Tuesday, January 17, 2012

Elleve fordeler av grønn te

Grønn te er kjent for å gi 10-40 mg polyfenoler og har antioksidantegenskaper aktivitet større enn en servering av spinat, brokkoli, gulrøtter eller jordbær.


Studier viser at grønn te inneholder antioksidanter, polyfenoler, theanine, i tillegg til en rekke ulike vitaminer og mineraler. Grønn te er definitivt godt for kroppen.


Forbedrer helse


Te er kjent for sin utrolig makt for å forlenge livet. I nyere forskning i grønn te viser resultatene sin makt for å forebygge sykdom også.


Forhindrer kreft


Død hastighet fra kreft er kjent for å være betydelig lavere for både kvinner og menn i Japan. Hvorfor er dette kan du spørre? Så mye som 5-6 kopper forbrukes daglige i områder som produserer grønn te, slik at det viktigste drikk å drikke. Dette tyder på at de viktigste ingrediensene i grønn te (tannin, catechin); lavere standard dødeligheten for magen kreft i tilstrekkelige mengder.


Begrenser blod Kolesterol


Det finnes to typer Kolesterol, en er "dårlig" Kolesterol (LDL) og tung akkumulering av disse i vev kan føre til atherosclerosis. Den andre er god Kolesterol (HDL) som forhindrer akkumulering av overdreven "dårlig" Kolesterol. Har det vært vist og vist som grønn te catechin begrenser at overdreven buildup Kolesterol.


Kontroller høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk er en alvorlig belastning på karsystemet og er kjent for å forårsake hjertesykdommer, Slaglengde og andre hjerte sykdommer. Grønn te er kjent for å senke blodtrykket.


Senker blod sukker


Grønn te gitt til diabetespasienter føre til en nedgang i blodet glukose nivå. Grønn te har evnen til å senke blod sukker. Sukker og karbohydrater i maten fordøyd hovedsakelig i tolvfingertarmen, der det er konvertert til glukose og deretter absorbert inn i blodet strømmen.


Agenten som regulerer inntaket av blod sukker i vev er insulin. Diabetes er preget av mangel på insulin eller ikke kroppen ikke bruker insulin riktig, som tillater ikke riktig absorpsjon av glukose i vev og fører til et høyt blod sukker nivå som til slutt må excreted i urin. Hvis denne høye konsentrasjonen av blod sukker fortsetter for en lengre periode, vil det påvirke karsystemet og forårsake alvorlige sykdommer inkludert arteriosclerosis og retinal hemorrhages.


Undertrykker aldring


Oksygen spiller en nøkkelrolle i metabolisme, men kan også være en unhealthful agent. Som en fri radikal kan oksygen i kroppen corrode celle membraner, noe som vil skade DNA og fats. Dette fører deretter til sykdommer som kreft, blodomløpet sykdom og diabetes. Lipid peroxide opprettet av fett kombinert med oksygen har en tendens til å bygge opp i kroppen og opprette aldring.


Forbruk av antioksidanter som vitamin e og c løfter lengere livet, og vi vet allerede at grønn te er rik på disse to vitaminer.


Oppdaterer kroppen


Grønn te koffein tatt i riktig mengde stimulerer hver organ i kroppen og tømmer tankene dine. Den lille mengden av koffein (ca 9 mgs av koffein) finnes i en normal visning av grønn te kan stimulere skjelettlidelser muskler og glatt fremdriften for muskel sammentrekning.


Oppfordres til ny periode matforgiftet


Det har lenge vært kjent at grønn te har muligheten til å drepe bakterier, og er kjent for å avskrekke matforgiftet. Behandle diaréen med forbruk av sterk grønn te. Grønn te er et kraftig sterilisering instrument for all slags bakterier som forårsaker matforgiftet.


Forhindrer og behandler hudsykdom


Soaking i grønn te har vært vellykket som behandling mot fotsopp. Bedsores og hudsykdom kan forhindret eller helbredet ved hjelp av en grønn te bad.


Stopper hulrom


Grønn te inneholder naturlig fluor og antas å hjelpe reduksjon av hulrom i skolebarn. Det har vært kjent i noen tid som små mengder fluor kan styrke tenner og bidra til å hindre cavities.


Kamper virus


Grønn te catechin og theaflavin, som begge finnes i sort te, har du en sterk innvirkning på influensa-viruset. Det er også trodde at anti viral evnen av grønn te catechin kan ha en gunstig effekt på AIDS-viruset.
Tilleggsinformasjon


· Grønn te drinkers vises å nyte bedre helse.
· Catechin er 100 ganger kraftigere enn a-vitamin c og 25 ganger kraftigere enn vitamin E.
· Grønn te drinkers har halv risikoen for dødelig hjerte-angrep. Compounds in te kalt flavonoider Stopp blod platelets fra forming clots, mye som aspirin gjør.

No comments:

Post a Comment