Thursday, July 5, 2012

Fem bare deilig ferie forretter

Ferie partene er flott, men store mengder rik og fristende mat kan bli litt overveldende. Jeg har noen oppskrifter for denne tiden av året som, mens det er deilig, er ganske rike som vanlig billettpris. Når spurt om å bidra med en parabol, gjør jeg vanligvis en av disse oppskriftene. Denne måten, jeg vet det vil være et alternativ hvis jeg begynner å nyte også hjertelig rikere valg. Her er fem alternativer.


Reker brød. Plasser åtte ounces av lav fett kremost på en seng av hakkede iceburg salat. Bland sammen - ½ kopp ketchup, 1 spiseskje av pepperrot og et par oppgir av frisk sitron juice. Helle over toppen av kremost. Deretter kan renne en liten av reker, i en Dørslag. Klemme resten av saften, av en sitron, over reker og kaste. Plasser på toppen av ketchup blandingen. Tjene med triscuits eller hvete sprakk.


Salsa brød. En variasjon av reker brød, dette er et blunk. Plasser åtte ounces av nonfat kremost på en plate. Hell ½ kopp het salsa over murstein av kremost. Tjene med bakt tortilla chips eller hele hvete sprakk. Dette kan tilpasses til din smak. Bruk lav fett kremost og milde salsa, hvis du ikke er en fan av varm og krydret mat.


Deviled egg. Vanskelig koke ett dusin egg. Skjære langside. Fjerne yolks og til dem, Tilsett 2 spiseskjeer med lav fett majones, 1 spiseskje av gule sennep og 1 teskje av dill pickle velsmak. Hvis det er mer væske er nødvendig, kan du legge til litt pickle velsmak juice i blandingen. Rør- eller skjeen i egg hvitt. Stenke med paprika. Jeg har vært å gjøre disse i mange år, og de er alltid den første forrett forsvinner.


Pakket Melon. Kjøpe etikettpapir cantaloupe og honeydew melon biter, på matbutikk. Bryte med små sektorer av italiensk skinke, for eksempel capicola eller prosciutto. Fest ham til melon med toothpicks. Dette er super enkel og deilig. Salt skinke og søt melon er flotte compliments til hverandre.


Marinert sopp. Vask 2 pounds av sopp med en våt papirhåndkle og fjerne stilkene. I en stor stekepanne, med et lokk, damp sopp i din favoritt lite italienske salat dressing. Hvis du ønsker det, du kan legge til en liten hvit vin eller sherry blandingen om halvveis gjennom matlaging tid. Slå opp varmen i noen minutter hvis legger til vin å brenne av alkohol. Cool helt og kjøle i minst fire timer. Disse kan gjøres opp til to dager i forveien.


Selv om disse oppskriftene er lavere i fett enn standard versjoner, trenger du å se din salt inntaket, kan du bruke sunn fornuft. Lite versjoner av salat dressing kan være svært høy i natrium. Les etikettene. Italiensk ham er svært salt. Noen versjoner av salsa kan være høyere i natrium enn andre. Alle med litt variasjon, kan du prøve disse oppskriftene. Velg et, denne høytiden, og nyt!

No comments:

Post a Comment