Saturday, July 14, 2012

Hvorfor ikke Vegans forbruke meieriprodukter?

Som med de fleste kosttilskudd spørsmål, vegans deles på spørsmålet om meieriprodukter--ikke så mye på spørsmålet om hvorvidt eller ikke de er akseptabelt, men i stedet for hva grunner de bør ikke forbrukes.


Alle vegans (eller i det minste ekte vegans) avstå fra å konsumere melkeprodukter. Noen gjør det for ernæringsmessige grunner; andre avstå etiske grunner.


De som gjør det for ernæringsmessige grunner sitere en rekke helseproblemer relatert til inntak av meieriprodukter, inkludert høy Kolesterol. Mange også har problemer digesting laktose eller har blod-jern eller diabetiker problemer relatert til melk protein, casein. I tillegg til dette inneholder melk og OST ofte små deler av uønskede hormoner som legges til kua meieri feeds for å øke produksjonen.


De som avstå fra å konsumere meieriprodukter etiske grunner har også en rekke grunner.


Noen sitere dårlig behandling av meieri kyr som viktigste grunn for ikke å konsumere melk og OST. De oppmerksom på at meieri kyr er tvunget til å bli gravid en gang hvert år for å opprettholde en hele tiden høy kapasitet med melk. De er også lei mange steroider for å øke produksjonen.


Andre som avstå etiske grunner ofte sitere mishandling av kua meieri avkom. De oppmerksom på at kalver tillates ikke å tilbringe tid med, eller gi bryst fra mor, men i stedet fjernes tidlig for å være reared for enten kalvekjøtt produksjon, biff produksjon, eller som erstatning meieri kyr.


Kalver valgt for "kalvekjøtt" produksjon er ofte tvunget til å leve i sprinkelkasser som er så små at de ikke kan snu.De må vende i én retning; de kan ikke groom themeselves; og de er lei hormone-laden feed før de sendes å bli slaktet.


Hvis du er en potensiell vegan, kan du ta litt tid nå til å tenke på hva som er best for deg.Spør deg selv om du ønsket å bli en vegan for etisk grunner, kosttilskudd grunner, eller begge deler. Og derfra kan du bestemme om disse argumentene var sterk nok til å tvinge deg til å gjøre dette. Uansett, du bør komme med et sterkere synspunkt og en bedre forståelse av hva du gjør og ønsker ikke.

No comments:

Post a Comment