Wednesday, January 18, 2012

Nyt din favoritt-Wine�But med noen regler

Bare nevner av etikette bringer for å sinn ulike bilder, hovedsakelig negativ. Etikette betyr observerer regler. Det handler ikke om eiendommelig tradisjoner, men hvor vin er bekymret etikette saken.


De primære connoisseurs av fin vin er oenophiles som er tydelige om behandling, serverer og smaker vin. Så er det vin elskere og de bare setter pris vin. For sporadisk entusiaster, samlere og kjelleren eiere heightens essensen av vin etikette opplevelsen.


Bestemme riktig temperatur


Vin er endret av temperatur og miljø, å legge vekt på riktig lagring. Holde rød bordet viner står i spisesalen i ca. 24 timer i forveien for settling sedimenter, etterfulgt av romtemperatur. Hvit og Rose viner krever liten chilling av rundt 50'F eller én time i kjøleskap.


Musserende viner inkludert champagner krever lengre chilling av noen få timer. Temperaturnivåer drukne inkonsekvenser og forbedre smaken. Et praktisk tips er å tillate 10 minutter for en vin i kjøleskap å slappe av og til å annullere, i romtemperatur.


Tid I Uncorking


Uncorking en vin samtaler for grunnleggende retningslinjene. Røde viner, fjerne kork én time på forhånd. Oksidering bidrar til å oppleve den ekte smaken. Lengre hvite viner, blir værende i romtemperatur, mer tap i kvalitet. Ikke gode til like før servering.


Decant vin


Det kan virke pretensiøs å gjøre slike mye oppstyr, men det er ikke benektes at det er en helt ny dimensjon til smak. Rød vin vinhøst og port vin er perfekt for decanters som de bygger opp ganske betydelig bitre sedimenter nederst. Pouring sakte i en karaffel derfor skiller vin fra sedimenter.


Decanting vin er også gjort for kontakt med oksygen. Etter å ha blitt fratatt luft og vakuum i år, legger luften til smaken av rødvin. For uncorking bruk en beholder med en åpen munn. Den resulterende kjemisk reaksjonen utstråler aroma er avgjørende for smaker erfaring. For dette formålet har rød vin glass store hjulkapsler. Har sakte decanted vin, la det for omtrent en time i rom temperatur. Til slutt er forskjellen i smaken umiskjennelig.


Helle vin


Vin etikette dikterer hvordan et glass vin bør være strømmet. For latter viner som gnisten, Hell langs siden av glasset for å bevare alle viktige bobler. Fortsatt vin er helles i midten av glasset slik at smaken å flyte oppover.


Avhengig av vin, aldri fylle et glass mer enn to tredjedeler eller halvveis. På anledninger når forskjellige viner being sampled under et måltid, må beløpet som strømmet være enda mindre.


Bruk riktig Glass


Svært variert, vin glass kan være forvirrende. Likevel rolle de som de fungerer med temperaturen. Mer intens aromaer er bedre verdsatt i glass med bredt men tynne hjulkapsler.


Motsatt prinsippet gjelder for hvite vin glass. Smalere og mer slanke figuren tulip er integrert kjennetegnene på hvitvin. Mer sløv og mindre vinkelformet enn champagne fløyte eller dessert vin glass, hvite vin glass kan være lett differensiert.


Følge drikking reglene


Til nybegynnere vin virke etikette unødvendig. Men det er en etablert faktum at for autentisk opplevelsen av vin i alle raffinert, det er den eneste måten......Ha det!
Les mer på Wine etikette.

No comments:

Post a Comment