Tuesday, July 17, 2012

Helsefordeler For Chai Drinkers

Hva er Chai te?


"Chai" egentlig betyr "te" i Hindi, så ringe "chai" "chai te" er faktisk ganske overflødig. Men trodde markedsførere i den vestlige verden at "chai te" vil hjelpe dem med å selge "nye" produktet til vestlige markedet. Chai er faktisk århundrer gamle, med sin opprinnelse i India. Vanligvis er det en melaktig, krydret te laget med sort te, kanel, ingefær, Kardemomme, cloves, pepper og ulike andre krydder. Det sweetened vanligvis – oftest med sukker, men noen drinkers foretrekker honning. Det er ikke en universell oppskrift for chai, som forskjellige drinkers som det forskjellige måter, slik at listen spice kan endre avhengig som gjør det.


Det er mest sannsynlig denne liste over ingredienser ikke ofte funnet i vestlige drikker som gjør chai synes "eksotiske" til vestlige. Men i India, chai er like vanlig som te er i Storbritannia og kaffe er i USA. Faktisk, er det så vanlig at i mange indiske husholdninger, den første tingen som en vert tilbyr en gjest er en kopp chai.


Potensielle helsemessige fordeler av Chai


Noen te selskaper spioneringen de helsemessige fordelene av å drikke deres chai produkt – men kjøper beware. Mens chai er absolutt bedre for kroppen enn en drink som kaffe, fordi ikke alle chai er laget med samme ingredienser, er det egentlig ikke mulig å oppgi at chai er universelt gunstig. Og det er også mer sannsynlig å dra nytte av drinker når drinker har brygget sin egen chai, heller enn å kjøpe eske chai eller chai i te-pose-skjemaet. hvorfor? Ganske enkelt fordi krydder og urter som blir brukt er mye ferskere. Her er en liste over noen av fordelene med ulike ingrediensene i de fleste chai oppskrifter:


1) Kanel: I en fersk studie av oss Agricultural Research Service, kanel har vært vist til fordel for diabetikere fordi cellene er mindre sannsynlig å la insulin. I lab rotter med Type 2 diabetes, kanel hjalp lavere blodtrykk og forhindret celle skade. Kanels oljer kan også bidra til å stanse veksten av visse bakterier og yeasts.


2) Ginger: I det fjerne østen, ingefær har blitt brukt i over to årtusener å behandle styr og ståk mage, diaréen, leddgikt og hjertesykdommer. Nyere forskning ved vestlige forskere tyder også på at ingefær kan bidra til å redusere risikoen for tykktarmskreft.


3) Kardemomme: Som ingefær, Kardemomme brukes ofte til å berolige fordøyelsen problemer. Men det er også brukt til å behandle respiratory problemer som astma eller folk som lider av andre typer åndedretts spasms. Videre, i Saudi-Arabia, dyr studier har vist Kardemomme har anti-inflammatorisk egenskaper for å redusere muskel spasms.


4) Cloves: Brukes i Ayurvedic medisin som et analgetikum, brukes cloves oftest til å berolige tannpine og utbedre halitosis. Det har også har antiseptisk kvaliteter, og kan brukes til å drepe parasitter, sopp og bakterier. Disse sistnevnte kvalitetene har også ført cloves som skal brukes til å behandle diaré og lignende fordøyelseskanal plager.


5) Pepper: De fleste chai oppskrifter vanligvis inneholder ikke nok sort pepper å være av betydelige fordeler til sine drinkers. Svart pepper imidlertid redusere intestinal gass og fungerer som en antioxidant.


Bare husk: den beste måten å sikre at din vanlig kopp chai gir deg de helsemessige fordelene du leter etter er å brygge det selv. Du kan deretter velge urter og krydder som nytte bestemt helse-betingelse.

No comments:

Post a Comment