Saturday, January 21, 2012

Burmesisk reker kake oppskrift

Lite pounded reker baller krydret og stekt till lett brun. Dette parabolen er ganske populær som en fingermat og er også en god akkompagnement til en rekke dished, som den berømte Mohinga - en krydret noodle suppe med fisk saus.


250 gram av rå reker
2 stengler av våren løk,
2 deler av egg hvitt,
1 te skjeen salt,
1 te skjeen med sesamolje,
Noen corn hvetemel,
Tilstrekkelig olje for å ta knekken.


Først hogge på reker og deretter pund til en jevn Lim inn.


Sesong Lim inn med salt, en liten sesamolje og fint hakkede våren løk og deretter Knead KNA godt for å blande.


Binde Lim inn med noen egg hvite og litt corn hvetemel, og deretter mos i ca ett til to minutter.


Lim inn valnøtt-sized baller med håndflaten av hånden og strøk med corn hvetemel-figuren.


Varme ti til tjue tabell skjeer olje for frityrsteking, og satt i valnøtt-sized baller av blanding som har vært lett belagt med corn hvetemel.


Dypt yngel bestrøket baller av pounded reker over moderat varme til lett browned deretter fjerner og draine godt på kjøkkenet papir.


Til slutt plasserer de dype stekt ballene på en grunne servering tallerken og gi chili eller noen pikant saus for akkompagnement.

No comments:

Post a Comment