Sunday, July 15, 2012

Voksende din egen salat

Det er ikke akkurat fast food. Det kan ta de fleste av sommer for å få din salat (som synes å være omtrent hastigheten på de fleste pizza steder), men det er vel verdt ventetiden. Med bare de helt elementære av verktøy, en liten plass i back yard, og noen albue fett, kan noen ha en virkelig frisk salat.


Hagearbeid er en givende hobby. Blomstergartnere kan se skjønnheten av sitt arbeide hele sommeren lang. Vegetabilske growers også få en flott belønning. De kan høre den friske knase av hjemmelaget vokst salat og smake den appetittvekkende tomat som kom bare av vintreet minutter før du tasted det.


En Gartner kan vokse sin egen salat, å gjøre det så enkle eller kompliserte som han ønsker. Som med alle salat er det første han starter med salat. Alle sanne vegetabilske aficionado vil fortelle deg at det er ingen slike ting som salat. Leafy salat stiften kommer i forskjellige smaker, former, størrelser og farger. Gartnere kan vokse isbergsalat (den normale typen som du finner i matbutikk), butterhead, romersk eller utallige andre lettuces. Delen av supermarked Produser vanligvis begynne ikke engang å skraper overflaten av typer lettuces der ute. Det er best bare å kontrollere hva vokser i ditt område og plante det ser bra ut.


Neste på salaten er i tomat-moden, rød wedges legge til visuelle appell, i tillegg til dyp smaken. Tomater tendens til å være robust planter og kan vokse i en rekke klima. Sitt beste å stake dem å sørge for at tomatene ikke må berøre bakken. Dette kan være alt fra en enkel tre innsats for å en forseggjort metallet buret. Hold et øye på dem, skjønt. De vil spire opp og modnes tilsynelatende over natten. Plukke dem når de er lubben og rød, slice dem inn i inndelinger, og nyt!


Hvis du vil legge til noen ekstra farge på salat, for ikke å nevne noen Vitamin A for god eyesight, barbering noen friske gulrøtter over salaten eller hogge dem i runde stykker. Gulrot er en annen hjertelig vegetabilsk. I motsetning til tomat, gulrot vokser i bakken, dermed det vokser bedre i løs jord. Når du er klar til å gjøre din frisk salat, bare gå til bakken og trekke ut alle gulrot større enn fingeren. Skjære den, og du er klar til å spise!


En av de siste tingene å legge til en frisk voksen salat er et par agurk stykker. Cucumbers er raskt voksende planter – mest varianter er klar til å plukke i 2 måneder. Når du er klar for din salat, kan du gå til hagen og trekke en av disse av vintreet, rense den, skjære den og spise den.


En enkel hobby er forvandlet til en deilig salat – med skarpe greener, moden tomat, crunchy gulrøtter og livlig cucumbers. Og de spiser sin ferske hjemmelaget vokst salater, gartnere definitivt kan nyte fruktene... er... grønnsaker av sitt arbeide.

No comments:

Post a Comment