Friday, July 13, 2012

Ernæringsfakta

Fakta om ernæring blir viktig til et større antall personer, og det er veldig aktuelt for helsen. Det er et gammelt ordtak som sier: "Du er hva du spiser."-Dette gjelder i dag akkurat som det gjorde århundrer siden; Selv om det opprinnelig ble brukt da fleste mottok ikke nok mat. I dag refererer det til den verdensomspennende trenden av med over-spising.


Heldigvis emballasje nå gir mer råd på calories og porsjoner. Store feilen er at vi ignorere serverer størrelser; mange mennesker er ganske fornøyd med å spise dobbel størrelse porsjoner og deretter lurer på hvorfor pounds ha tenkt og innover kurvene slå utover.


Det nye U.S. etikett regelverket tvinge produsenter å være mer åpne med Ernæringsfakta, og her er noen tips om hva du bør sjekke på etiketten.


Kontroller servering størrelse og bruke den. Dette tallet er ernæringsmessige faktum.


Sjekk calories. En sunn voksen krever minst 2 000 hver dag totalt. Prøv å holde det under 2,750. Den gjennomsnittlige amerikanske voksen spiser øyeblikket rundt 3500 calories hver dag.


Unngå sukker. Sukker er høy calorie, og hver enkelt av oss bør sjekke om vi trenger hvor mye sukker som vi bruker. Jeg unngå sukker i drikkevarer, slik at jeg kan spise søte ting fra tid til annen.


Vet fett. Matvarer som er lav i mettet fett, trans fett og Kolesterol er god mat og vil bidra til å redusere risikoen for hjertesykdommer. (5% DV eller mindre er lav, 20% DV- eller mer er høy). De fleste av fats du spiser bør være Flerumettet eller monounsaturated fett. Holde totale fett inntaket mellom 20% og 35% av samlede kalorier.


Redusere salt inntaket. Forskning viser at våre totale natrium (salt) inntaket bør aldri overstige 2300 milligram (ca. 1 ts) hver dag for å redusere risikoen for høyt blodtrykk. Du bør også vite at fleste av salt er tatt fra behandlet mat i stedet for fra saltshaker. -Se de behandlet mat. Se også etter matvarer som er høy i kalium fordi de motvirke effektene av salt på blodtrykket.


Til slutt kommer vi til å utøve. Hele verden synes å ha glemt hvor viktig det er å utøve og utøve burns calories som reduserer vekt. Vi skal sakte fungere vår måte opptil én time av øvelsen hver dag. Dette kan gjøres i 12 fem minutters perioder eller 6 ti minutters perioder til du er i stand til å ivareta for lengre perioder.


Hvis du ønsker å gå ned i vekt finner du flere artikler i våre nyheter blogger artikler-delen.



Denne artikkelen er copyright (c) David McCarthy og kan reproduseres i sin helhet med ingen filer.

No comments:

Post a Comment