Tuesday, July 10, 2012

Er et vegetarisk kosthold trygt For mitt barn?

Hvis du er vegetarianer overordnet, har du sannsynligvis betraktet som å sette ditt barn på en vegetarisk kosthold. Ikke bare vil det spare tid og forenkle måltid-planlegging, men kosttilskudd og etiske grunner, du tror det er et bedre valg for barnet ditt.


Derimot kan du ikke være vegetarianer selv, men ikke har et barn som går gjennom en vegetarisk "fase," der hun avviser kjøtt, men ikke konsumerer nok sunn mat å kompensere for ernæringsmessige gapet.


Uansett hva tilfellet er, du har kanskje lurt på om en vegetarisk kosthold er bærekraftig, sunn valg for barnet ditt. Du kanskje har hørt at å sette barnet ditt på en vegetarisk kosthold kan potensielt stunt hennes vekst.


Disse bekymringene forhindret sannsynligvis deg i å sette barnet ditt på en vegetarisk kosthold opp til dette punktet.


Og alle disse bekymringene er legitime. Faktisk, hvis en vegetarisk kosthold er dårlig planlagt, kan det føre til alvorlig kort og lang sikt helseproblemer, spesielt for barn, som er vokse og utvikle-- og som ennå ikke har tilstrekkelig butikker av vitaminer.


Hvis du ikke er godt forberedt på å sette barnet ditt på en vegetarisk kosthold, du bør definitivt ikke. Men hvis du har gjort forskningen din ernæringsmessige og du er kjent med næringsstoffer vegetarianere mangler ofte, og du vet at disse problemene kan lett bli overvunnet med noen måltid planlegging.


Du vet også at å sette barnet ditt på en sunn vegetarisk kosthold kan forbedre hennes helse både på kort og lang sikt. Den kanne likeledes nedskrive hennes eksponering for animalske produkter som inneholder hormoner og konserveringsmidler, som har vært koblet til utviklingsmessige problemer og kreft.


Hvis du ikke har forsket vegetarianer dietter grundig, men du er engstelig for å starte barnet ditt på en nå, bør du starte ved å sikre at du planlegger måltider for å øke mengder følgende næringsstoffer (som de fleste vegetarianere mangler):


1. Protein. Kontroller at barnet er forbruker nok protein ved å legge til flere kilder, for eksempel hvete, soyabønner, isolert soya protein og nøtter.


2. Kalsium. Sikre barnet er forbruker nok kalsium ved å legge til kalsium-befestet behandlet mat og leafy grønne grønnsaker å hans kosten.


3. Jern. Legge til flere jern ditt barns diett ved å øke servings av soyabønner, pinto bønner, tofu og frokostblandinger.


4. Sink. Forbedre ditt barns sink inntaket ved å øke sin servings av mandler, peanut smør og sopp.


Hvis du konsentrere deg om hvordan du kompenserer for alle disse vanlige ernæringsmessige mangler, kan absolutt du plassere barnet ditt på en vegetarisk kosthold uten noen negative helsemessige konsekvenser.


Bare overse mytologi rundt vegetarianer dietter, og i stedet fokusere på forskning og måltid-planlegging.

No comments:

Post a Comment