Friday, July 6, 2012

Tips For å kjøpe en god Espresso Maker

De fleste mennesker som elsker spesialitet kaffe drinker til slutt kjøpe en espresso maker. Med en god en, kan du gjøre alle your favourite drinks i komforten av ditt eget kjøkken og prøve ut en ny oppskrift eller to. Siden dette er en stor investering, bør du bruke litt tid på å lære om disse maskinene før du kjøper. Lær mer om funksjonene som er tilgjengelige, og deretter lest noen anmeldelser å finne den beste maskinen til hjemmebruk.

Vanlige typer Espresso Maker

Manuell Espresso Makers
Manuell maskiner krever at du gjør alt arbeidet. Du måle og male bønner, tamp begrunnelse og drikker kaffe. Disse er de billigste maskinene. Noen avid espresso drinkers bruker kun en manuell maskin.


Semi-automatiske maskiner
Semi-automatisk gjøre noen av arbeidet for deg. Du kan justere vanntemperatur og press. Male- og tamp for bønner og maskinen vil gjøre resten. De er dyrere enn en manuell maskin, men mye rimeligere enn en helautomatisk modell. Disse maskinene er en god første cappuccino forelegg.


Automatiske maskiner
Automatiske maskiner gjøre hele jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å legge vannet og bønner. Med å trykke på én knapp, vil du ha en stor kopp drikke din favoritt java.


Super automatiske maskiner
Super automatisk gjøre alt fra sliping og tamping bønner til det ferdige produktet. De pre sette mot bønner med vann i mer smak enn andre maskiner. Hele prosessen er raskere enn vanlig automatisk. Disse maskinene er ofte funnet i restauranter og kaffebarer.

Stor Espresso Maker-funksjoner
Funksjonene varierer fra maskin til maskin. Når du sammenligner to modeller, kan du se på funksjonene som følger med hver enkelt å fastslå som passer dine behov bedre.


Jeksel Bean
Dyrere maskiner har ofte en innebygd i jeksel. Bønner er bakken for hver enkelt kopp. Dette resulterer i mer smak fra oljer i bønner. Drikke vil smake frisk med denne funksjonen.


Melk-Frother
For cappuccino eller latte drinker, du ville nød en frother. Dette kan enten være en frothing wand eller en separat melkebeholder. Dyrere modeller har en beholder.


Pod-kompatibel
Pods er små pakker som består av en filteret materiale på utsiden og bakken bønner på innsiden. Pods er pre-målt for én kopp. Bare sette pod i maskinen og brygge din kaffe. Fleste enten elsker pods for enkelhets skyld eller hater dem og beklage den bitre smaken.


Vann Filter
Noen av de dyrere maskinene har en innebygd i vann filter til å fjerne klor eller andre kjemikalier fra vannet før du brewing. Dette er det meste karbon filtre. Hvis din vann er tungt klorerte, vil du legge merke til forskjellen med et innebygd filter.


Cup varmere
En cup varmere holder koppen varm før brewing. Dette resulterer i en varmere drink. Denne funksjonen er vanligvis plassert på toppen av maskinen.


Varmtvann Dispenser
Noen maskiner har en separat ventil for dispensing varmt vann. Denne funksjonen er stor for å lage te eller kakao. De fleste maskiner som brukes i kommersielle virksomheter har denne funksjonen.


Noen andre ting du bør vurdere


o stål eller messing maskiner er best. Noen mennesker oppdager en aftertaste med aluminium maskiner.
o titt på pumpen presset på Hjem coffee makers. Kraftigere pumper arbeid vil med finere begrunnelse. Du bør ha minst 14 barer eller mer for pumpen Press.
o se etter en vannbeholder. Dette er lettere for rengjøring eller tømme og hindrer stillestående vann å samle på bunnen av akvariet.

No comments:

Post a Comment