Wednesday, July 11, 2012

Hvordan Cook For vegetarianer denne høytiden?

Er du bekymret cooking for vegetarianer i din familie denne kommende høytiden? Vel, bekymre deg ikke mer. Denne artikkelen vil fortelle deg nøyaktig hva du trenger å gjøre, og før du begynner å tilberede denne høytiden.


Du kan starte ved å finne ut hvilken type vegetarianer gjestene er. For eksempel, hvis hun er et strengt vegan, så det er en sjanse vil hun ikke spise mat som inneholder honning eller gjær; Hvis derimot, hun er vegetarianer "semi" eller "pseudo", er det imidlertid en sjanse som hun vil faktisk spise måltidet som det er forberedt, inkludert kjøtt. Og hvis hun er en lacto-dette vegetarianer, hun kunne spise noe med egg og melk, men sannsynligvis vil unngå kjøttretter.


Hvis du snakker med vegetarian i din familie før du klargjør måltidet ferie, bør du vurdere å spørre på følgende fem spørsmål:


1. Du spiser visse typer kjøtt, eller ingen i det hele tatt?


Hvis vegetarianer i din familie vil spise visse meats (vanligvis fisk, kylling og Tyrkia), bør du vurdere forbereder som som en side rett eller spør dem om de ønsker å ta med en liten rett av det for sine egne måltid.


2. Vil du bruke servering kjøkkenutstyr, som er plassert i retter som inneholder kjøtt?


Noen vegetarianere opplever alvorlige gastrointestinal stress når de konsumere kjøtt og fett fra kjøtt, så det er lurt å finne ut om de kan gjøre det på forhånd. Hvis de ikke kan, kan du bare sette ut en utensil for alle ikke-kjøttretter og be om at gjestene ikke kryss-smitte.


3. Har du spise mat som inneholder melk og egg?


Som jeg nevnte ovenfor, lacto-dette vegetarianere vil spise melk og egg, men andre underkategorier av vegetarianer vil ikke. Noen wont gjøre det for helsemessige årsaker; andre wont etiske årsaker. Uansett tilfelle, kan du få rundt dette problemet ved enten å opprette mer retter som ikke inneholder melk og egg eller ved hjelp av egg replacer, som du finner på de fleste supermarkeder og melk erstatninger, for eksempel soya melk.


4. Du spiser honning og gjær?


Noen vegetarianere spise ikke honning og gjær etiske årsaker. Hvis du finner ut at vegetariske i familien din ikke spise honning og gjær på forhånd, kan du lage alternative mat eller spør hvis de er villige til å bringe en alternativ parabolen.


5. Vil du få din egen main parabolen (Hvis du vil erstatte Tyrkia, skinke, osv.)?


Mange vegetarianere spise kjøtt-erstatning populære retter, slik som "tofurkey" og "veggie burgere." Gjestene vil trolig være mer enn villige til å bringe sitt eget kjøtt-erstatning parabolen Hvis du spør.


Hvis du vil gjenta, finnes det en rekke ting du bør ta i betraktning når du koker for vegetarianer denne høytiden; men det viktigste du kan gjøre er faktisk tilnærming til vegetarianer og spør hvor du kan ta imot henne og hvis hun ønsker å lage mat med deg eller få sin egen parabolen.


Hvis du holde dette i bakhodet, vil måltidet ferie bli en suksess med alle - selv vegetarianer i din familie!

No comments:

Post a Comment