Monday, July 2, 2012

Frukt kurv Sjekkliste: Er du i vet?

Hvor mange av disse feilene er du gjør?


1) Du kjøpe elementer på impuls og ingenting annet.
2) Du ikke sammenligning handle før du tilbringer hardt opptjente pengene.
3) Du liker å bruke mer penger og får mindre enn du egentlig burde.


Vel, jeg var som deg også før jeg oppdaget en lille tingen kalt Internett. Internett gjør sammenligning handle mye lettere enn det var bare 10 år siden. Søke etter at et produkt er lignende priset mellom leverandører gjør det mye enklere å beslutningsprosessen. Frukt kurv shopping er ikke annerledes enn andre typer shopping og Internett har revolusjonert det også.


La oss ta en titt på den frukt kurv shopping sjekkliste og hjelp du få et inntrykk av hva du bør være ute for når frukt kurv shopping.


1) Levering. Dette er en av de viktigste tingene å se etter når shopping for en fruktkurv. Jeg skal gå ut på en lem her og gjette at du kjøper en fruktkurv for noen andre som en gave i stedet for deg selv. Ikke at mange mennesker kjøpe fruktkurver og levere dem til seg selv. Vier spesiell oppmerksomhet til levering kvalifikasjonene til leverandøren som du ser på. Etter min mening er alltid FedEx veien å gå. De få ting leveres over hele verden. En fruktkurv levert av FedEx kan gjøre ganske inntrykk.


2) Kvaliteten på frukt i kurven. Frukt varierer i kvalitet fra perfekt til den råtten. Så frukt kurver. Hvis du kjøper en kurv for første gang, kontrollerer du selgeren har et rykte for å levere kvalitet varer. Se deg rundt merchant's nettsted for anbefalinger fra fornøyde kunder som har brukt og likte merchant's tjenester og varer før.


3) Bli informert om de ulike typene fruktkurver. De første 2 poengene bleke i forhold til å bli i vet om de ulike typene fruktkurver. Noen er stor, noen ikke. Lær mer om dem ved å gjøre noen lekser.

No comments:

Post a Comment