Monday, July 9, 2012

Hvordan å gjøre en Vegan kake

Har du et strengt vegan i familien som har en fødselsdag eller feiring kommer opp som tradisjonelt etterlyser kaken? Hvis du ikke er kjent med vegan kosttilskudd praksis, kan du ikke vet hva vegans ikke spise. Enda verre, kanskje du har ingen anelse om hvordan bytte hva de ikke spise.


Men ikke bekymre deg. I noen korte avsnitt, vil vi forklare akkurat det du trenger å gjøre perfekt kaken for vennen veganer eller relativ. Og det beste av alle, ingen en vil kunne smake forskjellen.


La oss starte med hva strenge vegans ikke spise.De spise ikke egg. De drikker ikke melk. De spise ikke visse typer sukker. De spise ikke smør. Og de spise ikke frosting.


Egg kan bli erstattet med "EnerG Egg Replacer," som du kan kjøpe på mange dagligvare-butikker. Boksen vil forklare
hvor mye replacer å bruke per egg.


Cow's milk kan erstattes av organisk ris melk, som ikke inneholder noen dyr byproducts. Du kan kjøpe ris melk i din lokale butikk, også.


Mange vegans inntar ikke sukker, enten, fordi det er ofte whitened av dyr bein char. Du kan unngå sukker som er whitened av bein char ved å kjøpe "unbleached" sukker, sukker i rå eller bruleggerjomfruen sukkeret. Det er noen stokk sukker, også, som ikke var whitened ved hjelp av bein char, men de vanskelig å skille fra andre, med mindre du vet nøyaktig navn merkevare.


Strenge vegans vil ikke spise mat som er laget med smør, enten. Hvis din kake oppskrift etterlyser smør, kan du bare erstatte den med margarin eller grønnsak forkortelse.


I tillegg til smør, sukker, melk og egg, vil strenge vegans også ikke spise meieri frosting. Hvis din oppskriften krever frosting, kan du se etter en som ligner på smaken av "ikke-meieri" frosting, eller du kan lage din egen, erstatte smør med margarin.


Og der har du det: en ingrediens erstatning nøkkel for vegan kaken. Bare følg nøkkelen, erstatte vegan-unfriendly varer på din oppskrift, og kaken vil passe perfekt for selv de strengeste vegetarian!

No comments:

Post a Comment