Friday, January 13, 2012

Britisk mat på landsbygda

Det er mye av misforståelser på overflaten om emnet for britisk matlaging. Dette er hovedsakelig fordi britisk matlaging varierer mye, avhengig av hvilken del av landet du besøker. Kjøkkenet til London, for eksempel er langt forskjellig fra kjøkkenet til Yorkshire, eller mat av ørsmå, ukjente regioner spredt over hele landet og nesten ukjent for amerikanerne. Etter min mening er er sant kjøkkenet av britene ikke det som er funnet i store byer, men ukjent skatter av tabellen som skjuler i områdene rundt og landsbygden og gamle landsbyer over Great Britain.


Hvis du noen gang er vandrende den britiske landsbygden, og du stoppe på en lokal pub eller restaurant for frokost, forberede deg. Den klassiske britiske frokosten er et stort måltid, større enn hva vi er vant til som amerikanere, og det meste av det har en tendens til å være stekt. Fried bacon og egg, stekt brød og stekt tomater er standarder. Sann britiske landet erfaring innebærer en frokost tyngre enn din knapsack.


Ber om kaffe med frokosten i Storbritannia er bare ikke morsomt. Prøve te sensasjon. Britisk matlaging lener seg tungt på te, servert med melk og sukker, sistnevnte som er vanligvis grov, brun og unrefined. Te blir servert for noen måltid og helst i mellom. Det er bare så klassisk britisk som det høres ut.
Noen typisk britisk måltid, gjete enten det er frokost, lunsj eller middag, å bestå av noen form for poteter. Spesielt på landsbygda, britene avhengige av poteter, og tjene dem i svært tradisjonelle oppførsel. En vidunderlig britiske behandling er noe som kalles en pasty. Kjøtt, poteter, grønnsaker og varm saus er innpakket i en flaky bakeri-crust og solgt klar til å spise. Pasties er behandlet som Bestillingsmeny smørbrød eller hurtigmat, vandre nedover gaten med papir kjegle eller serviett pakket rundt dem. De holde hendene varme også!


Den andre store stiften på typisk britisk mat er selvfølgelig, fisk og chips. Fisk og chip butikker florerer i alle byer i England. Britiske fisk og chips er utrolig crackly tilberedes til belegget er rike brun og salt og kjøtt inne anbudet hvit og ugjennomført. Chips eller potato wedges, serveres varm og sprø på side, og generelt hele greia er smothered i så mye eddik og salt som forbrukeren kan stå. Det er noe utpreget britiske om at malt eddik venstre på bord på restauranter som American ketchup.


Lukter og smaker av tradisjonell britisk mat er vel verd å oppleve. Hvis du befinner deg i England, ta tid ut til å utforske nettstedene, tilbake trasé og rullende felt. Og stoppe ved et bakeri en deigaktig, Stopp for fisk og chips. Bestille te i stedet for vanlig kaffe. Den britiske erfaringen bare ikke den samme Hvis du glipp denne fantastiske tradisjon - autentisk britisk mat!

No comments:

Post a Comment