Monday, January 2, 2012

Favoritt kake smaker For Baby og Bryllupsutstyr dusj

En kake er et utmerket behandler på enhver fest, spesielt baby dusj og Bryllupsutstyr dusj. Asides fra å gjøre en stor midtpunktet for tabellen snacks, kaker er en deilig behandler som alle vil nyte. Her er noen av de mest populære smaker for kaker:


1) Ostekake - ostekake har alltid vært en topp kake smaken for utsøkte anledninger. Som andre kaker, kan de også være dekorert med egendefinerte lettering spesifikke for spesielle anledninger.


2) Trakt kake - trakt kake er et annet stort parti kake. Det er ikke så stor, slik at det ikke vanligvis tjene som midtpunktet. Likevel, det er ikke vanskelig å gjøre, og kan være en fin spandere for dine gjester.


3) Sjokoladekake - sjokolade har alltid vært en populær smaken, særlig blant kvinner, så det er ingen overraskelse at sjokoladekake er en av våre toppen ti shower kaker.


4) Iskrem kake - iskrem kaker er en deilig spandere, ved å kombinere to partiet Favoritter - isen kremen og kake. Disse kaker er også innredet som passer din anledning. Selv om slike kaker er utfordrende for å gjøre hjemme, kan de kjøpes fra din lokale bakeri.


5) Pound Cake - en annen vanlig kake som ofte gjør vei til baby og Bryllupsutstyr dusj feiringer er pound cake. Disse kakene skiver ofte inn i mindre segmenter på fylling enn andre kaker og er et flott supplement til andre snacks.


6) Gulrot kake - gulrotkake er en annen kake som er allment tilgjengelig på feiringer og inneholder vanligvis søt dekorative glasur.


7) Red Velvet kake - dette lagdelte kake er et populært sørlige kake og inneholder både vanilje og kakao.


8) Strawberry kake - Strawberry kaken er en annen favoritt, spesielt på fester der det er barn. Fresh strawberry påfyll kan gjøre disse kakene enda mer fristende.


9) Ananas opp-ned kake - en annen søt behandler er ananas opp-ned kake. Selv om denne kaken er sjelden midtpunktet, er det ofte et populært valg på tabellen snack.


10) Skitt kake - skitt kaker ligne skitt, men smak som kake. Disse kakene har mange designmuligheter. Som et eksempel, for en babyshower, skitt kaken kan plasseres i en blomsterpotte formet beholderen og deretter baby føtter Lollipop kan plantes i skitt å gjøre en iøynefallende dekorasjon.


Det finnes andre kaker, som Cake Chocolate banana cake, og mange flere. Kaker er en fin mat begrep for noe partiet, og ville være høyeste verdsatt med dine gjester.

No comments:

Post a Comment