Tuesday, July 3, 2012

Er dette året for å forenkle Christmas middag?

Er du vert for Christmas middag i år? Hva synes du om å gjøre dette året du forenkle it?


Vi vet utmerket godt at hvert år er det for mye mat på bordet. Vi spiser for mye, vi arbeide for hardt, og de fleste årene vi komme oss for trett til å virkelig nyte alt.


Hva med å så mye som mulig fremover?


Hva med (gispe!) selv matlaging Tyrkia og gjør saus dagen før?


Det er mange oppskrifter på Internett for å gjøre Tyrkia fremover. Du trenger bare å sette i "lag i forveien Tyrkia", og du kan velge den som passer deg.


For noen år siden en av mine søstre og jeg prøvde matlaging våre Tyrkia dagen før. Det virket vakkert. Tyrkia tasted ingen andre, selv om jeg innrømme vi "lurt" litt fordi
Vi har også tilberedt en annen Tyrkia på juledag. Så kunne gjestene lukte Tyrkia matlaging da de gikk i.


Akkurat det samme, jeg skal lage mat min Tyrkia fremover i år, og jeg vil ikke være matlaging en annen ettall på juledag.


Jeg er også tenkt å gjøre potetmos og saus fremover. Du kan også finne mange oppskrifter for lag i forveien potetmos og lag i forveien saus på Internett.


Forestille - alle de roasting pans og mashed potato Potter vasket og plassert før jul morgen. Ville ikke det være super?


De andre ting som jeg skal gjøre denne julen er begrense antall retter. Når vi allerede har Tyrkia og saus og stuffing, hvorfor trenger vi en haug med andre siden retter?


Er ikke en eller to grønnsaker nok?


Hvis du tror du trenger to grønnsaker, hvorfor ikke tjene frosset blandet grønnsaker? Måten du får to for en, og du må bare bruke én servering parabolen.


At salat få spist? Være nådeløs answering this question. Hvis du har lurt på i år tidligere hvorfor du (eller verten av året) bry å gjøre det, deretter bare ikke gjøre det
Dette året.


Selvfølgelig hvis folk elsker å ha salat, så for all del gå videre og gjøre det. Bare forberede den dagen før, så alt du trenger å gjøre i siste øyeblikk er å legge til dressing.


Hvis alt dette høres litt hjerteløs, deretter Lukk øynene dine ett minutt og visualisere hva juledag er virkelig liker. Har du nøtter og tangerines og kanskje sjokolade ut i liten retter rundt din egen stue? Har folk blitt spise en næringsrik frokost på ditt hus eller et annet sted? Tok det kanskje med gløgg, Shortbreads shortbreads, marsipan og andre rike behandler? Har gjestene bortskjemt deres appetitt litt selv før de kommer?


Har du eller gjestene allerede vært et stort måltid på julaften? Må de gå til andre slektninger i morgen for å ha enda en fest?


Deretter spør deg selv - vil mennesker lider Hvis Christmas Dinner er enkelt? Eller vil de være takknemlig de har Tyrkia og pynt, men har ikke til ting seg med hjertelig startbilde forretter, turnips, squash, eller noe annet du vanligvis legge på bordet for å gjøre det knake?


Hva foretrekker du?


Hvis du ville foretrekke å forenkle Christmas middag, så hvorfor ikke starte akkurat nå, denne julen?


Bare husk, gjøre alt du muligens kan fremover, få disse Potter vasket og sette bort. Pare ned antall siden retter, og ikke tjene en rik forrett.


Deretter kan du nyte din egen forenklet Christmas middag!

No comments:

Post a Comment