Friday, July 20, 2012

Vin lagring er nøkkelen til å bevare og aldring Wine

Vin lagring er nøkkelen til suksess for enhver samling. Hvis du liker å samle søk viner deretter vil du se nærmere på best av alle vin Lagringsalternativer. Det er mange forskjellige måter å lagre wine, men uansett hvilken vin lagringsløsning som du velger du vil måtte holde betingelsene konstant.


Temperaturen i noen vin lagringsbehov for plass å være en konstant 50-60 grader. Det bør også være masse ventilasjon av området, og denne vin lagring bør være langt unna fra hovedområdet av huset. Du vil ikke ha din vinsamling lider på grunn av for mye vibrasjon, og du trenger å holde en kilde av lys til et minimum. Ingen sollys bør være tillatt i vin lagringsområde.


Du kan bruke en vinkjeller for vin lagring, eller du kan ha en spesiell kjøligere. Wine rack er en nødvendig del av vin lagringen. Vin-rack kan være laget av metall eller tre og vin lagring du velger vil være et spørsmål om personlig smak. Begge disse slags rack er herlig å se på, men metall rackene har en tendens til å være mer flamboyant og stilig mens tre rackene er klassisk og tradisjonelle i stil.


Du vil kanskje velge racks for å få dem passer til resten av vin lagringsløsningen. De siste valgene at du vil være berørt noe av om du planlegger å Briljere med din vinkjeller til vennene dine. Hvis du er vil din vin lagringsløsninger, må du være litt mer koordinert.


Så se på vin rackene, og andre alternativer for vin lagring som vil alle se godt sammen. Din vin lagringsområde kan se ut som de av en profesjonell vin solfangeren. Det er ikke vanskelig å gjøre, men det kan koste deg litt penger.


Midlertidige vin lagringsalternativene er litt enklere. Like før du tjene wine du vil sannsynligvis chill det, avhenger dette selvfølgelig vin. Hvis du vil lagre din vin for chilling du kan se nærmere på kule vin lagringsløsninger. Vin coolers er lette å finne, kan du finne dem i mange kjøpesentre eller vin butikker. Selv Internett er en stor kilde for å finne disse typer vin Lagringsalternativer.

No comments:

Post a Comment