Saturday, July 7, 2012

Kaffe Pods og Espresso maskiner

Det er ingenting som perfekt espresso. Fint bakken, mørk stekt kaffe, trykket og percolated til en sterk og fyldig kaffe drink som er en fryd for sansene og perks opp dagen din. I Italia betyr bestiller en kaffe at du bestiller en espresso. Italienerne stoppe i sine lokale bar én gang, to ganger, selv tre ganger om dagen for den perfekte koppen espresso. Men her i Amerika, det er ikke så lett å finne espresso gjort riktig. Grind av kaffe, temperatur, trykke av kaffe og skummende av melk er ferdigheter som få mennesker vet hvordan å wield riktig på denne siden av havet. Men nå med espresso maskiner og kaffeputer gjetting er tatt ut av å lage espresso i innenriks barer eller selv i din egen kjøkken hjemme.


I Italia, ville ikke de fleste italienerne gjenkjenner hva vi tenker på som en kaffetrakter. De bruker en "machinetta", en contraption som ser ut som en metall Timeglass som har en topp som en mugge. Maskinen har 2 kamre. Vann og kaffe gå i bunnen kammer. Maskinen er plassert på stovetop og oppvarmet til vannet koker, percolating gjennom espresso-grinds og i andre kammer. Trykket på grinds mellom to kamre sikrer at kaffe trykkes - til espresso ordet betyr "uttrykt" - og rik smak kommer fra å få så mye av smaken av grinds som mulig. Melk er oppvarmet og pisket separat. Men det er lett å gjør en feil i denne prosessen. Enten ved å bruke feil mengden vann eller kaffe, å slå varmen på for sterk eller ikke bruker riktig timing.


Den økende populariteten til espresso har betydd at folk ønsker en enklere, feil gratis måte å gjøre det hjemme. Så nå kan du finne espresso maskiner som lar deg få den riktige kombinasjonen av de nødvendige skritt for hver gang. Det er en rekke modeller for å velge fra, med ulike funksjoner og kapasitet. Noen er utformet for bruk i restauranter eller stolper, som er i stand til å produsere store mengder kaffe på kortere tid. Med mindre du gjør nok underholdende hjemme å rettferdiggjøre kostnadene, disse er trolig ikke den beste løsningen for deg.


Modeller laget for hjem vanligvis produsere én eller to "skudd" av espresso om gangen. Hvis du foretrekker din espresso "macchiato", med melk, eller du vil gjøre din espresso til en cappuccino, vil du få en Espressomaskin med munnstykke som skaper damp og lar deg froth melk. Utover disse valgene, kan du vurdere et produkt som lar deg bruke kaffeputer. Disse pods ser ut som store te-poser. De inneholder akkurat hvor mye espresso å levere en perfekt skutt hver gang. Du bare sette pod i sporet, lukke den og starte maskinen. Når syklusen er ferdig, kaste du bare pod unna. Det bidrar til å forhindre problemer med måle ut til espresso og gjør rengjøring helt enkelt.


Hvis du kjøper en maskin som bruker kaffeputer, kan du vurdere om det kan også ta enten et annet merke kaffeputer eller vanlig løs espresso. Noen maskiner gjøre, men mange fungerer bare med kaffeputer som samme selskapet konstruerer også. Etter å ha fleksibilitet til å bruke enten pod eller løs kaffe betyr du kan fortsatt bruke den selv om du kjører ut av pods, som trenger å være spesielle bestilt. Før disse maskinene mer populært, er det ikke sannsynlig at pods skal foregå konsekvent i lokale dagligvare-butikker. Pluss gir valget mellom å bruke begge kaffe også deg frihet til å eksperimentere med andre roasts og smaker av espresso å nyte ytterligere din kjærlighet til kaffe.

No comments:

Post a Comment