en type frukt, pepper ikke og produsere en numbing effekt i tillegg til sine varme smaken. Sichuan peppers, også kalt blomst pepper og fjell pepper, er en tradisjonell del av kinesisk fem spice pulver, eller på minst de som er modellerte på de mest autentiske versjonene av spice-kombinasjoner som er felles for regional kinesiske matlaging.


Andre ingredienser som brukes ofte i Szechuan-mat til å opprette fem grunnleggende smaksopplevelser inkluderer forskjellige typer sukker, for eksempel Bete rot sukker og sukkerrør, samt lokale frukt for sweetness. Sur kommer fra pickled grønnsaker og ulike varianter av eddik. En spesiell bitre melon legges til mange retter å tilby touch av bitterhet som komplementerer andre smaker. Andre krydder og smaker inkluderer tørket oransje skall, hvitløk, ingefær, sesamfrø Lim inn olje- og bønne. Salt er viktig å Szechuan-mat, og området produserer entydig flavored salter som bidrar til å skille autentisk Szechuan-mat fra de andre regionale matretter fra Kina.


Szechuan-mat er preget av sin rike tradisjonelle smaker, som stammer fra en kultur for hundrevis av år og delvis er formet av de naturlige kreftene av klima. Autentisk Szechuan-mat tilbyr en unik matopplevelse består av eventyrlystne og kreative smaksopplevelser.

Sunday, January 29, 2012

Kulinariske tradisjoner fra Frankrike

Fransk kjøkken er forbløffende høye standarden som alle andre innfødt kokekunst må leve opp til. Landet til Frankrike er hjemmet til noen av de fineste matretter i verden, og det er opprettet av noen av de fineste master kokkene i verden. De franske folk ta overdreven stolthet i matlaging og å vite hvordan å forberede et godt måltid. Matlaging er en viktig del av deres kultur, og det legges til ens nytten hvis de er i stand til å forberede et godt måltid.


Hver av de fire regionene i Frankrike har et kjennetegn på maten alle sine egne. Fransk mat generelt krever bruk av mange forskjellige typer sauser og gravies, men oppskrifter for kjøkken med opprinnelse i nordvest-regionen i Frankrike har en tendens til å kreve bruk en masse apple ingredienser, melk og fløte og de pleier å være tungt buttered å gjøre for en meget rik (og noen ganger heller tung) måltid. Sørøst fransk kjøkken er minner om tysk mat, tungt i smult og kjøtt produkter som svinekjøtt pølse og surkål.


På den annen side, sørlige franske kjøkkenet har en tendens til å være mye mer allment akseptert; Dette er vanligvis typen fransk mat som serveres i tradisjonelle franske restauranter. I Sørøst-området i Frankrike er matlagingen mye lettere i fett og substans. Kokker fra Sørøst for Frankrike har en tendens til å helle mer mot siden av en lys olivenolje som er mer enn noen annen type olje, og de avhengige av urter og tomater, samt tomat-baserte produkter, i sine kulinariske kreasjoner.


Nouvelle mat er en mer moderne form av husmannskost som utviklet i slutten av 1970, avkom av tradisjonell fransk mat. Dette er den vanligste typen fransk mat, servert i fransk restauranter. Nouvelle cuisine kan vanligvis være preget av kortere mat ganger, mindre mat delene og mer festlige, dekorative plate presentasjoner. Mange fransk restaurant kjøkken kan klassifiseres som Nouvelle mat, men mer tradisjonell fransk restaurant mat ville bli klassifisert som mat du Terroir, en mer generell form for fransk matlaging enn Nouvelle Cuisine. Mat du Terroir er et forsøk på å gå tilbake til de mer innfødte formene for fransk matlaging, spesielt med referanse til regionale forskjeller mellom nord og Sør, eller forskjellige områder som Loire Valley, Catalonia, og Rousillon. Disse er alle områder som er berømt for sine spesifikke spesialitet av husmannskost. Som tid har kommet, forskjellen mellom en hvitvin fra Loire-dalen og en vin fra et annet område har sakte redusert, og retter du Terroir-tilnærming til fransk matlaging fokuserer på å etablere spesielle egenskaper mellom regioner som dette.


Som en del av deres kultur innlemme franskmenn vin i nesten hvert måltid, enten det er ganske enkelt som en forfriskning eller del av oppskriften på selve måltidet. Selv i dag, er det en del av tradisjonell fransk kultur å ha minst ett glass vin på daglig basis.

Saturday, January 28, 2012

Britisk matlaging

Britisk matlaging har alltid lidd fra dårlig trykk. Enkel detHjem mat og enkel utarbeidelse av mest tradisjonelle britiske matvarer pales i forhold til fransk haute cuisine, og det er ikke uvanlig at mat kritikere lyd nesten unnskyldende når du skriver om tradisjonelle britiske retter som om det var noe skammelig i nyter en god, tykk felles biff med et akkompagnement av Yorkshire pudding. Hvis de snakker inne glødende pris på noe i det hele tatt, er det et nikk til Smart navngiving av britisk mat, hvor rettene som bubble and squeak og spotted dick vises på restauranten menyer.


Og likevel, for alle snickering og unnskyldende referansene, britisk matlaging på sitt beste er hjertelig, lekkert, enkel fare som drivstoff nasjon som påvirket hele verden. Det er ingen annen nasjon i verden som gjør en stek av biff til slike perfeksjon, og heller ikke noen bedre akkompagnement til saftige kjøtt enn en opphovnet sanitæranlegg varmt Yorkshire pudding forberedt i sin drippings, og få kokekunst har en dessert som kan sammenligne med ren himmelen som er en bra laget bagatell eller treacle terte.


Britisk matlaging er en blanding av praktisk med den næringsrik. Hvis det er, som noen sier fantasiløs, som kan være fordi maten selv trenger litt fantasi kan fancy det opp og gjøre det velsmakende. Det er absolutt ikke fordi britisk sinnet mangler fantasi når det gjelder mat – de vanlige navnene for dagligdagse måltider noen ganger krever en oversetter bare så du vet hva du har på tallerkenen din. En spasertur gjennom en take-away restaurantmeny tilbyr slike retter som 'grøtaktig erter', biff og nyre sektor, fisk og chips og bangers og mos.


Det finnes kjente britiske retter for å spise på hvert måltid. Noen av de mest populære inkluderer:


Frokost:
En full engelsk landet frokost inkluderer kjøtt, egg, pannekaker eller toast og siden retter som hash-kode og bangers og mos. Det er rikelig med mat, typen som er angitt på bordet for middag i de fleste andre kulturer. Det inkluderer ofte rester fra siste natts middag, terninger og stekt sammen med krydder og smør, noen ganger kalt hash-kode for landet.


Te:
Tradisjonen med om ettermiddagen te er en som er observert av britene i århundrer. Blant de vanligste rettene som serveres på om ettermiddagen te er fingermat som crumpets med syltetøy og clotted cream, delikat watercress smørbrød og scones med rosiner eller tørkede frukter.


Søndagsmiddagen:
Søndag-middag har en lang tradisjon som en familie anledning – ett måltid i uken på hvilke alle familiemedlemmer samlet. En felles stek kjøtt – biff, Lam, svinekjøtt eller kylling – er nesten et krav, og det er servert med potet og vegetabilske, og svært ofte ledsaget av Yorkshire pudding.


Puddinger og custards funksjonen fremtredende i britisk matlaging. Bakt, kokt eller steames, er puddinger vanligvis laget med Ister og breading, og studded med tørket frukt og nøtter. En av de mest populære og herlig britiske desserter er bagatell, og det finnes nesten like mange varianter som det er kokker. Basen er en svamp kake, ofte igjen fra en annen måltid. Fuktet i Madeira eller port, er det lagdelt i en tallerken med vaniljesaus, syltetøy, frukt og opp og toppet med pisket krem. Sluttresultatet er en deilig mélange som er alle funksjoner som er bra om britisk matlaging – er ren, praktisk matlaging som ment å fylle magen og tilfredsstille smaksløkene.

Friday, January 27, 2012

Mat allergi

En allergi kan beskrives som en funksjonsfeil immunsystem, en overdrevet svar på visse stoffer. Kroppen din mener feilaktig at noe det har rørt, luktet eller spist er skadelig for det og kroppen din befrir seg store mengder kjemikalier, for eksempel histamine å beskytte seg selv.


Det antas at 11 millioner amerikanere lide under næringen allergier. Disse allergier er er så variert som mat selv. Noen mennesker lider av en allergi til én mat, noen til mange. De vanligste næringen allergier er generelt egg, melk, peanøtter, Frutos gal (for eksempel valnøtter), fisk, skalldyr, soya og hvete.


Symptomer på mat allergier er varierte og spenner fra en tingling av munnen til hevelse av tungen og hals vanskeligheter med å puste til elveblest, cramps, diaré, brekninger og i noen tilfeller død.


Det er måter å hjelpe deg eller din kjære en administrerer næringen allergier. Først søke ved hjelp av en allergist. Din allergist vil utføre en patch-test for å fastslå den eksakte årsaken til allergiske reaksjoner. Dette vil være den retningslinje som du bruker som du utvikler en diett basert rundt næringen allergier.


Som med andre typer allergier er ingen kur for en matallergi. Noen barn vokse ut av noen matallergier som de eldes selv om allergier peanøtter, fisk, skalldyr og nøtter betraktes ofte som levetid allergier. Du eller din kjære en må du ganske enkelt unngå mat som fører til at allergi. Dette kan være vanskelig, særlig når spise ute i en restaurant. Avhengig av alvorlighetsgraden av allergi, kan selv små kryss forurensning av matvarer forårsake reaksjoner.


Mat merkingsteknikker er en svært viktig komponent for å unngå matvarer som utløser allergier. Siden 2000 har FDA vært presentere informasjon på allergi risikoer og merkingsteknikker krav til produsenter. De søker å ha produsenter endre noen etiketter skal være enklere å lese ved hjelp av vanlig språk som "milk" på en etikett i stedet for "caseinate".


I tilfelle av en melk eller egg allergi finnes det alternativer som kan brukes når matlaging eller bakervarer. Det er mange online nettsteder dedikert til gitt informasjon, utdanning og støtte til de med næringen allergier.

Tuesday, January 24, 2012

Middelhavskjøkkener i Kina

Det er lett en av verdens favoritt mat. Uansett hvor du er, noen du kjenner er bundet til å foreslå, "Hei, la oss gjøre kinesisk." I flere tiår betydde kinesisk mat en ting – Kantonesisk mat. Det var stilen på kinesisk mat med som de fleste av verden var kjent – forretter og stekt meats og delikat sauser som blander grønnsaker og krydder i en perfekt ekteskap av smaker. Men kinesisk mat er langt mer enn bare Kantonesisk mat. Det er fire store stiler av matlaging på tvers av Kina, og flere mer underinndelinger for å dele dem enda lenger.


Kantonesisk er de mest kjente og populære av kinesiske regionale kjøkken-stiler. Kantonesisk kokker er spesialister på delikat sauser og stekt meats, i steames og oppstuss-stekte retter med grønnsaker som er så nøye valgt for utseende og appell for øyet som for ganen. Steames ris er en stift på Kantonesisk mat, og er grunnlaget for de fleste måltider. Hver vegetabilske skiver til beste Vis av sin farge og form, selv i en steke eller saus. En av de mer varige og allment nytes tradisjonene Kantonesisk mat er dim sum – 'lite hjerter'. I mange byer, både i Kina og i andre land rundt om i verden finner du litt dim sum butikker tucked under trapper og i utstillingsvinduet butikker. De serverer te og deilig savory og søt liten dim sum bakverk forretningsmenn og ettermiddag kjøpere.


Szechwan kjøkken har vokst i popularitet, over de siste tiårene. Mest berømt for searingly krydret mat som Kung Pão kylling og dobbel tilberedes krydret svinekjøtt, Szechwan kjøkken er en distinkt stil som er innfødt til landlocked fjellrike center i Kina. Bitter smaker ginger, Syrnete soybean, løk og hvitløk kjennetegner mye Szechwan mat, men det er også mer subtil retter som er avhengige av sammenflettede av teksturen og smaken. Vanlig matlaging metoder inkluderer ta knekken, ta knekken uten olje, pickling og braising.


Hunan kjøkkenet er den mest kjente av flere regionale Chinese cuisine stilene fra Zheijiang-regionen i Kina. Det er preget av tykke, rik sauser og kompleks bitter smaker. Typisk ingrediensene inkluderer vårløk og chili pepper. En populær favoritt parabol i Hunan-stil er Pepper kylling, med små biter av saftige kylling stekt rask med sort pepper og løk.


Shangdong kjøkken er preget av sin vekt på ferske ingredienser i kombinasjoner som understreker smaken, aroma, farge og tekstur av hver ingrediens. Shangdong regionale kjøkken er kjent for delikate smaken kombinasjoner som er overraskende bitter. Hvitløk og vårløk er hyppige ingredienser som er sjømat og ferske grønnsaker skyter. Supper er enten tynn og fjerner med en lys smaken eller tykk og bitter, rik med krem og krydder. En av de mest berømte rettene fra det Shangdong området, Bird's Nest suppe er vanligvis servert på store saker av staten.


Mens disse er fire av de viktigste stilene av kinesiske regional mat, finnes det en rekke andre verdig notat. Fujian og Jiangsu kjøkken fokus på sjømat og skalldyr, ledsaget av ferske grønnsaker. Fujian kjøkken blander søt, sur, smakfull og salt smaker i magisk kombinasjoner. Jiangsu kjøkken er lys, frisk og søt, og er preget av sin elegante presentasjon. Mer enn noen andre stil av kinesiske regionale kjøkken, det understreker utseende som en viktig del av anken av et måltid.


Kina er et kompleks land, med mange mindre nasjonaliteter og områder innenfor dets grenser. De fleste har typisk stiler av matlaging som er starkly annerledes enn de andre regioner rundt dem. Det er imidlertid en nasjon som har elske affære med mat har produsert noen av de mest komplekse, rik, delikat og deilige rettene noensinne laget.

Monday, January 23, 2012

Regionale kjøkken � ned Hjem sørlige matlaging

Jeg vokste opp i New England, hjemmet til 'vanlig matlaging', der corn på cob serveres som er med en skive av smør og en stenke av salt og pepper. Vi koke saltet meats med grønnsaker og kaller det-vel, en kokte middag. Vår musling chowder er hvit, våre bakte bønner har bacon og molasses i dem og ingen i verden har oppfunnet en mat som ble forbedret med tillegg av karri. Da jeg var 19 år, kunne jeg koke en hummer, damp muslinger og grill svinekotelett til perfeksjon. Da jeg flyttet til Virginia, plukket opp en romkamerat fra North Carolina – og oppdaget en helt ny verden av ned hjemland matlaging godhet.


Menyene i restauranter var en All-American italiensk piken fra Boston, på et fremmedspråk. Kylling stekt biff, grits, mais pone pudding, strawberry Rabarbra kake – sweet potet kake? I mitt sinn, kylling og biff var to forskjellige meats, grits er hva som er på sandpapir, korn er en grønnsak – og hva i all verden søtpotet gjør i en crust? Men jeg ble en glødende konvertere til sørlige matlaging første gang min romkamerat består et pan av den søteste tastiest, de fleste perfekt smelte-i-din-munnen deilig sørlige bakepulver kjeks og toppet dem med pølse saus. Fra den dagen på, jeg var sues disippel, stående på hennes albue som hun terninger vårløk å gjøre opp et rot av pinto bønner, rørt melk i pan av drippings for melk saus og rullet tynn biff strimler i kylling batter å gjøre kylling stekt biff.


Ned sør matlagingen er ikke annerledes enn New England vanlig matlaging – minst på sitt mest grunnleggende nivå. Som alle andre regionale stil av matlaging, det gjør bruk av ingrediensene som er rikelig og billig. I New England vi gussy opp våre tørket bønner med brunt sukker og molasses og tjene dem med tykke, søt tunge brunt brød stiplet med rosiner – perfekt fare for kald vinter netter. I Nord-Carolina, de putre for timer med salt svinekjøtt og løk og servert med vårløk for scooping og en side av flaky kjeks kutte ut av dough med et glass juice. Salt, krydret og ugjennomført god samtidig, det er en ned Hjem måltid som gjør min munn vann bare å huske.


Noen retter oversette bare ikke, skjønt. Det er ingen erstatning for New England for en sørlige barbacoa sandwich – shredded svinekjøtt simmered med krydder for timer og øste over boller i en sandwich som virkelig krever en gaffel. Den allestedsnærværende våt joe kutte bare ikke den. Det mangler krydret søt tang og buttery tekstur av virkelig langsom-simmered svinekjøtt grill. Heller ikke er det noe som sammenligner med kylling stekt biff – en tallerken som ikke kan beskrives med ord uten å selge den korte. Hvis du har hatt det, vet du hvor bra det er. Hvis du ikke har det, gjør ideen om dredging og dipping strimler av okse og ta knekken det som kylling bare ikke det rettferdighet.


Min New England-italiensk røtter Vis uansett hvor jeg går. Lasagna vil alltid være en favoritt måltid, og New England kokte middager fortsatt gjøre min munn vann. Men jeg vet, dypt i min sjel at når jeg går til himmelen, diners vil tjene flaky sørlige kjeks med pølse saus og kylling stekt biff. Noen fristelser engang englene ikke kan motstå.

Sunday, January 22, 2012

Om næringsstoffer i oliven

Grønne olivener er oliven som ble plukket før de er råtne. Svart oliven ble plukket moden og dipped i en jern-løsning for å stabilisere sin farge. Etter at de er blitt plukket, er grønne liv og svart oliven fuktet i en melk løsning av natriumhydroksid og deretter vaskes grundig i vann for å fjerne oleuropein, en naturlig bitre karbohydrater.


Grønne Olivener kan bli tillatt å gjære før de er pakket inn i en lakefylt. Det tillates ikke svart oliven gjæres før emballasje, som er grunnen til at de smaker mildere enn de fleste grønne olivener. Grønn oliven som ikke gjære før pakking smak som mild som svart oliven.


Greske og italienske olivener er svart oliven som smaker skarpe fordi de ikke har vært flommet du vil fjerne deres oleuropein. De er kurert salt og solgt i bulk, dekket med oliven olje som beskytter dem fra oksygen og bidrar til å bevare dem.. Oliven utgjør en høy fiber, høy fett mat som 69-78 prosent av sine calories er avledet fra olivenolje, en overveiende umettede fett.


En servering av fem oliven, grønn eller svart, har veiing 19-22 g, 2 g fett. Servering av moden olivener er 1 g kosttilskudd fiber mens grønne olivener er mindre enn 1 g. De som er på lav-fett og lite salt diett skal utelate, eller du kan unngå denne maten.


Når du kjøper oliven, kan du se etter tett lukket flasker eller bokser. Liten olivener er mindre woody enn stor seg. Grønne olivener har en mer astringent smak enn svarte olivener. Greske oliven, bare tilgjengelig i bulk, ha en skarp krydret smak. Ruflete olivener er det beste kjøpe Hvis du vil skjære olivenene til en salat, ellers oliven med pits er mindre-dyrt og en bedre kjøpe.


Alltid store uåpnet bokser eller glass of liv på et kjølig og tørt hylle. Når du har åpnet en kan av olivener, ta olivenene ut av kan og kjøle dem i en ren glassbeholder. Hvis du vil unngå å ha oliven smaken for salt, bade du dem i olivenolje før du bruker.


Oliven er også behandlet for dets olje. De er presset til å produsere olivenolje, en av de få vegetabilske oljer med en særegen smak og aroma. Olive oils klassifiseres i henhold til presserende fra som de kommer og mengden ledig Oljesyre de inneholder. Tilstedeværelsen av gratis Oljesyre betyr at olje molekyler har begynt å bryte ned. Virgin oliven olje er olje fra den første ved å trykke på av olivenene. Ren olivenolje er en blanding av oljer fra de første og andre opplag. Virgin olivenolje kan inneholde så mye som fire prosent gratis Oljesyre. Fin virgin olivenolje kan inneholde 3 prosent gratis Oljesyre, Superfin virgin olivenolje 1,5 prosentpoeng og extra virgin olivenolje 1 prosent.


Olivenolje er en mer konsentrert kilde til alfa-vitamin e (vitamin E) enn olivener. Fordi det er høy i umettede fettsyrer, hele karbon atomer har dobbel obligasjoner enn kan få plass til mer oksygen atomer, olivenolje oxidizes og svinger harsk ganske raskt om utsettes for varme eller sterkt lys. Hvis du vil beskytte olje, kan du lagre det i et kabinett som er kjølig og mørkt.

Saturday, January 21, 2012

Burmesisk reker kake oppskrift

Lite pounded reker baller krydret og stekt till lett brun. Dette parabolen er ganske populær som en fingermat og er også en god akkompagnement til en rekke dished, som den berømte Mohinga - en krydret noodle suppe med fisk saus.


250 gram av rå reker
2 stengler av våren løk,
2 deler av egg hvitt,
1 te skjeen salt,
1 te skjeen med sesamolje,
Noen corn hvetemel,
Tilstrekkelig olje for å ta knekken.


Først hogge på reker og deretter pund til en jevn Lim inn.


Sesong Lim inn med salt, en liten sesamolje og fint hakkede våren løk og deretter Knead KNA godt for å blande.


Binde Lim inn med noen egg hvite og litt corn hvetemel, og deretter mos i ca ett til to minutter.


Lim inn valnøtt-sized baller med håndflaten av hånden og strøk med corn hvetemel-figuren.


Varme ti til tjue tabell skjeer olje for frityrsteking, og satt i valnøtt-sized baller av blanding som har vært lett belagt med corn hvetemel.


Dypt yngel bestrøket baller av pounded reker over moderat varme til lett browned deretter fjerner og draine godt på kjøkkenet papir.


Til slutt plasserer de dype stekt ballene på en grunne servering tallerken og gi chili eller noen pikant saus for akkompagnement.

Friday, January 20, 2012

Raisin Roll glede

Ingredienser:


¾ kopp Kaldtvann pluss 2 Tablesps (veldig viktig)
6 Tablesps smør (¾ stick)
¾ kopp avgjørende gluten hvetemel
1/3 kopp unbleached, all-purpose (hvit) hvetemel
spor av salt (to lyse vibrering eller smak)
1 ½ unser rosiner
3 egg *
1 egg hvitt


Preheat ovnen til 425F. Ha klar en stor, nonstick, heavy-måle metall cookie ark. Sette vannet og smør i en tung 2-kvart kasserolle, fortrinnsvis med avrundet bunn, over medium varme. Noen ganger hisse blandingen mens du venter på smør å smelte.


I mellomtiden, grundig Kombiner to interessante og en klype salt i en blanding av middels bolle.


Så snart har smeltet smør og blandingen begynner putre, legge til tørr-miks alle på en gang og hisse kraft med en trekirke skje. Innen noen få sekunder, dough blir jevn og la bunn og sidene av pan. Keep stirring til ingen mel viser. Kokken i ca 10 sekunder lengre og Fjern fra varmen.


Sette varmt kasserolle på en kald brenner eller annen pengeskap overflate. Rør i egg, én om gangen, blande godt etter hvert tillegg. Først vises dough klumpet. Når hele egg er lagt til, vil det være jevn dough. Det bør være kremaktig og hold topper med nesten ingen settling. Arbeide i egg hvitt. Nå blir dough akkurat; det fortsatt holder formen, men i mykere topper. Det skulle danne mounds som ikke spre cookie ark, men synke tilbake og utvide litt. Noen ganger må du kanskje gjøre en vurdering ringe.


Avhengig av størrelsen på egg, kan penger være tilstrekkelig myk selv før du legger til det endelige egg hvitt. I så fall utelater egg hvitt eller legge den til ved Tablesp. Rett konsistens gjør de beste ruller. Penger som er for stive resulterer i mindre ruller; penger som er for myk (dvs. oppslag ut wide på cookie ark) kan resultere i flat ruller.


Hvis du vil bruke din elektrisk mikser til å arbeide i egg. Bare overføre varme dough fra kasserolle til mikser bollen og slo i egg, en om gangen. Ikke over slo fordi hvis du gjør det, ruller kan utvikle store luftlommer. Hvis du har en, kan du bruke en flat beater.


Når alle egg har blitt arbeidet i dough, rør i 1 ½ unser rosiner. Raisin-rundstykker vil ikke stige så høyt, men de vil smake kjempefint.


Sette spoonfuls av dough på cookie ark, velge størrelse du foretrekker. Bruk store Teasps eller selv soupspoons for å slippe dough. Plasser dem ganske tett sammen.


Bake ruller på 425F til 450F i ca 15 til 18 minutter og kontrollere tidlig før de er gylden brun og crusty på toppen. Hvis du vil fryse rundstykker som du ikke har tenkt å bruke dagen de bakt omgående. Ta dem ut av posen å Tine ved romtemperatur. Du kan også legge de frosne ruller i ovnen, angi på 350F (ikke nødvendig å pre-heat), og bake i 5 minutter. Du kan skål ruller (sektor i halvparten), men du trenger en wide-spors brødrister eller brødrister ovnen. Ruller skål raskt, så bruk den laveste innstillingen.


Lagre ubrukte ruller i et tørt sted før rock hardt. De vil bli brukt for praktfulle brød Crumbs.

Thursday, January 19, 2012

Blekksprut og Calamari

Som kjøtt, fisk og fjærfe gir blekksprut og blekksprut høy kvalitet proteiner med tilstrekkelige mengder alle viktige aminosyrer. Begge har mindre mettet fett enn kjøtt og små mengder av omega-3 fettsyrer, en gruppe som inkluderer det vesentlige fatty acid linolenic acid, pluss ecosapentaenoic syre (EPA) og dicosahexanoic syre (DHA), de primære umettede fettsyrene i oljer fra fisk.


Men som skalldyr, kan blekksprut og blekksprut være en betydelig kilde til Kolesterol. Kolesterol innholdet av blekksprut og blekksprut kan variere fra dyr til dyr. Det er ingen pålitelig guide til å velge en som er lavere Kolesterol. Som en generell regel har mantelen (brødtekst) vanligvis mindre Kolesterol enn tentacles.


Fire unser rå blekksprut har 1.58 g fett (0.38 g mettet fett), 266 mg Kolesterol og 17,8 g protein. Fire unser rå blekksprut har 1 g fett (0,3 g mettet fett) og 54 mg Kolesterol og 17 g protein. Den mest næringsrik måten å tjene denne maten er å forberede med liten eller ingen lagt fett, slik som å bevare den sjømat status som en lav-fett mat. Personer som er på lite Kolesterol, lav protein og lite salt diett bør unngå denne maten.


Når du kjøper, kan du se etter frisk hele blekksprut med klare og jevne ut huden. Blekksprut bør lukter helt frisk. Blekksprut som er større enn 8 inches kan være tøff. Velg friske, hele baby blekksprut eller blekksprut kjøtt som ser og lukter helt frisk. Blekksprut som er større enn 2 til 2,5 pund kan være tøff.


Alltid kjøle frisk, rensede blekksprut eller blekksprut umiddelbart og bruke den innen en dag eller to. Frosne blekksprut eller blekksprut vil holde for en måned i fryseren og 0 grader F.

Wednesday, January 18, 2012

Nyt din favoritt-Wine�But med noen regler

Bare nevner av etikette bringer for å sinn ulike bilder, hovedsakelig negativ. Etikette betyr observerer regler. Det handler ikke om eiendommelig tradisjoner, men hvor vin er bekymret etikette saken.


De primære connoisseurs av fin vin er oenophiles som er tydelige om behandling, serverer og smaker vin. Så er det vin elskere og de bare setter pris vin. For sporadisk entusiaster, samlere og kjelleren eiere heightens essensen av vin etikette opplevelsen.


Bestemme riktig temperatur


Vin er endret av temperatur og miljø, å legge vekt på riktig lagring. Holde rød bordet viner står i spisesalen i ca. 24 timer i forveien for settling sedimenter, etterfulgt av romtemperatur. Hvit og Rose viner krever liten chilling av rundt 50'F eller én time i kjøleskap.


Musserende viner inkludert champagner krever lengre chilling av noen få timer. Temperaturnivåer drukne inkonsekvenser og forbedre smaken. Et praktisk tips er å tillate 10 minutter for en vin i kjøleskap å slappe av og til å annullere, i romtemperatur.


Tid I Uncorking


Uncorking en vin samtaler for grunnleggende retningslinjene. Røde viner, fjerne kork én time på forhånd. Oksidering bidrar til å oppleve den ekte smaken. Lengre hvite viner, blir værende i romtemperatur, mer tap i kvalitet. Ikke gode til like før servering.


Decant vin


Det kan virke pretensiøs å gjøre slike mye oppstyr, men det er ikke benektes at det er en helt ny dimensjon til smak. Rød vin vinhøst og port vin er perfekt for decanters som de bygger opp ganske betydelig bitre sedimenter nederst. Pouring sakte i en karaffel derfor skiller vin fra sedimenter.


Decanting vin er også gjort for kontakt med oksygen. Etter å ha blitt fratatt luft og vakuum i år, legger luften til smaken av rødvin. For uncorking bruk en beholder med en åpen munn. Den resulterende kjemisk reaksjonen utstråler aroma er avgjørende for smaker erfaring. For dette formålet har rød vin glass store hjulkapsler. Har sakte decanted vin, la det for omtrent en time i rom temperatur. Til slutt er forskjellen i smaken umiskjennelig.


Helle vin


Vin etikette dikterer hvordan et glass vin bør være strømmet. For latter viner som gnisten, Hell langs siden av glasset for å bevare alle viktige bobler. Fortsatt vin er helles i midten av glasset slik at smaken å flyte oppover.


Avhengig av vin, aldri fylle et glass mer enn to tredjedeler eller halvveis. På anledninger når forskjellige viner being sampled under et måltid, må beløpet som strømmet være enda mindre.


Bruk riktig Glass


Svært variert, vin glass kan være forvirrende. Likevel rolle de som de fungerer med temperaturen. Mer intens aromaer er bedre verdsatt i glass med bredt men tynne hjulkapsler.


Motsatt prinsippet gjelder for hvite vin glass. Smalere og mer slanke figuren tulip er integrert kjennetegnene på hvitvin. Mer sløv og mindre vinkelformet enn champagne fløyte eller dessert vin glass, hvite vin glass kan være lett differensiert.


Følge drikking reglene


Til nybegynnere vin virke etikette unødvendig. Men det er en etablert faktum at for autentisk opplevelsen av vin i alle raffinert, det er den eneste måten......Ha det!
Les mer på Wine etikette.

Tuesday, January 17, 2012

Elleve fordeler av grønn te

Grønn te er kjent for å gi 10-40 mg polyfenoler og har antioksidantegenskaper aktivitet større enn en servering av spinat, brokkoli, gulrøtter eller jordbær.


Studier viser at grønn te inneholder antioksidanter, polyfenoler, theanine, i tillegg til en rekke ulike vitaminer og mineraler. Grønn te er definitivt godt for kroppen.


Forbedrer helse


Te er kjent for sin utrolig makt for å forlenge livet. I nyere forskning i grønn te viser resultatene sin makt for å forebygge sykdom også.


Forhindrer kreft


Død hastighet fra kreft er kjent for å være betydelig lavere for både kvinner og menn i Japan. Hvorfor er dette kan du spørre? Så mye som 5-6 kopper forbrukes daglige i områder som produserer grønn te, slik at det viktigste drikk å drikke. Dette tyder på at de viktigste ingrediensene i grønn te (tannin, catechin); lavere standard dødeligheten for magen kreft i tilstrekkelige mengder.


Begrenser blod Kolesterol


Det finnes to typer Kolesterol, en er "dårlig" Kolesterol (LDL) og tung akkumulering av disse i vev kan føre til atherosclerosis. Den andre er god Kolesterol (HDL) som forhindrer akkumulering av overdreven "dårlig" Kolesterol. Har det vært vist og vist som grønn te catechin begrenser at overdreven buildup Kolesterol.


Kontroller høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk er en alvorlig belastning på karsystemet og er kjent for å forårsake hjertesykdommer, Slaglengde og andre hjerte sykdommer. Grønn te er kjent for å senke blodtrykket.


Senker blod sukker


Grønn te gitt til diabetespasienter føre til en nedgang i blodet glukose nivå. Grønn te har evnen til å senke blod sukker. Sukker og karbohydrater i maten fordøyd hovedsakelig i tolvfingertarmen, der det er konvertert til glukose og deretter absorbert inn i blodet strømmen.


Agenten som regulerer inntaket av blod sukker i vev er insulin. Diabetes er preget av mangel på insulin eller ikke kroppen ikke bruker insulin riktig, som tillater ikke riktig absorpsjon av glukose i vev og fører til et høyt blod sukker nivå som til slutt må excreted i urin. Hvis denne høye konsentrasjonen av blod sukker fortsetter for en lengre periode, vil det påvirke karsystemet og forårsake alvorlige sykdommer inkludert arteriosclerosis og retinal hemorrhages.


Undertrykker aldring


Oksygen spiller en nøkkelrolle i metabolisme, men kan også være en unhealthful agent. Som en fri radikal kan oksygen i kroppen corrode celle membraner, noe som vil skade DNA og fats. Dette fører deretter til sykdommer som kreft, blodomløpet sykdom og diabetes. Lipid peroxide opprettet av fett kombinert med oksygen har en tendens til å bygge opp i kroppen og opprette aldring.


Forbruk av antioksidanter som vitamin e og c løfter lengere livet, og vi vet allerede at grønn te er rik på disse to vitaminer.


Oppdaterer kroppen


Grønn te koffein tatt i riktig mengde stimulerer hver organ i kroppen og tømmer tankene dine. Den lille mengden av koffein (ca 9 mgs av koffein) finnes i en normal visning av grønn te kan stimulere skjelettlidelser muskler og glatt fremdriften for muskel sammentrekning.


Oppfordres til ny periode matforgiftet


Det har lenge vært kjent at grønn te har muligheten til å drepe bakterier, og er kjent for å avskrekke matforgiftet. Behandle diaréen med forbruk av sterk grønn te. Grønn te er et kraftig sterilisering instrument for all slags bakterier som forårsaker matforgiftet.


Forhindrer og behandler hudsykdom


Soaking i grønn te har vært vellykket som behandling mot fotsopp. Bedsores og hudsykdom kan forhindret eller helbredet ved hjelp av en grønn te bad.


Stopper hulrom


Grønn te inneholder naturlig fluor og antas å hjelpe reduksjon av hulrom i skolebarn. Det har vært kjent i noen tid som små mengder fluor kan styrke tenner og bidra til å hindre cavities.


Kamper virus


Grønn te catechin og theaflavin, som begge finnes i sort te, har du en sterk innvirkning på influensa-viruset. Det er også trodde at anti viral evnen av grønn te catechin kan ha en gunstig effekt på AIDS-viruset.
Tilleggsinformasjon


· Grønn te drinkers vises å nyte bedre helse.
· Catechin er 100 ganger kraftigere enn a-vitamin c og 25 ganger kraftigere enn vitamin E.
· Grønn te drinkers har halv risikoen for dødelig hjerte-angrep. Compounds in te kalt flavonoider Stopp blod platelets fra forming clots, mye som aspirin gjør.

Monday, January 16, 2012

Om Moon kaker

Åttende kinesiske midten av lunar månen markerer månens fødselsdag, og antas å være den eneste kvelden i året når månen vises perfekt runde. Samtidig med den månefestival holdes spesielle moon-visning partier med mye vin og feasting og dikt komponert til månen. Månen kaker er vanligvis pakket i esker med fire kaker og er en tradisjonell gave fra en familie til en annen.


Grunnen til at månen kaker er så meningsfylt går tilbake til 1300-tallet når Kina ble overkjørt av mongolske invaders som regjerte landet i en grusom og undertrykkende mote. Kvinner i husholdningene konstruerte en smart måte å organisere et opprør. De satt inn meldinger i fylling av månen kaker gitt og mottatt i løpet den månefestival, formidle hemmelige instruksjoner til blues som kan være avhengig av å bli med i kampen endte i krig og frigjøring.


Månen kaker er ikke lett å gjøre, så spesiell, elaborately skåret tre mounds har som skal brukes til å forme dem. De fleste vestlige finne fylle laget av solid lotus frø Lim inn usmakelig, spesielt med saltet egg eggeplomme i sentrum. Hvis det er mulig, prøv å finne moon kaker med en fylling av bevarte melon og melon frø. For alle som har en søt tann er dette uimotståelig, spesielt når skåret i tynne wedges og nibbled mens du drikker klare, duftende kinesiske te.


Det er pakking av månen kaker som gjør dem fristende, vanligvis kvadrat rød og gull bokser med kinesiske tegn og motiver trykket på dem, og som inneholder fire individuelt innpakket kaker. For bestemmes cook, kringle skal være svært rik og fortrinnsvis laget med minst en andel av smult. Noen populære fyllinger er kandisert frukt eller sweetened lotus frø Lim inn.

Sunday, January 15, 2012

Diners - et amerikansk ikon

Definisjonen av en diner er vanligvis en smal struktur som ligner en jernbane dining bil med interiør som inneholder en informasjonsskranke med krakker for sitteplasser. Mat forberedelse er langs bak veggen bak disken.


Historie


De første "diners" tilbake i 1890-tallet var hest trukket vogner på hjul som ville parkere på bygatene og tjene sine måltider ligner dagens "fast food"-konseptet.


Av 1920-tallet, ble diners produsert som en permanent struktur som likner den opprinnelige vogn-stilen. Stilen forandret til et mer strømlinjeformet opptreden av 1930-årene, men virksomheten var livlig før etter den store depresjonen.


Etterspørselen økt etter 1945, og spre seg til Midtvesten når det var et dusin diner produsenter gjør diners med mange moderne bekvemmeligheter, inkludert aircondition, rustfritt stål exteriors og store vinduer. Denne økningen av varte omtrent 15 år før advent av fast food-restauranter.


Siden 1970, det har vært en ny interesse i diners med det er retro utseende og mange kan ses og besøkte over hele Amerika.


I dag


Dennys introdusert sin nye retro stil Denny's Classic Diner restauranter i 1999 komplett med rustfritt stål utvendig og avrundet taket.


Det er for øyeblikket 18 diner-produsenter med halvparten av dem ligger i New Jersey. Ingen andre tilstand i Amerika kan topp antall diners enn New Jersey med over 200 spisegjester i drift i dag!


Hvis du er interessert i å lære mer om historien til diners, ønsker du kanskje å besøke dinermuseum.org og en tur til New Jersey bør oppfylle appetitten med mange stilarter av dagens diners.

Saturday, January 14, 2012

Regionale kjøkken: Så amerikanske som eplepai

Vi elsker baseball, hot dogs, eplepai og Chevrolet – eller så en gammel annonse for Chevrolet forteller oss. Eplepai er som American som... vel... eplepai. Hvis baseball er All-American sport, er apple pie all-American dessert. Og mens Internett og boken butikker har spredt seg langt og bredt oppskrifter, finnes det klassiske apple desserter i hver region som er karakteristisk for kjøkkenet for området. Uansett hvor Johnny Appleseed spre frukthager, det er oppskrifter som gjør bruk av andre regionale ingredienser og tradisjoner til å opprette unike desserter med epler og – uansett!


Hvis du tenker på eplepai som å ha to kampanjen og fylling av epler kombinert med sukker, brunt sukker, kanel og Muskat, kan noen av regionale variasjoner overraske deg. Apple fruktpai, Eple pandowdy, apple vindpust, apple skarp, apple brown betty er alle varianter av eplepai i forskjellige regioner. Rådende apple oppskrifter for alle område kan påvirkes av rekke apple som er tøffeste og mest populære i dette området, i tillegg til stilen av retter som er utbredt.


I New England, for eksempel, de fleste apple oppskrifter anrop for Pippins, Granny Smith eller andre firmaet fleshed, søt varianter av apple som koker opp godt og miste litt fuktighet når blir bakt. I Maine er det ikke uvanlig å finne blåbær i din apple pie. I Massachusetts er tranebær eplepai en favoritt. I Vermont, kan eplene sweetened med honning eller lønnesirup. Og i mange restauranter på Cape Cod, i stedet for vanilla ice fløte, din Rørlednings varmt stykke av himmelen vil bli servert toppet med et stykke SmeIter OST.


I sørlige USA, med sine forkjærlighet for kremaktig, lett krydret mat, inkluderer de vanligste apple pie oppskriftene Apple Cream Pie (laget med rømme) og Bourbon eplepai, med rosiner fuktet i bourbon. Rosiner fuktet i rum er en annen populær tillegg til "eplepai" i Sør, spesielt i New Orleans. Andre nyheter Rabarbra, terninger fersken og valnøtter.


Midwestern eplepai er klassisk eplepai – to flaky kampanjen fullpakket med tykke, søt, saftig apple stykker mounded høy og ventilert for å la duftende damp rømning. I Kansas eller Missouri, vil din eplepai tilfredsstille alle purist – servert med en scoop av vanilla ice fløte som smelter inn syrupy fylling og legger den perfekte touch av creaminess til mix.


I Sør- og sørvest finner du dyp-stekt eplepai, en variant som samsvarer med smelte i din munn flaky stekt skare med søte, terninger epler i en syrupy saus. Og i Pennsylvania, hjemmet til Pennsylvania nederlandsk, Crumb eplepai og Apple Pandowdy finne sted av eplepai en la modus på de fleste restaurant-menyer.


Som amerikansk som eplepai … fra kyst til kyst, har amerikanerne gjort det de gjør best – tatt en klassisk og tilpasset den etter råvarer og smaker som omgir dem. Enten du topp den med en stenke av kanel, en dollop av pisket krem eller et stykke skarpe cheddar, er det ingen andre mat som kommer i nærheten av å være den All-American dessert.

Friday, January 13, 2012

Britisk mat på landsbygda

Det er mye av misforståelser på overflaten om emnet for britisk matlaging. Dette er hovedsakelig fordi britisk matlaging varierer mye, avhengig av hvilken del av landet du besøker. Kjøkkenet til London, for eksempel er langt forskjellig fra kjøkkenet til Yorkshire, eller mat av ørsmå, ukjente regioner spredt over hele landet og nesten ukjent for amerikanerne. Etter min mening er er sant kjøkkenet av britene ikke det som er funnet i store byer, men ukjent skatter av tabellen som skjuler i områdene rundt og landsbygden og gamle landsbyer over Great Britain.


Hvis du noen gang er vandrende den britiske landsbygden, og du stoppe på en lokal pub eller restaurant for frokost, forberede deg. Den klassiske britiske frokosten er et stort måltid, større enn hva vi er vant til som amerikanere, og det meste av det har en tendens til å være stekt. Fried bacon og egg, stekt brød og stekt tomater er standarder. Sann britiske landet erfaring innebærer en frokost tyngre enn din knapsack.


Ber om kaffe med frokosten i Storbritannia er bare ikke morsomt. Prøve te sensasjon. Britisk matlaging lener seg tungt på te, servert med melk og sukker, sistnevnte som er vanligvis grov, brun og unrefined. Te blir servert for noen måltid og helst i mellom. Det er bare så klassisk britisk som det høres ut.
Noen typisk britisk måltid, gjete enten det er frokost, lunsj eller middag, å bestå av noen form for poteter. Spesielt på landsbygda, britene avhengige av poteter, og tjene dem i svært tradisjonelle oppførsel. En vidunderlig britiske behandling er noe som kalles en pasty. Kjøtt, poteter, grønnsaker og varm saus er innpakket i en flaky bakeri-crust og solgt klar til å spise. Pasties er behandlet som Bestillingsmeny smørbrød eller hurtigmat, vandre nedover gaten med papir kjegle eller serviett pakket rundt dem. De holde hendene varme også!


Den andre store stiften på typisk britisk mat er selvfølgelig, fisk og chips. Fisk og chip butikker florerer i alle byer i England. Britiske fisk og chips er utrolig crackly tilberedes til belegget er rike brun og salt og kjøtt inne anbudet hvit og ugjennomført. Chips eller potato wedges, serveres varm og sprø på side, og generelt hele greia er smothered i så mye eddik og salt som forbrukeren kan stå. Det er noe utpreget britiske om at malt eddik venstre på bord på restauranter som American ketchup.


Lukter og smaker av tradisjonell britisk mat er vel verd å oppleve. Hvis du befinner deg i England, ta tid ut til å utforske nettstedene, tilbake trasé og rullende felt. Og stoppe ved et bakeri en deigaktig, Stopp for fisk og chips. Bestille te i stedet for vanlig kaffe. Den britiske erfaringen bare ikke den samme Hvis du glipp denne fantastiske tradisjon - autentisk britisk mat!

Thursday, January 12, 2012

Champagne vin

Champagne er uten tvil den fineste musserende vin gjort i verden. Champagne er navnet på vin regionen ligger ca 90 miles nordøst for Paris.


Champagne kan inneholde opptil tre forskjellige druer: Chardonnay, og de røde druene Pinot Noir og Pinot Meunier. Vintage champagner er bare produsert i de aller beste år; de er alltid mer billigere enn ikke vintage champagner, men de er ikke alltid bedre smaksprøver. De fleste champagner er øverstkommanderende uttrykk for Champagne blender art, samlet fra mange vinhøst, flere drue typer ulike valgt vingårdene i Champagne-distriktet, og nøye hånd gjort og Syrnete i flasken. Ved å gjøre disse harmoni, Champagne winemakers er i stand til å opprette en konsekvent '' house''-stil, og faktisk hver Champagne produsent har sin egen distinkte stil.


Endelig er det flere viktige termer du støter på en Champagne etikett som fortelle deg mye om innholdet. Fra tørt til søtt, er champagner merket Brut Absolut, Brut, Extra-Dry, Sec, Demi-Sec og Doux. Blanc de Blanc Champagne bottlings er gjort helt fra Chardonnay druer og har en tendens til å være lettere og mer delikat i stil. Blanc de Noirs champagner er laget av røde druer, og har en tendens til å være fyldigere bodied og rikere smaker; Rose champagner er mørk rosa i farge og ofte intenst flavored.


I Champagne forteller navn og rykte av produsent deg mer om vin enn noen annen enkelt faktor. Champagner kombinere kompleksiteten av fine druer vokst i noen av de beste vingårdene i Frankrike med intrikate raffinert gjær, og noen ganger også eik elements pluss opplevelsen av tungen prikking glede fra presisere bobler og effervescence til å opprette en av de mest sensuelle smak opplevelsene i verden!

Wednesday, January 11, 2012

College kjøkken

Gå til college er en grand opplevelse. Det er første gang mange unge voksne får sjansen til å begynne å ta vare på seg selv, uansett hva konsekvensene. En av de viktigste tingene som bekymrer foreldre når barnet hodet ut i verden av college er, selvfølgelig, deres kosthold. Hva er det de skal spise hvis kantina stenger for tidlig? Hva om de ikke liker kafeteria maten? Hva om de ikke selv registrere seg for kafeteria måltider?


Foreldrene trenger ikke bekymre deg. Studenter har i dag utviklet sin egen underverden av retter, som involverer ganske rekke matvarer, for tiden testet av studenter i siste, og se spesielt til college behov av Smart produsenter.


Den viktigste stiften dorm liv er disse dager, selvfølgelig, mikrobølgeovn. Collegestudenter tar mikrobølgeovn mat til et helt nytt nivå. Lukten av mikrobølgeovn popcorn er hjemme på en dorm, selv på 3. Jeg hadde en romkamerat på college som spiste mikrobølgeovn popcorn for frokost. Rask, enkel, billig og fylling - hva mer kan du be om?


Det er også beryktet instant japansk nudler (japansk navn for dette produktet faktisk oversette til "student kjøkken"). En av de største tingene jeg har lært på skolen var hvor mange måter det er å spise denne allestedsnærværende, 25 øre-måltid. Det er den tradisjonelle metoden med kokende til suppe, naturligvis.


Det er også mulighet for straining vannet ut før du legger til krydder, oppretter et tilfeldig pasta måltid. En venn av meg brukt til å gi bort hans krydder pakker til de som likte deres suppe ekstra salt, og bruk deretter nudler blandet med kafeteria grønnsaker til å opprette sin egen vegetabilske suppe. Det er faktisk en hele kulturen som er viet til å danne oppskrifter rundt disse instant nudler. Og studenter kan være de mest kreative forbrukerne av alle.


Men behovet for så mye kreativitet er som dire som den gang var. Nå til dags mikrobølger er latterlig billig å eie, og mange studenter tenke ikke to ganger om å ha en i sine dorm room. Dette har forårsaket produsenter å imøtekomme til høgskolen studentenes behov som aldri før. Makaroni og OST som ikke involverer å kjøpe melk og ris middager i en pose som inkluderer alle krydder, er et stort skritt fremover for studenter som bor på skolen, der tilgang til melk og smør (og ha et sted å holde dem hvis du kjøper dem) er ikke så lett som det ser ut.


Ikke alle av denne øyeblikkelig og lett mat er sikker, sunn. Noe av det er downright ille for deg. Men foreldrene trenger ikke bekymre deg for mye. Barnet kan tilbringe noen semestre tro mat grupper består av salt, falske kylling, ost i en veske og potetgull... men det vil gjøre dem takker deg enda mer når de kommer hjem.

Tuesday, January 10, 2012

Ferie Candy Canes er festlig og morsom

Marsipan er alles favoritt ferie behandler. Tenk om hvordan allsidig de er. Ikke bare gjør marsipan ser flott hengende fra juletrær, men deres allsidighet gjør dem perfekt for alle typer dekorative bruker.


Marsipan kan bli knust eller brukt hele i ferien kunst og håndverk prosjekter. Hvordan legge marsipan til hjemmelaget ferie-Gavekurver?


Peppermint marsipan er vanligvis rød og hvit, men de kan også finnes i moro farger som rød, grønn og hvit, og også smaker liker oransje, kirsebær og med sjokolade!


Du kan finne marsipan sprinkled innsiden av informasjonskapsler og andre deilig Christmas Recipes julekort oppskrifter.


Marsipan gjør stor pyntegjenstander. Du kan kjøpe real seg og henge dem rundt i huset eller plast versjonen fungerer også fint.


Hvis du vil opprette en festlig stemning på ferie middag bordet kan du legge ut et par candy cane lys.


Fikk en krans? Stick noen marsipan inni og se dine gjester smil. Marsipan synes alltid å gjøre folk lykkelig.


Mini marsipan kan laget i en candy cane treet og brukes som midtpunktet. En annen moro ideen er å lage din egen godteri cane pinner og hånd dem som gaver eller til julestrømpa.


Noen mennesker sette selv store candy cane dekorasjoner utenom sitt hus. Noen av disse gigantiske candy cane Kopier selv lyse opp inni!


Uansett hvordan du nyte marsipan, er de sikker på å gjøre ferieperioder mye mer nydelige.

Saturday, January 7, 2012

Gourmet ost og smaken-skala

Skala for OST smaker varierer fra skarpe til søt. Skarp Osten er mer bitter og sterkere smaker. Søt Osten er derimot mer subtil og kremaktig.


I tillegg til sharp og søt inkluderer forskjellige OST smaker buttery, earthy, nutty, vepsebol, robust og tangy. Smaken av ost hjelper med å fastslå hvordan osten vil være forberedt. Den avgjør også hvilke matvarer og drikker skal følge med OST.


Teksturen av ost har også en innvirkning på hvordan du kan spise den. For eksempel at du ville ikke nødvendigvis kan bruke den samme OST for å gjøre en sandwich du ville bruke til å gjøre en ostesaus. Ulike typer teksturer området fra smuldrete, kompakt, hardt, silkeaktig, jevn, myk eller fløyelsaktig.


Det gamle ordtaket "du får det du betaler for" sikkert gjelder når det gjelder OST. Mens OST finner du på alle supermarkeder, er kvaliteten ikke så høyt som hva du ville finne i en butikk for gourmet-OST. OST av supermarked er pakket for daglig bruk, men hvis du virkelig elsker OST du spise bare ikke den i en sandwich.


Gourmet OST butikker er spesialister på å gi OST gaver. Dette betyr at du får kvalitetsinformasjonen og anbefaling om osten du kjøper. Du kan også lære om en ny OST du aldri visste eksisterte.


Mange butikker for gourmet-OST tar sin virksomhet online gjør det enklere for deg å kjøpe OST. Internett-butikker har en tendens til å ha mer informasjon om sine produkter og selge OST til lavere priser. Best av alt, kan du ha din OST-gaver som er sendt til mottakerens dørstokken på et blunk.


Det er spørsmålet å kjøpe OST eller ikke kjøper ost. Det er mange grunner til å kjøpe OST. Om sin et cocktailparty komplett med hors d'oeuvres eller en BBQ rikelig med saftig burgere, ost er et flott tillegg til eventuelle måltid eller snack.


Osten er endelig symbolet av forfall. Det finnes mange varianter av ost som er sikker på å tilfredsstille pall. Når du kjøper ost kan du slå en kjedelig måltid til noe utsøkt.

Friday, January 6, 2012

OST & smaken skala

Skala for OST smaker varierer fra skarpe til søt. Skarp Osten er mer bitter og sterkere smaker. Søt Osten er derimot mer subtil og kremaktig.


I tillegg til sharp og søt inkluderer forskjellige OST smaker buttery, earthy, nutty, vepsebol, robust og tangy. Smaken av ost hjelper med å fastslå hvordan osten vil være forberedt. Den avgjør også hvilke matvarer og drikker skal følge med OST.


Teksturen av ost har også en innvirkning på hvordan du kan spise den. For eksempel at du ville ikke nødvendigvis kan bruke den samme OST for å gjøre en sandwich du ville bruke til å gjøre en ostesaus. Ulike typer teksturer området fra smuldrete, kompakt, hardt, silkeaktig, jevn, myk eller fløyelsaktig.


Det gamle ordtaket "du får det du betaler for" sikkert gjelder når det gjelder OST. Mens OST finner du på alle supermarkeder, er kvaliteten ikke så høyt som hva du ville finne i en butikk for gourmet-OST. OST av supermarked er pakket for daglig bruk, men hvis du virkelig elsker OST du spise bare ikke den i en sandwich.


Gourmet OST butikker er spesialister på å gi OST gaver. Dette betyr at du får kvalitetsinformasjonen og anbefaling om osten du kjøper. Du kan også lære om en ny OST du aldri visste eksisterte.


Mange butikker for gourmet-OST tar sin virksomhet online gjør det enklere for deg å kjøpe OST. Internett-butikker har en tendens til å ha mer informasjon om sine produkter og selge OST til lavere priser. Best av alt, kan du ha din OST-gaver som er sendt til mottakerens dørstokken på et blunk.


Det er spørsmålet å kjøpe OST eller ikke kjøper ost. Det er mange grunner til å kjøpe OST. Om sin et cocktailparty komplett med hors d'oeuvres eller en BBQ rikelig med saftig burgere, ost er et flott tillegg til eventuelle måltid eller snack.


OST har eksistert i tusener av år, og er en viktigste stift av menneskers diett. Forskjellige smaker har resultert fra massiv eksperimentering. Du kan finne OST overalt, fra din lokale butikk til en gastronomisk delicatessen.


Hvis du craving OST av høy kvalitet er det best å kjøpe det fra en bedrift for gourmet-OST. Disse typer bedrifter spesialiserer seg på å tilby den beste smaker og tilby deg et større utvalg av oster enn du ville finne på en matbutikk. Ikke bare vil du finne OST av høyeste caliber i en butikk for gourmet, men du vil finne mange OST-gaver som du kan kjøpe for alle anledninger.


Land over hele verden er i bransjen med å selge importerte OST til USA. Mange av disse selskapene er spesialister på plukke alle typer individuelle oster og selger dem sammen i Gavekurver for alle anledninger. Det er ingen bedre gave for en mat lover enn en kurv full av importerte OST fra rundt om i verden.


Når den spesielle personen åpner en OST gift box, vil de føler at de er tilbake i enkelte andre land lykkelig analysere valg på lokale markeder. Det er hundrevis av ost-valgene som det høres deilig selv når de uttales feil. Importerte OST vil smake godt fra omtrent alle forhandler eller grossist i landet.


Målet med internasjonale ost selskaper er å gi deilig, høy kvalitet gourmet produkter til amerikanske forbrukere til rimelige priser. Disse selskapene kan selge produktene sine på nettet eller importere dem til amerikanske selskaper på engros-priser. Uansett, importerte Osten er et populært element som mange mennesker ikke kan synes å leve uten.


Amerikanske selskaper i importerte OST virksomhet gir den beste kvalitet produktet til rimelige priser til alle sine kunder. De smake grundig de beste eksemplene på hvert element for gourmet fra forskjellige grossister før de kjøper et produkt. De gir sine kunder bare best av best.


OST er en forutsetning for mange anledninger, og er noe vi tar for gitt. Du kan ikke tjene appetittvekkere uten noen utvalg av importerte ost og kjeks. Jeg kan personlig ikke leve uten ost og vin parter. De er min favoritt.


Osten er trolig best kjent for å være en forrett på bryllupsmottakelser og andre formelle arrangementer. Dette ville ikke være den samme uten ditt valg av fine importerte OST å feire disse fantastiske anledninger. De mange variantene av importerte OST alene kan enkelt fylle opp den største av menn.


Osten er endelig symbolet av forfall. Det finnes mange varianter av ost som er sikker på å tilfredsstille pall. Når du kjøper ost kan du slå en kjedelig måltid til noe utsøkt.

Thursday, January 5, 2012

Hvordan musserende vin er laget

Det finnes tre metoder som kan brukes til å lage musserende vin. Disse metodene er: Transfer-metoden, Charmat Bulk prosessen og Methode des Templiers. Methode des Templiers er den mest arbeidskrevende og kostbart av disse.


Før vi kommer inn hvordan musserende viner er gjort, bør vi først gjøre en forskjell mellom musserende vin og champagne. Champagne er musserende vin, men musserende vin er ikke nødvendigvis champagne. Sant champagne er produsert i Champagne-regionen av Frankrike ved hjelp av Methode des Templiers og produseres fra en drue med høy kvalitet. I mange kretser i USA har begrepet "champagne" blitt en generell term for å inkludere alle musserende vin. Disse er ofte laget av dårlig druer gjennom bulk behandling, og ofte sweetened til å maskere deres dårlig kvalitet. De er ikke sant champagner.


Musserende viner er laget av både hvite og røde Vindruer. Kvaliteten på frukt er avgjørende for utfallet av det ferdige produktet. Champagne-regionen av Frankrike brukes Chardonnay, Pinot Noir eller Pinot Meunier. Men andre varianter som Muscat Blanco kan brukes i andre internasjonalt anerkjente glitrende regioner som Asti. Høstes druene tidligere enn de plukkes for fortsatt (tabeller) vin. Det er flere grunner til dette tidlig høsting. En grunn er å skaffe en lavere alkohol nivå i Cuvée (vin laget av den innledende gjæring, også kalt "base" vin). Under prosessen med fermenting sukker konverteres til alkohol, derfor lavere av sukker innholdet i druer, jo lavere alkoholinnhold på det ferdige produktet. Grunnen til lavere alkoholinnhold i base vinen er at vin vil gå gjennom en annen gjæring prosess som vil øke alkohol-nivå. En annen grunn for høsting druer, mens på en lavere sukker nivå er å produsere en høyere sum Surhet og lavere pH-klassifisering. Dette legger til lang levetid og skarphet vin.


Nå kan du ta en titt på de tre forskjellige metodene for vinhandlere kan bruke til å gjøre musserende viner. Methode des Templiers er en mer arbeidskrevende og kostbart metode enn de to andre metodene for å produsere musserende vin. Etter høsting frukt, er juice presset og satt i beholdere for den første gjæring. Disse beholderne er rustfritt stål vats eller barriques. Når den første gjæring er fullført, ulike massevis av vin er blandet sammen for å produsere en samling (den endelige blanding av varianter som ferdig vin). En blanding av gjær og sukker, kalt en triage legges deretter til base vin. Vinen er på flaske med en liten plast kopp som passer i halsen av flasken og samler alle sedimenter. Denne liten plast kopp kalles en "bidule" andre gjæring foregår i flasken og på grunn av sukker og gjær blir lagt, alkohol og karbondioksid er produsert. På grunn av må karbondioksid dannelse og presset opptil 90 pounds per kvadrattomme, flasker for Champagne og musserende vin være tykkere enn vanlig vinflasker. Under den andre gjæring spiller temperatur en viktig rolle. Kjøligere temperaturer produsere finere bobler. Når den andre gjæring er fullført, død begynne gjær cellene å bryte ned og danne en sedimenter i vin. Denne prosessen kalles autolysis. Winemaker bestemmer hvor lenge å tillate autolysis-prosessen, og dette i sin tur har innvirkning på den endelige smaken av vin. Sedimentet må deretter fjernes uten å miste karbondioksid og gnisten. Det første trinnet i å gjøre dette er riddling eller remuage. I år tidligere, dette ble gjort ved å sette inn i nakken av vin flasken i et rack, kalt en pupitres, som vil holde den i en 45 graders vinkel slik død gjær cellene vil bosette i halsen der bidule ble tilknyttet. Så noen dager, en kvalifisert person, kalt en remuer, ville gi hver av flaskene et raskt Rist og øke vinkelen på flaskene før de til slutt ble plassert helt nedover, og dermed å samle alle sedimenter i halsen. I dag, er riddling prosessen automatisert. Neste er sedimentet fjernet av disgorgement. Dette er der flasken er plassert halsen ned i en isete saltlake for å fryse sedimentet i en solid plugg. Hetten er deretter fjernet, og trykk inni flasken forårsaker frosne sedimenter å bli utvist. Deretter legges en "dosering". Denne dosering er en liten mengde vin blandet med sukker og en gang konjakk og bestemmer sweetness eller dryness av musserende vin. Flasken er sikret med ledning hette og deretter corked.


Transfer-metoden for å lage musserende vin er lik Methode des Templiers, bortsett fra at i stedet for riddling du vil fjerne sedimentet, vin er overført til en trykk tank der sedimentet er filtrert. Det er deretter flaske, corked og sikret med ledning hette i forberedelsene for salg til offentligheten.


Charmat Bulk prosessen er den raskeste og minst kostbare metoden for å lage musserende vin. Med denne prosessen, i stedet for vin går gjennom andre gjæring i flasken, base vinen er plassert i en temperaturkontrollerte, trykk tank som sukker og gjær legges. Sekundær gjæring foregår i denne tank uten utgivelsen av en hvilken som helst karbondioksid. Denne tanken fungerer som en stor flaske. Når den fermenting er fullført, er vin filtrert under telleren Press og flaske ved hjelp av en counter-pressure-filler. Fordi vin ikke har brukt samme mengden tid i kontakt med karbondioksid, bobler tendens til å være større og spre raskere.

Tuesday, January 3, 2012

Hvis du velger riktig Gourmet-rekvisita

Gourmet mat forsyninger gjøre en god kokk bedre. Du kan ikke oppnå den høyeste evnen i matlaging ferdigheter uten riktig utstyr. Det er nivåer av suksess oppnås bare hvis du har rett mat forsyninger.


Ikke alle kokker må ha Gourmet mat forsyninger. Hvis du er bare en vanlig kokk som kokker sporadisk for sin familie bør du sannsynligvis spare penger og ikke gå gourmet. Disse produktene kan gjøre en stor forskjell hvis du er i stand til å utnytte sine evner.Hvis du er alvorlig om matlaging og ønsker bare best i kjøkkenet, bør du få gourmet mat forsyninger. De vil bringe ut alt som du er i stand til. Perfeksjon kan ikke oppnås hvis du ikke har det riktige utstyret.


Å finne Gourmet mat forsyninger
Gourmet mat forsyninger er ikke vanskelig å finne, men kan være dyrt. Hvis du vet hvor du skal se etter gode tilbud vil du kunne spare penger. Internett kan være din beste ressurs utenfor å kjenne noen som eier en matlaging supply store. Bruke den klokt og ta deg tid.


Matlaging verktøy er akkurat like viktig for riktig mat som ingredienser du forbereder. Hvis du ikke har riktig kasseroller, kniver, måling av varer eller serverer retter, kan du gi en lavere kvalitet måltid enn du er i stand til.


Matlaging verktøy er et svært bredt begrep. Dette varierer hele veien fra din komfyren til din kniver til din pepperkvern. Matlaging verktøy er ikke noe som du går til butikken én gang og få i en utflukt. Arsenal vokser med din erfaring.


Ved siden av store apparater er matlaging verktøyene som må være av god kvalitet din pans og din kniver. Du må være i stand til riktig kokk maten i en kvalitet pan. Når varme spre ujevnt eller din mat pinner, kan det ødelegge måltidet.


Kutte er like viktig. Det er svært få måltider som ikke krever kutte sine forberedelse. Noen mer enn andre, men alle må tas i betraktning. Hvis du klipper ut noe galt eller ikke har muligheten til å kutte en ingrediens hvor du skal, kan det forandre hele dynamikken av smaker.


Matlaging verktøy for gourmet bidra til å gjøre en god kokk til en stor en. Likhet med andre yrke eller hobby, en entusiast er bare så god som deres verktøy. Du må ha kasseroller å fullt oppnå nivået av utdata du ønsker.

Monday, January 2, 2012

Favoritt kake smaker For Baby og Bryllupsutstyr dusj

En kake er et utmerket behandler på enhver fest, spesielt baby dusj og Bryllupsutstyr dusj. Asides fra å gjøre en stor midtpunktet for tabellen snacks, kaker er en deilig behandler som alle vil nyte. Her er noen av de mest populære smaker for kaker:


1) Ostekake - ostekake har alltid vært en topp kake smaken for utsøkte anledninger. Som andre kaker, kan de også være dekorert med egendefinerte lettering spesifikke for spesielle anledninger.


2) Trakt kake - trakt kake er et annet stort parti kake. Det er ikke så stor, slik at det ikke vanligvis tjene som midtpunktet. Likevel, det er ikke vanskelig å gjøre, og kan være en fin spandere for dine gjester.


3) Sjokoladekake - sjokolade har alltid vært en populær smaken, særlig blant kvinner, så det er ingen overraskelse at sjokoladekake er en av våre toppen ti shower kaker.


4) Iskrem kake - iskrem kaker er en deilig spandere, ved å kombinere to partiet Favoritter - isen kremen og kake. Disse kaker er også innredet som passer din anledning. Selv om slike kaker er utfordrende for å gjøre hjemme, kan de kjøpes fra din lokale bakeri.


5) Pound Cake - en annen vanlig kake som ofte gjør vei til baby og Bryllupsutstyr dusj feiringer er pound cake. Disse kakene skiver ofte inn i mindre segmenter på fylling enn andre kaker og er et flott supplement til andre snacks.


6) Gulrot kake - gulrotkake er en annen kake som er allment tilgjengelig på feiringer og inneholder vanligvis søt dekorative glasur.


7) Red Velvet kake - dette lagdelte kake er et populært sørlige kake og inneholder både vanilje og kakao.


8) Strawberry kake - Strawberry kaken er en annen favoritt, spesielt på fester der det er barn. Fresh strawberry påfyll kan gjøre disse kakene enda mer fristende.


9) Ananas opp-ned kake - en annen søt behandler er ananas opp-ned kake. Selv om denne kaken er sjelden midtpunktet, er det ofte et populært valg på tabellen snack.


10) Skitt kake - skitt kaker ligne skitt, men smak som kake. Disse kakene har mange designmuligheter. Som et eksempel, for en babyshower, skitt kaken kan plasseres i en blomsterpotte formet beholderen og deretter baby føtter Lollipop kan plantes i skitt å gjøre en iøynefallende dekorasjon.


Det finnes andre kaker, som Cake Chocolate banana cake, og mange flere. Kaker er en fin mat begrep for noe partiet, og ville være høyeste verdsatt med dine gjester.

Sunday, January 1, 2012

Hvorfor gjør i forveien oppskrifter fungerer så bra å redusere Stress middagsselskap?

En av de "triksene" Jeg finner mest nyttig for hosting stress-fri middagsselskaper er å gjøre noen av oppskrifter fremover. Jeg finner at mange siste øyeblikk jobber kan overvelde meg, så jeg planlegge å eliminere så mange som mulig.


Mer retter du kan forberede en dag, eller noen timer før gjester ringer din doorbell, jo mer du redusere stress. Her er noen grunner:


· Du unngå en siste øyeblikk krise Hvis forberedelse tar lenger tid enn du trodde det ville.


· Hvis du liker å lage mat, har du anledning til å nyte hva du gjør i stedet for følelsen panisk om en tidsfrist


· Du har tid til å rydde opp etter at du koker.


· Hvis det er en katastrofe, du brenne si noe, du har god tid til å komme opp med en alternativ plan.


· Hvis du har klargjort dessert fremover, trenger du ikke forlate bordet på en lang strekke, akkurat når samtalen er å få virkelig interessant.


Sette din egen fantasi til å fungere for deg! Prøv å forestille deg gjennom de siste øyeblikk jobbene du nødt til å få middag på bordet, og redusere dem til et minimum du føler deg komfortabel med. Det hjelper for å tenke om hva alle de siste øyeblikk jobbene er: fastsetter isen vann pitcher, belysning stearinlys, plassere varer i serverer retter og får gjestene til tabellen.


For øvrig, er mange av disse jobbene som gjestene kan gjøre.


Hva er din grad av toleranse for siste øyeblikk jobber?
Nå spør deg selv hva ditt nivå av toleranse er for siste øyeblikk jobber? Hvis det er lav, bør du tenke på å finne noen oppskrifter som minimerer absolutt siste øyeblikk arbeid. Dette gjelder spesielt hvis du er en uerfaren cook.


Noen oppskrifter som jeg stoler på er lag i forveien, og noen er bare elementer som jeg kan ta hjem fra butikken og satt i fin serverer retter.


Noen kokker gjøre selv alt fremover. Hvis du elsker stews, lasagna og casseroles, så kunne du gjøre det også.


Men jeg foretrekker ofte serverer en deilig steke lam eller biff eller kylling som spesielle element på menyen. Heldigvis er disse rettene de du kan sette i ovnen og la til seg selv mens du gjør andre ting.


Hvis du kan legge til poteter og grønnsaker steke mens det kokker har du nesten alle fordelene av lag i forveien. Når du pop dem i ovnen ved siden av steke kan du ganske godt ignorere dem til de tilberedt.


Så pleier jeg å fokusere på å finne forretter, salater, siden retter og desserter som jeg kan gjøre fremover eller satt ut rett fra lageret, eller grønnsaker jeg kan lage mat sammen med en steke. Deretter kan jeg konsentrere seg om siste øyeblikk-elementene som slicing en stek, gjør saus og å få ting på bordet.


Trolig er den viktigste kategorien for meg appetittvekkere. Jeg synes det er for stressende å være travelhet på matlagingen noe mens doorbell ringer. Hvis du er vert for selv kan det hende at det samme.


Så prøver jeg å ha et repertoar av lag fremover eller kjøpe i forveien Forrett oppskrifter som fungerer for meg. Ofte tjene jeg mer enn én, siden noen av mine gjester som å holde oss til svært lys forretter og andre nyter heartier seg.


Du kan bygge din repertoar av lag fremover oppskrifter for ditt hjem middagsselskaper. Jeg foreslår at du starter med forretter. Hvis du vil se noen av mine favoritter, bare gå til min lag i forveien appetittvekkere side på nettstedet mitt.


Nyt minimere hosting stress og ser på gjestene dine øyne lyse opp ved synet av din velsmakende, godt presentert appetittvekkere.