Tuesday, July 24, 2012

Verdien av suppe

1. SUPPE er en flytende mat som er tilberedt av kokende kjøtt eller grønnsaker, eller begge, i vann og deretter krydder og noen ganger thickening væske som produseres. Det er vanligvis servert som det første kurset av en middag, men den er ofte inkludert i et lett måltid, for eksempel lunsjen. Mens noen personer hensyn inngåelse av suppe som vanskelig, er ingenting lettere når man vet akkurat hva er nødvendig og hvordan du går frem. Formålet med denne artikkelen, er derfor å gjøre husmor med detaljene for suppe gjør, slik at hun kan gi hennes familie med appetittvekkende og næringsrik supper som gjør for både økonomi og healthfulness.


2. Det er interessant å merke seg den fremgang som har blitt gjort med denne maten. Opprinnelsen til suppe, som mange matvarer, går tilbake til praktisk talt begynnelsen av historie. Men var den første suppe kjent trolig ikke gjort med kjøtt. For eksempel, var rotet av pottage som Esau solgt sin fødselsrett suppe laget av rød lentils. Senere kom kjøtt som skal brukes som grunnlag for suppe på grunn av behagelig og appetittvekkende smaken det gir. Deretter, på én gang i Frankrike en mangel på smør og andre fett som hadde blitt brukt til å produsere moistness og rikdommen i matvarer, brakt om slike klart supper som bouillon og consommé. Disse, så vel som andre flytende matvarer, funnet mye favør, for om tiden de konstruerte det kom til å bli vurdert vulgære å tygge mat. Således, på forskjellige epoker, og på grunn av ulike nødhjelp, spesielle typer suppe er innført, inntil nå finnes det mange arter som husmor kan velge når hun ønsker en tallerken som starter et måltid på den rette måten og på samme tid appellere til appetitten.


3. Verdien av SUPPE I måltid.--ikke alle personer har samme ideen om verdien av suppe som en del av et måltid. Noen anser det å være av ingen mer verdi enn så mye vann, hevdet at det mates til ingen men barn eller syke personer som ikke kan ta solid mat. På den annen side, tror mange personer at suppe inneholder den aller essensen av alle som er nærende og opprettholde i matvarer som er det gjort. Meningsforskjellen er godt demonstrert av ideer som har blitt avansert vedrørende denne maten. Noe ettall har sagt at suppe er til et måltid hva en portico er til et palass eller en overture til en opera, mens en annen person, som tydeligvis ikke forstår dette mat, har sagt at suppe er forord til en middag, og at alt arbeid som er virkelig verdt ikke er tilstrekkelig i seg selv og behov forord. Slike meninger, må imidlertid være avstemt hvis den sanne verdien av denne maten er å bli verdsatt.


4. Sannsynligvis er den beste måten å komme til en klar konklusjon om betydningen av suppe å vurdere formål som serveres i et måltid. Når sitt utvalg og ingredienser som består det er tenkt, suppe tjener to formål: første, som en forrett tatt i begynnelsen av et måltid å stimulere appetitten og hjelpeorganisasjoner i flyten av fordøyelseskanal juices i magen; og det andre, som en del av måltid, når den må inneholde tilstrekkelig nutritive materiale å tillate at den skal regnes som en del av måltid i stedet kun et tillegg. Selv i sin første og underordnede formål, viktig del som suppe-spiller i mange måltider ikke er vanskelig å realisere, for det er du bare hva er behøvde å vekke flagging appetitt og opprette et ønske om nærende mat. Men i sin andre formål, den virkelige verdien av suppe er tydelig. Når suppe inneholder nok nutritive materiale å ta over for noen parabolen som ellers ville være nødvendig, kan ikke verdien overvurderes.


Hvis suppe er tenkt på denne måten, overvinne fordommer mot den det finnes i mange husholdninger helt. Men siden mye av denne fordommer er på grunn av at suppe servert er ofte unappetizing i både smaken og utseende, tilstrekkelig oppmerksomhet bør bli gitt til inngåelse av suppe å ha denne maten som er attraktive nok til å appellere til appetitten i stedet for å motvirke det. Suppe bør ikke fettete heller flau i smaken, heller ikke skal det bli servert i store mengder og heller ikke uten riktig akkompagnement. En liten mengde well-flavored, servert beliggande suppe kan ikke unngå å møte godkjenning av noen familie når det serveres som det første kurset av måltidet.


5. GENERAL KLASSER av SUPPE.--supper navngis på ulike måter, ifølge materiale, kvalitet, osv.; men de to formålene suppe brukes som har ført til det å plassere mange slag i to generelle katagorier. I den første klasse er gruppert dem som tjene som forretter, for eksempel buljong, consommé, og noen andre broths og klart supper. I den andre klasse er inkludert de spist for deres nutritive effekt, som krem supper, purées og bisques. Fra disse to klasser av suppe, balansere den som vil kommunisere med resten av måltidet og gjøre det riktig til å velge. For eksempel, bør en lys suppe som er bare en forrett bli servert med en tung middag, mens en tung, ernærings suppe bør brukes med en lunsj eller et lett måltid.


6. Økonomiske verdien av SUPPE.--i tillegg til å ha en viktig plass i måltid som danner en del, suppe er ofte en økonomi, for det gir husmor en fantastisk mulighet til å utnytte mange venstre overs. Their_pot-au-feu_ er en nasjonal institusjon med franske folk, som excel i kunst suppe gjør hovedsakelig på grunn av sin smarte tilpasning av krydder til mat, og hver kjøkkenet har sin lager potten. Personer som tror på den strengeste mat økonomien bruke en lager potten, siden den gjør at venstre overs som skal benyttes i en attraktiv og velsmakende måte. Faktisk, er det neppe noe i veien for fisk, kjøtt, fuglene, grønnsaker og frokostblandinger som ikke kan brukes i suppe gjør, forutsatt at slike ingredienser er ivaretatt på riktig måte. Svært ofte danner det første blikk på det store antallet ingredienser som er oppført i en suppe oppskrift et inntrykk at suppe må være svært komplisert. Så, er imidlertid ikke tilfelle. I virkeligheten, de fleste av ingrediensene suppe er små mengder av ting som brukes for flavoring, og det er ved riktig blanding av disse som appetittvekkende supper er sikret.

No comments:

Post a Comment