Saturday, January 7, 2012

Gourmet ost og smaken-skala

Skala for OST smaker varierer fra skarpe til søt. Skarp Osten er mer bitter og sterkere smaker. Søt Osten er derimot mer subtil og kremaktig.


I tillegg til sharp og søt inkluderer forskjellige OST smaker buttery, earthy, nutty, vepsebol, robust og tangy. Smaken av ost hjelper med å fastslå hvordan osten vil være forberedt. Den avgjør også hvilke matvarer og drikker skal følge med OST.


Teksturen av ost har også en innvirkning på hvordan du kan spise den. For eksempel at du ville ikke nødvendigvis kan bruke den samme OST for å gjøre en sandwich du ville bruke til å gjøre en ostesaus. Ulike typer teksturer området fra smuldrete, kompakt, hardt, silkeaktig, jevn, myk eller fløyelsaktig.


Det gamle ordtaket "du får det du betaler for" sikkert gjelder når det gjelder OST. Mens OST finner du på alle supermarkeder, er kvaliteten ikke så høyt som hva du ville finne i en butikk for gourmet-OST. OST av supermarked er pakket for daglig bruk, men hvis du virkelig elsker OST du spise bare ikke den i en sandwich.


Gourmet OST butikker er spesialister på å gi OST gaver. Dette betyr at du får kvalitetsinformasjonen og anbefaling om osten du kjøper. Du kan også lære om en ny OST du aldri visste eksisterte.


Mange butikker for gourmet-OST tar sin virksomhet online gjør det enklere for deg å kjøpe OST. Internett-butikker har en tendens til å ha mer informasjon om sine produkter og selge OST til lavere priser. Best av alt, kan du ha din OST-gaver som er sendt til mottakerens dørstokken på et blunk.


Det er spørsmålet å kjøpe OST eller ikke kjøper ost. Det er mange grunner til å kjøpe OST. Om sin et cocktailparty komplett med hors d'oeuvres eller en BBQ rikelig med saftig burgere, ost er et flott tillegg til eventuelle måltid eller snack.


Osten er endelig symbolet av forfall. Det finnes mange varianter av ost som er sikker på å tilfredsstille pall. Når du kjøper ost kan du slå en kjedelig måltid til noe utsøkt.

No comments:

Post a Comment