Friday, July 27, 2012

Hvorfor fruktkurver gjøre en god gave

Hvis du er på et tap når det gjelder den perfekte gaven for det hard-å-butikk-for venn, familiemedlem eller nabo, eller prøver å finne en passende gave til en kollega eller en klient, kan du vurdere en fruktkurv. Fruktkurver gjøre gode gaver, spesielt for de personene som har alt. I stedet for å gi en monetær gift eller gavekort som mangler personlighet, kan du vurdere å velge en fruktkurv som inkluderer mottakerens favoritt frukt og sunn snacks. Siden innholdet er generelt sunnere fare enn de typiske junk-mat som friste smak-knopper og utvide midje linje, kan en fruktkurv være nytes skyld gratis!


Fruktkurver foreta store gaver til:


• Studenter: studenter er svært dårlig eaters. Spesielt under stressende ganger rundt midterms og eksamen, mottar ikke college kids riktig ernæring — og riktig ernæring vil tillate dem å utmerke seg i sine studier. Gave din Høyskolestudent med en fruktkurv fylt med frisk frukt og andre sunt og næringsrik snacks å vise din kjærlighet og støtte. Videre siden fruktkurver kan forbrukes, vil de ikke tar opp verdifull plass i flersengsrom rom som andre overflødig gaver.


• Bobiler: For de med yngre barn, kan du vurdere å sende en fruktkurv til din favoritt campingvogn å lette hjemlengsel samtidig som den gir en frisk tilnærming til snacks. Bobiler nyte tanken på gaver mens du er borte fra hjemmet, og fruktkurver er perfekte for deling av innholdet med bunk mates og nylig gjort venner.


• Dieters: hva bedre måte for å vise din støtte av en dieter som har enten bare begynt en nyere, sunnere livsstil eller er for tiden arbeider hans eller hennes måte å målet linje. Fruktkurver vil lette noe av de søte fristelsene som forårsaker de fleste dieters til bortkommen mens viser enkelt som du støtter deres beslutning om å spise og leve sunnere.


• Business Associates: når det gjelder tid til å kjøpe gaver for dem i næringslivet, aktiviteten kan være ganske skremmende. Uskreven reglene i næringslivet gir superskarp tynt retningslinjer for hvilke gaver — og pris områder – er aktuelle, så i stedet for å prøve å finne ut hvem som mottar hva, sende en Fruktkurv i stedet. Perfekt for nye klienter eller gamle forretningsforbindelser, fruktkurver tillate du å uttrykke en følelse uten å måtte bekymre deg om hva du skal kjøpe og hvor mye du skal bruke. Også, fruktkurver kan deles i selskapet enkelt, slik at alle kan nyte gave.


• Eldre venner, naboer eller familiemedlemmer: mange eldre personer finne seg selv møtt med for mye "ting" i sitt liv. Spesielt hvis de er nedbemanning til et mer komfortable hjem, kan disse statister raskt overmanne sine hjem. I stedet for å kjøpe gaver som bare vil legge til plass problemet eller sitte ubrukt, bør du vurdere å sende en presangen kurven i stedet. Gavekurver er perfekt måter å gi eldre venner, naboer eller familiemedlemmer frisk fare når du gir en fin gave.


• Ny huseiere: Hvis du nylig har blitt invitert til en innflyttingsfest eller vet om et par eller en familie som har nettopp flyttet til et nytt hjem, deretter vurdere å gi en fruktkurv. Spesielt når møtt med møte nye naboer, er en fruktkurv en utmerket gave som alle vil nyte. Videre, en fruktkurv vil gi familien med en bit av sunn mat mens skap er fortsatt lager.


• Alle: uansett hvem du er gift, en fruktkurv er perfekt ideen. Slik at du kan gi en gave som krever trodde uten å vite mye om mottakeren, en fruktkurv vil spare deg for mye tid, problemfri, og bekymre deg om å finne den perfekte gaven.

No comments:

Post a Comment