Thursday, July 12, 2012

Er et vegetarisk kosthold trygt For min spedbarn?

Hvis du har bestemt at du ønsker å sette din spedbarn på en vegetarisk kosthold kosttilskudd eller etiske årsaker, bør du være svært forsiktig i å velge formler og solid mat for barnet ditt.


Hvis du har tenkt å breastfeed spedbarn og du er også vegetarianer, må du kanskje å supplere breastmilk med flere kilder av ernæring, avhengig av din kosttilskudd restriksjoner. Hvis du er en veganer eller en dette-vegetarianer, bør du legge til kilder av vitamin B-12 til ditt barns diett.


Annet enn B-12 kosttilskudd, burde din spedbarn være i stand til å motta alle micro og makronæringsstoffer gjennom breastfeeding, selv om du er på et strengt vegan kosthold.


Hvis du planlegger å bruke formelen i stedet for breastmilk, bør du feste til kommersielle formler som inneholder prosenter av næringsstoffer og riktig beløp. Hvis du opt for en hjemmelaget formel eller soymilk over et kommersielt produkt, kan barnet ditt erfaring utviklingsmessige problemer fra en mangel på riktig ernæring.


Hvis du vil beholde din spedbarn på en vegan kosthold, kan du velge en soya kommersielle formel, så lenge det er sin tilstrekkelig.


Etter omtrent et år, kan du begynne å supplere formel eller breastmilk med andre datakilder ernæring, for eksempel hjemmelaget formler, soymilk, yoghurt og cow's milk (Hvis du ikke er en vegan).


Kostholdseksperter foreslå at du holder din spedbarn på en full fett, høy protein diett etter alder, som inkluderer vegetariske-vennlig matvarer, for eksempel mashed og pureed avocados, soya melk, næringsinnhold-befestet tofu og yoghurt.


Når du er klar til å bytte din spedbarn til heldekkende vegetarisk mat, kanne du introdusere solid tofu, stykker av vegetarianer burgere, ost og egg.


Hvis du i tillegg en nonvegetarian diett mangler, opprettholde en full fett kosthold, og øke din spedbarnets kilder av protein, bør du har ikke noe problem å opprettholde en sunn vegetarisk kosthold under ditt barns avgjørende utviklingsmessige stadier.

No comments:

Post a Comment