Wednesday, January 11, 2012

College kjøkken

Gå til college er en grand opplevelse. Det er første gang mange unge voksne får sjansen til å begynne å ta vare på seg selv, uansett hva konsekvensene. En av de viktigste tingene som bekymrer foreldre når barnet hodet ut i verden av college er, selvfølgelig, deres kosthold. Hva er det de skal spise hvis kantina stenger for tidlig? Hva om de ikke liker kafeteria maten? Hva om de ikke selv registrere seg for kafeteria måltider?


Foreldrene trenger ikke bekymre deg. Studenter har i dag utviklet sin egen underverden av retter, som involverer ganske rekke matvarer, for tiden testet av studenter i siste, og se spesielt til college behov av Smart produsenter.


Den viktigste stiften dorm liv er disse dager, selvfølgelig, mikrobølgeovn. Collegestudenter tar mikrobølgeovn mat til et helt nytt nivå. Lukten av mikrobølgeovn popcorn er hjemme på en dorm, selv på 3. Jeg hadde en romkamerat på college som spiste mikrobølgeovn popcorn for frokost. Rask, enkel, billig og fylling - hva mer kan du be om?


Det er også beryktet instant japansk nudler (japansk navn for dette produktet faktisk oversette til "student kjøkken"). En av de største tingene jeg har lært på skolen var hvor mange måter det er å spise denne allestedsnærværende, 25 øre-måltid. Det er den tradisjonelle metoden med kokende til suppe, naturligvis.


Det er også mulighet for straining vannet ut før du legger til krydder, oppretter et tilfeldig pasta måltid. En venn av meg brukt til å gi bort hans krydder pakker til de som likte deres suppe ekstra salt, og bruk deretter nudler blandet med kafeteria grønnsaker til å opprette sin egen vegetabilske suppe. Det er faktisk en hele kulturen som er viet til å danne oppskrifter rundt disse instant nudler. Og studenter kan være de mest kreative forbrukerne av alle.


Men behovet for så mye kreativitet er som dire som den gang var. Nå til dags mikrobølger er latterlig billig å eie, og mange studenter tenke ikke to ganger om å ha en i sine dorm room. Dette har forårsaket produsenter å imøtekomme til høgskolen studentenes behov som aldri før. Makaroni og OST som ikke involverer å kjøpe melk og ris middager i en pose som inkluderer alle krydder, er et stort skritt fremover for studenter som bor på skolen, der tilgang til melk og smør (og ha et sted å holde dem hvis du kjøper dem) er ikke så lett som det ser ut.


Ikke alle av denne øyeblikkelig og lett mat er sikker, sunn. Noe av det er downright ille for deg. Men foreldrene trenger ikke bekymre deg for mye. Barnet kan tilbringe noen semestre tro mat grupper består av salt, falske kylling, ost i en veske og potetgull... men det vil gjøre dem takker deg enda mer når de kommer hjem.

No comments:

Post a Comment