Friday, January 27, 2012

Mat allergi

En allergi kan beskrives som en funksjonsfeil immunsystem, en overdrevet svar på visse stoffer. Kroppen din mener feilaktig at noe det har rørt, luktet eller spist er skadelig for det og kroppen din befrir seg store mengder kjemikalier, for eksempel histamine å beskytte seg selv.


Det antas at 11 millioner amerikanere lide under næringen allergier. Disse allergier er er så variert som mat selv. Noen mennesker lider av en allergi til én mat, noen til mange. De vanligste næringen allergier er generelt egg, melk, peanøtter, Frutos gal (for eksempel valnøtter), fisk, skalldyr, soya og hvete.


Symptomer på mat allergier er varierte og spenner fra en tingling av munnen til hevelse av tungen og hals vanskeligheter med å puste til elveblest, cramps, diaré, brekninger og i noen tilfeller død.


Det er måter å hjelpe deg eller din kjære en administrerer næringen allergier. Først søke ved hjelp av en allergist. Din allergist vil utføre en patch-test for å fastslå den eksakte årsaken til allergiske reaksjoner. Dette vil være den retningslinje som du bruker som du utvikler en diett basert rundt næringen allergier.


Som med andre typer allergier er ingen kur for en matallergi. Noen barn vokse ut av noen matallergier som de eldes selv om allergier peanøtter, fisk, skalldyr og nøtter betraktes ofte som levetid allergier. Du eller din kjære en må du ganske enkelt unngå mat som fører til at allergi. Dette kan være vanskelig, særlig når spise ute i en restaurant. Avhengig av alvorlighetsgraden av allergi, kan selv små kryss forurensning av matvarer forårsake reaksjoner.


Mat merkingsteknikker er en svært viktig komponent for å unngå matvarer som utløser allergier. Siden 2000 har FDA vært presentere informasjon på allergi risikoer og merkingsteknikker krav til produsenter. De søker å ha produsenter endre noen etiketter skal være enklere å lese ved hjelp av vanlig språk som "milk" på en etikett i stedet for "caseinate".


I tilfelle av en melk eller egg allergi finnes det alternativer som kan brukes når matlaging eller bakervarer. Det er mange online nettsteder dedikert til gitt informasjon, utdanning og støtte til de med næringen allergier.

No comments:

Post a Comment