Tuesday, January 31, 2012

The Art Of Coffee Roasting

Kan det være noe bedre enn en varm, fersk brygget kopp kaffe? Når du åpner som kan pre-bakken Maxwell House kaffe, selv visste du at kaffe kommer i forskjellige roasts? Visste du at du kan steke dine egne kaffebønner hjemme? Hvis du tror at lukten av fersk bakken kaffebønner ikke kan slå, får et hjem kaffe roaster, vil du være i Java himmelen.


Roasting kaffebønner er hva imparts smaken. I likhet med inngåelse av en fin vin eller en hånd rullet sigar, noen vurdere roasting av kaffebønner som en kunst. De som beskriver kaffe bruker noen av de samme ordforrådet som de bruker til å beskrive vin. Avhengig av stek-nivået som er valgt i bønner kan du ta på forskjellige smaken egenskaper. Jo lettere kaffebønne mindre smaken har, jo mørkere kaffebønne jo sterkere smaken det vil ha.


Det er vanligvis fire ulike kategorier av stek. En lys steke (amerikansk), et medium stek (Breakfast), en mørk steke (fransk) og mørkeste stek (italiensk eller espresso). Hver type stek imparts et annet utseende kaffebønner.


Når en coffee bean er stekt til en amerikansk stek bønner vil ha en veldig lys farge til dem, og de vises tørr. En middels stekt bønne, eller frokost stek vil ha en rik brun farge og vil være oljete i utseendet. En fransk stekt kaffebønne vil ha et svært fet utseende med bønner vises veldig mørk brun. Den mørkeste brente bønner eller Espresso bønner vil vises i svart.


Coffee roasting kan enkelt gjøres i hjemmet. Avhengig av stek som du ønsker kan du stek kaffe i fem til femten minutter. Grønne bønner er tilgjengelige på Internett fra en rekke selgere, som er kaffe roasters. Du kan velge forskjellige typer grønne kaffe å prøve. Trommelen roasters er meget populære for bruk i hjemmet. Det er best å vurdere å kjøpe et roaster som det vil gi deg den mest konsekvente slutten å din bønner. Noen prøver å stek bønner i frying pans, noen bruker varm luft popcorn poppers. Selv om hver av disse teknikkene vil fungere, som nevnt ovenfor, de ikke gir en konsekvent finish til alle bønner, og du vil mest sannsynlig bli skuffet i resultatet.


Nyt!

No comments:

Post a Comment