Sunday, January 22, 2012

Om næringsstoffer i oliven

Grønne olivener er oliven som ble plukket før de er råtne. Svart oliven ble plukket moden og dipped i en jern-løsning for å stabilisere sin farge. Etter at de er blitt plukket, er grønne liv og svart oliven fuktet i en melk løsning av natriumhydroksid og deretter vaskes grundig i vann for å fjerne oleuropein, en naturlig bitre karbohydrater.


Grønne Olivener kan bli tillatt å gjære før de er pakket inn i en lakefylt. Det tillates ikke svart oliven gjæres før emballasje, som er grunnen til at de smaker mildere enn de fleste grønne olivener. Grønn oliven som ikke gjære før pakking smak som mild som svart oliven.


Greske og italienske olivener er svart oliven som smaker skarpe fordi de ikke har vært flommet du vil fjerne deres oleuropein. De er kurert salt og solgt i bulk, dekket med oliven olje som beskytter dem fra oksygen og bidrar til å bevare dem.. Oliven utgjør en høy fiber, høy fett mat som 69-78 prosent av sine calories er avledet fra olivenolje, en overveiende umettede fett.


En servering av fem oliven, grønn eller svart, har veiing 19-22 g, 2 g fett. Servering av moden olivener er 1 g kosttilskudd fiber mens grønne olivener er mindre enn 1 g. De som er på lav-fett og lite salt diett skal utelate, eller du kan unngå denne maten.


Når du kjøper oliven, kan du se etter tett lukket flasker eller bokser. Liten olivener er mindre woody enn stor seg. Grønne olivener har en mer astringent smak enn svarte olivener. Greske oliven, bare tilgjengelig i bulk, ha en skarp krydret smak. Ruflete olivener er det beste kjøpe Hvis du vil skjære olivenene til en salat, ellers oliven med pits er mindre-dyrt og en bedre kjøpe.


Alltid store uåpnet bokser eller glass of liv på et kjølig og tørt hylle. Når du har åpnet en kan av olivener, ta olivenene ut av kan og kjøle dem i en ren glassbeholder. Hvis du vil unngå å ha oliven smaken for salt, bade du dem i olivenolje før du bruker.


Oliven er også behandlet for dets olje. De er presset til å produsere olivenolje, en av de få vegetabilske oljer med en særegen smak og aroma. Olive oils klassifiseres i henhold til presserende fra som de kommer og mengden ledig Oljesyre de inneholder. Tilstedeværelsen av gratis Oljesyre betyr at olje molekyler har begynt å bryte ned. Virgin oliven olje er olje fra den første ved å trykke på av olivenene. Ren olivenolje er en blanding av oljer fra de første og andre opplag. Virgin olivenolje kan inneholde så mye som fire prosent gratis Oljesyre. Fin virgin olivenolje kan inneholde 3 prosent gratis Oljesyre, Superfin virgin olivenolje 1,5 prosentpoeng og extra virgin olivenolje 1 prosent.


Olivenolje er en mer konsentrert kilde til alfa-vitamin e (vitamin E) enn olivener. Fordi det er høy i umettede fettsyrer, hele karbon atomer har dobbel obligasjoner enn kan få plass til mer oksygen atomer, olivenolje oxidizes og svinger harsk ganske raskt om utsettes for varme eller sterkt lys. Hvis du vil beskytte olje, kan du lagre det i et kabinett som er kjølig og mørkt.

No comments:

Post a Comment