Sunday, July 8, 2012

Kjenner du disse lite kjente fakta om Tuscany viner?

Underholde med regionens-fineste viner


Vin kan legge til et sofistikert streif noen partiet eller middag som du er vert. Når underholdende, Unn dine gjester glatt smaken av italiensk vin, spesielt Tuscany vin.


Italia produserer mer vin enn noe annet land i verden, og noen av de fineste variantene hagl fra regionen Tuscany. Vin har vært produsert i Toscana for hundrevis og hundrevis av år. I de siste tiårene har toskanske winemakers lagt stor innsats i kvaliteten på deres produkter, noe som resulterer i utmerket Tuscany vin på markedet i dag. Tuscany vin er likte mye og er lett å finne i restauranter og diners, i tillegg til butikker.


Super toskanske vin


I de siste tiårene har en uoffisiell kategori Tuscany vin oppstått, gitt navnet Super Tuscan. Viner som er opprettet ved å gjøre ukonvensjonelle blanding av forskjellige Vindruer faller inn under Super Tuscan-kategorien.


Toscana vin soner


Tuscany er delt inn i flere vin soner. Tre av fleste betydelig av disse er Bolgheri, Chianti Classico og Montalcino.


Hva er Bolgheri Toscana vin?


Den Bolgheri sonen, ligger i vestlige Toscana, er fødestedet til Sassacaia og Tignanello, som startet trenden Super-Tuscan. I de siste tiårene har Bolgheri vin fått mye oppmerksomhet for kvaliteten på sine viner. Winemakers i Bolgheri-sonen er spesialister i rødvin Tuscany opprettet ved å blande druer Cabernet Franc, Sangiovese, Syrah, Merlot eller Cabernet Sauvignon. Flere forskjellige viner produseres ved hjelp av forskjellige kombinasjoner av disse druer.


Hva er Chianti Classico Toscana vin?


Hva mer klassiske bildet Tuscany vin er det enn halm kurven dekket flaske Chianti hviler på en rutete duk i en koselig italiensk restaurant? Sonen Chianti Classico ligger i sentrale Toscana. Red Sangiovese druer er den viktigste ingrediensen av Chianti Classico, men de er generelt blandet med andre druer, for eksempel Merlot, Cabernet Sauvignon og Canaiolo. Chianti Classico er en fyldig, fet vin som gjør et godt komplement til erfarne mat. Chianti Classico vin har kommet langt fra sin billig, halm flaske forbi, og i dag er det noen gode viner produseres i regionen. Du kan fortsatt få halm kurv variasjonen Hvis du velger, men.


Hva er Montalcino Toscana vin?


Sonen Montalcino ligger i området Siena i Toscana. Montalcino er kjent for å produsere Brunello di Montalcino rekke Tuscany vin. Brunello di Montalcino er en rødvin laget av druen Sangiovese og normalt i alderen minst fire år, to i barriques. Brunello di Montalcino går bra med biff, roasts og flavorful oster.


Mer Tuscany vin


Vino Nobile di Montepulciano er en robust rødvin som også er basert på den Sangiovese druen og ligner på Brunello di Montalcino. Trebbiano er en tradisjonell Tuscany hvitvin. Bianco di Pitigliano er produsert i sørlige toskanske regionen i Pitigliano, og er en populær Tuscany hvitvin. Vernaccia di San Gimignano, gjort i nærheten av Siena, er en av de mest kjente Tuscany hvite vinene.

No comments:

Post a Comment