Sunday, September 30, 2012

Historien til gelé bønner

Gelé bønner har noen ganske interessante fakta begravet i sin historie. Dette er en favoritt oppfinnelse fra som har eksistert i en stund, litt over et flere hundre år eller så. Mens info om nøyaktig tid og sted for at gelé bønner først kom på markedet ikke er tilgjengelig vet vi at de begynte å dukke opp i tidlig på 1900-tallet. De ble solgt i butikker som en penny candy, og de ble helt populær.


Da var det forskjellige farger av gelé bønner, så vel, men i motsetning til i dag hver farge ble solgt separat. De ville selge bunker med røde eller hvite eller noen andre farger i stedet for å selge et virvar av farger. Dette gjorde dem svært populær i løpet av ferien sesonger fordi de kan selge bestemt ferie relatert farger til forbrukerne.


Gelé bønner forblitt den samme, med sine semi hardt skall og myke chewy center til midten av 1970-tallet. Det er når Herman Goelitz Candy Co., Inc. opprettet en helt ny æra av gelé bønne og endret historien til gelé bønne evig. Dette selskapet gjort gelé bønne i en delikatesse ved å gjøre uvanlig smaker. Nå finner gelé bønner det tasted like pærer eller vannmeloner eller selv tutti fruktige.


Ikke bare gjorde disse gelé bønner smak ulike de så annerledes også. Noen av dem selv har ikke klassisk klart chewy midten, de hadde farget og flavored sentre.


I henhold til historien til gelé bønner ble de en populær favoritt i Reagan White House. Av alle dem som elsket gelé bønne gjennom historien ingen elsket dem mer enn Ronal Reagan, eller på minst ingen var så offentlig om deres kjærlighet for dette fantastiske lite candy bønne. Tilbake i de dagene var det ikke uvanlig å finne Jelly magen merkevare gelé bønner i omtrent alle rom i White-House.http://www.youreaster.com/jellybeans/jellybellyjellybeans


Når av de mest interessante fakta begravet i historien til gelé bønne er det faktum at mange av disse små babyer selv gikk i verdensrommet. En av skyttelbussene plass tok opp en haug av gelé bønner til shuttle mannskapet til snack på mens de var der oppe. Jeg tror at selv astronautene må tilfredsstille deres søt tann nå og da.


Historien til gelé bønner er ikke ferdig utvikling som ennå. Hvert år mer og mer kreative smaker av gelé bønne treffe markedet. I et par års tid vil det være en helt ny historie for folk å snakke om og spille inn.

Saturday, September 29, 2012

Gelé bønner er en deilig påske behandler

Gelé bønner er en favoritt påske behandler blant både barn og voksne. Hvem liker ikke deres sjokolade belegg og deres chewy insides? Du må være gal ikke til! Gelé bønner gjøre et godt tillegg til candy bolle og din påskekurv. Faktisk, er gelé bønner gode gamle standby som foreldre over hele verden, avhengig av når de trenger for å legge til bare en ting til sin sønn eller døtre påske candy liste.


Gelé bønner kommer i alle forskjellige farger. Du vil finne rødt, oransje, lilla, rosa og grønt og selv hvite gelé bønner bare for å nevne noen og de alle har sine egne unike og spennende smaken. Alle har sine egne personlige favoritt smaken og farge, bare spør dine venner hva det er, og jeg vedder de vil være forskjellig fra din.


Ingen må vokse ut av å spise gelé bønner, de er en fantastisk deilig liten candy som alle bør være i stand til å nyte uten noen skam på alle. Candy er en av tingene som samler voksne og barn og gelé bønner er en av de øverste candies for denne type bånd.


Hvert år er det flere og flere typer gelé bønner på markedet. Det er enda noen gelé bønner som er flavored smak som ting du aldri vil sette inn i munnen. Disse er nyheten candies at barn liker ikke fordi de smaker godt, men fordi de smaker ille.


Disse typer gelé bønner har virkelig tatt av siden den første filmen i Harry Potter. Etter at filmen kom ut var det noen Harry Potter merkevare gelé bønner gjort. Disse hadde smaker som oppkast og snørr! Hvorfor ville du vil spise disse typer gelé bønner? Det er sprøtt, men barn absolutt spiste dem opp! http://www.youngwizardpro.com/Potter


Gi meg gamle gammeldags fargerike gelé bønner, og jeg er glad som er fleste menn, kvinner og barn likt. Gelé bønner er en klassisk candy behandle at du kan gi til dine barn, og de kan gi til deres, de er fantastisk, så lenge du husker å pusse tennene etter at du spiser dem. Alle som sukker kan wreak ødeleggelse på tennene dine hvis du ikke er forsiktig.


En annen bekymring å alltid huske på påske tid er at gelé bønner ikke er for alle. De barna som er fremdeles svært unge bør ikke spise gelé bønner som de kan kvele på dem.

Friday, September 28, 2012

For en sunn levende: Bare nyte en rekke grønnsaker

Spise sunt er viktig for alle - og jeg vedder: du vet at allerede...


Plus: er en av de viktigste nøklene til å spise en bedre diett å spise mer frukt og grønnsaker. Jeg vedder på nytt: du visste det også. men:


Mange er usikker på hvordan du bruker grønnsaker mer effektivt som en del av deres kosthold, men det kan være enklere enn du tror å gi deg selv og din familie med sunn, næringsrik mat til bra priser!


En måte å opprette utsøkte måltider som er sunnere enn noensinne er å ta en spasertur gjennom delen av din lokale matbutikk Produser.


De fleste større matbutikk kjeder har stor produsere deler, som inneholder et flott utvalg av frukt og grønnsaker fra alle hjørner av verden.


Prøver en rekke ulike frukter og grønnsaker er en flott måte å holde dine måltider interessant og spennende i tillegg til næringsrik. Det er altfor lett å bli lei når prøver å følge en sunn diett, og kjedsomhet kan lede folk til å forlate sine sunne vaner.


Unngå burnout kosthold er viktig for langsiktig overlevelse av selv de mest fornuftig spise plan.


Så hvis du aldri har hatt grønnsaker som grønne grønnsaker, asparges eller kale før, hvorfor ikke gi dem en sjanse. Ikke bare kan prøver nye ting kan du foreta store nye funn, men det kan øke nivået av fitness også. Leafy grønne grønnsaker som spinat, brokkoli og kale er rik kilder av mange viktige vitaminer, mineraler og andre micronutrients.


En annen flott måte å øke rekke grønnsaker du nyte er å kombinere friske, frosne og hermetisert grønnsaker. Mens ferske grønnsaker er generelt bedre og sunnere, kan frosne og hermetisert grønnsaker være fint alternativ for når den friske varianter er ut av sesongen.


En av de beste tingene om frisk frukt og grønnsaker er stort utvalg av smaker, farger og teksturer som er tilgjengelig. Å spise en rekke forskjellige fargede grønnsaker og frukt, gir mye mer enn mye nødvendig utvalg. Det gir også et stort utvalg av næringsstoffer.


For eksempel gult og oransje frukt og grønnsaker tendens til å være svært høy i beta carotene, mens grønn leafy grønnsaker er ofte stor kildene til kalsium og andre viktige næringsstoffer. Så hvorfor ikke krydre opp din vanlig gamle grønn salat med en sprut av farge i form av gule peppers eller oransje gulrot stykker?


Mange mennesker feilaktig tror at de kan gjøre opp for en crappy diett ved hjelp av vitamin og mineral kosttilskudd. Denne misforstått er tilsynelatende svært utbredt, siden salg av disse kosttilskudd fortsette å bryte postene.


Når du vurderer vitamin og mineral kosttilskudd, men er det viktig å huske at matvarer inneholder mange forskjellige mineraler, sporstoffer og andre micronutrients.


Det betyr at for hver næringsstoffet det har blitt oppdaget og synthesized, vil det være ti, tjue eller flere av disse micronutrients som ennå ikke har fullstendig forstått. Det er derfor ingen vitamin supplement, uansett hvordan fullført, virkelig kan erstatte en sunn, balansert kosthold.


I tillegg er vitamin og mineral kosttilskudd mye dyrere enn et godt utvalg av grønnsaker og frukt, og ikke nesten like smakfulle.


Når changing your diet og spise for en sunnere livsstil, er det viktig å utdanne deg selv om å spise rett, og gå til å velge rett frukt og grønnsaker for din smak. Tross alt, er det beste diett den du kan følge for resten av livet ditt.


En av de beste måtene å begynne å spise en sunn diett er å velge den ferskeste frukt og grønnsaker. Ikke bare gjøre frisk frukt og grønnsaker smak bedre, men de er billigere og mer næringsrik også. Velge en rekke i sesongen frukt og grønnsaker er hver uke en fin måte å nyte sunn og variert måltider.


Selvfølgelig vil din favoritt frukt og grønnsaker ikke alltid være i sesongen, så det blir noen ganger nødvendig å supplere disse frisk frukt og grønnsaker med hermetikk og frosne varianter. Når du velger hermetisert frukt, prøve å unngå de pakket i sirup; Velg hermetisert frukt som er pakket i fruktjuice eller vann i stedet. De vil bli sunnere og inneholder mindre sukker.


Legge frisk frukt, som apple stykker, er mandarin appelsiner, nektariner og lignende en fin måte å gjøre ren salater mer interessant og mer deilig. Ved å kombinere frukt og grønnsaker er en flott måte å forbedre din ernæring også.

Thursday, September 27, 2012

De beste måtene å holde kaffe varm

Holde våre brygg ferske og varme er en stor avtale for noen av oss coffee drinkers. Det er ingenting verre enn en lunken mouthful av foreldede kaffe. Hvordan du holde kaffe varm avhenger litt hvor du er og hva du gjør. Hva skjer med kaffe som vi holde den varm? Er det ting som jeg skal aldri gjøre for å holde min kaffe varm? Å vite litt mer om kaffe vil hjelpe deg å forstå hvordan å holde den varm og smaker stor.


Denne liten satt av poeng skal hjelpe deg i de fleste situasjoner.


-Bruk en termisk kopp eller krus for commuting eller for å holde den varm i korte perioder
-Glass og rustfritt stål termosflaske stil flasker knapt virkning kaffe smak på alle
-Fransk trykk brewers (som Bodum) er ikke bra for å holde kaffe varm. De fortsetter å brygge og kan produsere meget bitter kaffe
-Prøv å ikke bruke direkte varme fra et element eller kokeplate hvis mulig
-En forseglet eller lukket beholder bremser tap av viktige aromaer som har innvirkning på kaffe smak.
-Du få den beste smaken fra kaffe som holdes minst 170F.


Det finnes en rekke smak relaterte komponenter i en kopp kaffe som endres eller svekkes over tid. Dette betyr at smaken av en kopp kaffe vil fortsette å endre, for verre de fleste ville si, bare fordi tiden går. Den beste måten å håndtere dette problemet er bare brygge mindre mengder kaffe oftere. Som vi alle vet, er den beste koppen kaffe en fersk kopp kaffe.


Slik at du får din neste potten av kaffe klar, tenke på hvordan du skal bruke den. Hvis du har tenkt på å ha det umiddelbart, ikke noe problem. Men hvis du tenker drikker det over en lengre tidsperiode, Husk vi gjort ovenfor i tankene dine. Planlegge hvordan du vil beholde den varme og smaker frisk. Bare Begynn Brygge.

Wednesday, September 26, 2012

Fordel av kaffe For leversykdom

Koffein, som sjokolade, mottar ofte dårlig publisitet. Mens du er i noen tilfeller, og i overkant, disse kan ha negative effekter på kroppen, de kan også være helt fordelaktig.


Jeg er ikke disputing at noen mennesker er mer følsomme for de negative effektene av koffein eller sjokolade. Overskytende koffein kan for eksempel opprette angst, kvalme (spesielt hvis tatt på tom mage), en økning i hjertefrekvens, og selv depresjon hos enkelte. Og sjokolade er sikkert ikke noe som skulle danne hovedelementet av ens diett. Hvis sliter med sukker avhengighet, eller ønsker å gå ned i vekt, er det mer ernæringsmessig fullstendig matvarer som er tilgjengelige.


Men forskere har slått opp noen interessante fakta om koffein. For eksempel blokkerer koffein faktisk effekten av en nevrotransmitter i hjernen (adenosine) som ellers gjør oss føler deg trett. Dette er grunnen til at det fungerer så bra for å holde oss våken. I tillegg oppmuntrer det utgivelsen av en annen hjernen kjemiske, Dopamin (samt adrenalin). Dopamin bidrar til en følelse av velvære.


To studier, en sammenslåingen basert studien (som ikke er så nøyaktig eller omhyggelig definert som andre typer studier, men likevel verdifulle indikatorer) fant at drikking koffein som inneholder drikker som kaffe og te hadde en beskyttende effekt for de risiko for å utvikle leversykdom. Problemene som deltakerne studien hadde som økte risikoen for leversykdom inkludert alkoholisme, hepatitt b eller C, fedme eller andre komplikasjoner.


Og resultatene viste at personer som drakk mer enn 2 kopper kaffe som en dag hadde en 44% lavere sjanse for viser faktiske leverskader sammenliknet med de som drakk ingen koffein. Dette var ikke en klinisk studie, og grunnen til hvorfor kaffe og te hadde en slik effekt er ikke kjent. Kaffe og te inneholder en rekke plante kjemikalier (phytonutrients) som kan være ansvarlig for dette. En norsk studie for 2005 også funnet lignende fordeler for kaffe med hilsen leversykdom. Denne studien fant at drikker 3 kopper kaffe en dag kan redusere risiko for død fra skrumplever.


Selv om du ikke er i faresonen for leversykdom, har koffein fortsatt noen fordeler. Nyere forskning fra Østerrike viste at koffein faktisk kan forbedre kort sikt minne. Forskere fant at det var en økning i hjernen aktivitet (idet avmålt av funksjonell Magnetresonanstomografi) i deler av hjernen som var tilknyttet minne og oppmerksomhet. Disse deler av hjernen var frontpartiet flik og fremre cingulum. Dette var en placebo kontrollert studie, noe som betyr at noen mennesker ikke ble gitt noen koffein. En annen, tidligere studie (2004) fant at koffein fikk støtte kortsiktige minne, men bare når det var i forhold til et emne som folk var allerede tenker om. Denne studien fant at når du tester kaffe og effekter på urelaterte emner, kortsiktige tilbakekalling var faktisk inhibited.


Alt har en flip side skjønt. Adenosine, som er blokkert av kaffe, er også beroligende. Dette kan være grunnen til at det kan også føre til angst i overkant, og i noen individer. Tross alt, er balansen på vår hjerne kjemi unik. Og når vi er avhengige av sentralstimulerende midler som koffein, vi mister følsomheten til vår egen naturlig sentralstimulerende midler (Dopamin og adrenalin).


Referanser:
Australske sunn mat, februar 2006.
http://www.foodnavigator.com/news/ng.asp?n=52281-caffeine-containing-Drinks
http://www.nutraingredients.com/news/ng.asp?n=64274&m=1FSND06&idP=2&c=qgtqmovbyiaxdub

Saturday, September 22, 2012

Cappuccino maskiner med en italiensk Touch

Cappuccino begynte i Italia hvor det er fortsatt en glede for morgenrutine. Italienerne kan fortelle turist fra opprinnelig skjønt fordi bare en turist vil bestille en cappuccino etter middag. Det er ansett som en morgen drikke i Italia, men i andre deler av verden det serveres hele dagen.

Trinnene for å lage en kopp Cappuccino

Cappuccino er en vanskelig drink å mestre. Det er delt inn i 3 deler: til espresso, steamed melk og frothy eller skummende melk. Disse lagene som er opprettet på perfekt proporsjoner, teksturer og temperaturer er det som gjør den ideell koppen cappuccino. Det pleide å ta svært dyktige kokker til å opprette denne concoction, men med bruk av maskinen cappuccino, de fleste av gjette arbeid er tatt ut av den.

Hvordan Cappuccino maskiner fungerer

Cappuccino maskiner er utformet for å brygge og dispense espressokaffe. Mange kan også gjøre trinn av sliping kaffebønner for en ultra frisk brygg. Når til espresso har vært dispensed i koppen, legger maskinen deretter til steamed melk. Disse to trinnene er relativt enkle, selv om melk temperatur og styrke til espresso er viktige ingredienser i denne oppskriften.


Frothy melk er den vanskeligste delen for mennesker eller maskiner for å få akkurat. Målet er å opprette en lys skum, bare riktig temperatur og med optimal nummer luftbobler. Denne mikro-skum holdes varme når du legger til en kopp espresso og oppretter sweeter smaker skum enn mer kompakt konsentrasjoner av melk. Dette bidrar til å oppveie bitterhet av til espresso.

Skaperne av Cappuccino beslutningstakere

Bunn er en produksjon av noen av de beste cappuccino beslutningstakere i verden. De brukes i restauranter og hjem både fordi de er holdbar og kunne opprettholde prosenter og temperaturer kreves for stor cappuccino. Restaurant-modeller har opptil 5 tuter for øyeblikkelig cappuccino, og kan koste nær $2000. For hjemmebruk gir andre merker mer rimelige alternativer.


Nespresso-maskiner for hjem bruk koster ca $400. Dette er en allsidig maskin som gjør espresso, men har rørleggerarbeid for vann til damp og en melk-dispenser å lage skum for cappuccino eller latte.


Det finnes mange andre merker av hjem og reklamen cappuccino beslutningstakere. Prisene er mer enn en vanlig kaffetrakter spesialitet-funksjoner. Hjem maskiner dispense vanligvis én eller to små kopper kaffe, mens kommersielle klasse maskiner kan håndtere 5 kopper samtidig.

Høyre oppskriften For deg

I motsetning til andre typer kaffe er espresso og cappuccino svært spesifikke i forhold til smak, konsistens og ingredienser. En kopp kaffe fra en bestemt maskin kan smake helt fint til én person, mens neste person mener det er svakt eller bitter. Med espresso og cappuccino er det en rett smak og en feil smak. Du enten liker det eller ikke, men rotet ikke med oppskriften!

Friday, September 21, 2012

Hele korn frokostblandinger

Hvis du har vært på matbutikk det siste du trolig lagt merke til den nye trenden som skjer med frokost frokostblandinger. Mange av din favoritt frokostblandinger har byttet til hele korn hvete som den viktigste ingrediensen. Er disse frokostblandinger bra for deg, eller er dette bare en gimmick brukt av firmaer for å selge mer av deres produkt? Jeg kommer til å forklare noen av de positive og negative forbundet med "sunn frokostblandinger" du nylig har spist. Jeg er også tenkt å gi deg noen eksempler på de ulike markedsføring teknikkene brukes av kornblanding produserer for å selge mer av deres produkt til forbruker.


I de siste par årene cold kornblanding har fått rykte for å være usunn. Siden de fleste frokostblandinger inneholder store mengder sukker, prøve de fleste bodybuilders å holde seg borte fra den for et par grunner. Sukker kan gjøre deg enda mer sulten, og du kan ende opp å spise mer enn kroppen din krever. Det vurderes også en høy G.I. carb kilde som kan pigge insulin nivåer raskt, forlater kroppen følelsen lite energi. Nå som kornblanding selskaper har byttet til hele korn, forlater du lurer på om det er faktisk en god del av trainee's diett.


Mange frokostblandinger som frostet Mini-Wheats og Wheaties har vært rundt i år. De fleste av disse frokostblandinger også inneholde en anstendig mengde fiber som hjelper med fordøyelsen og også gjør du føler deg full raskere. Mennesker anses alltid disse som a healthy part of frokosten så hvorfor ikke nye hele korn frokostblandinger anses en god kilde til karbohydrater også?


Alle dine favoritt frokostblandinger bytter til hele korn hvete, eller er dette bare en annen knep brukes av kornblanding selskaper for å selge mer av deres produkt til oss? Bare tiden vil vise, men vi må også huske de ulike markedsføring teknikkene disse selskapene har brukt i siste. Et godt eksempel er når de statlige frokostblandinger er lav i fett og folk begynner å tenke at de kan spise, men mye av det de ønsker, og ikke få noen fett. Folk innser ikke at sukker i disse frokostblandinger er bare så ille for deg som mettet fett. De også gjøre deg tror at deres produkt er lav inne kalori. Hvis du ser på er etiketten du vil merke det har en lav mengde calories, men servering størrelsen mindre enn en kopp.


Hvis du vil begynne å spise kornblanding må du kontrolle at ordene "hele korn hvete" er det tre første på listen over ingredienser, eller du vil gjøre deg mer skade enn godt. Jeg elsker kornblanding og liker det faktum at jeg kan spise en bolle med merkevaren favoritt uten følelse skyldig etterpå. Del kontroll er avgjørende. Du må ha disiplin til å kontrollere hvor mye du spiser uansett hvor sunt du tror det er. Hvis din har du mye problemer med bra så du trenger å akseptere det faktum at kroppen ikke svarer godt til en bestemt mat. Hvis du har at disiplin som er nødvendig til å kontrollere din del størrelser er disse nye hele korn hvete frokostblandinger for deg. Ha det så lenge. Cya

Thursday, September 20, 2012

Vin rack - en Guide til Hjem vin lagring

Hjem wine rack er spesielt utviklet for lagring av viner i horisontal stilling, for å bevare kvaliteten på vin. Lagre din flasker i en wine rack er en flott måte å hindre at corks uttørking. Hvis dette skjer, kan det være at kork krympe og la luften i, noe som resulterer i oxidization, som vil ødelegge smaken. Vin lagring har vanligvis separate seksjoner for å holde individuelle flasker, slik at hull mellom hver enkelt til at luft sirkulere. Ideelt sett bør viner holdes på en konsekvent temperatur på rundt 55 grader Fahrenheit, med en relativ fuktighet i 70% fra lys.


Hvis din vinsamling vokser raskt og du ikke har en vinkjeller, er det et stort utvalg av vin reoler som er utviklet for hjemmebruk. Hvis du ønsker å holde et par dagligdagse flasker innen rekkevidde, deretter veggmontert wine rack tilbyr en løsning. Denne typen rack er hengt på veggen, som sparer plass, og du kan alltid har et par flasker på skjermen. Disse stativene kommer ofte, med innebygd stemware holdere, slik at du kan enkelt holde briller på samme sted. Veggen vin-rack er vanligvis ganske billig å kjøpe, på rundt $40-$ 50.


Andre typer stativ inkluderer kompakt design slik at den passer på en benkeplate eller stablebar tårnene å plassere på gulvet, som har kapasitet kan vokse til etter dine lagringsbehov. Tre wine rack er meget populære, laget av alle slags tre, inkludert furu, eik eller mahogni. For en mer moderne utseende, kan en metall wine rack være en attraktiv funksjonen i seg selv, gjort fra utsmykket utformet jern, stål, chrome eller aluminium. Uansett stil av innredning, det er sikkert å bli en wine rack-design som passer perfekt og gir deg en funksjonell måte å organisere samlingen av vin.


Enten du er etter at en DIY selvtillit forsamlingen kit, eller en egendefinert wine rack, nettbutikker er fulle av allslags wine rack som passer budsjettet og din vin lagringskrav.

Wednesday, September 19, 2012

Historien om kaffe: Del III - koloniseringen av kaffe

På 1600-tallet, vokste med populariteten til kaffe stadig i Europa, interesse av deretter verden supermaktene - Storbritannia, Frankrike, Nederland, Portugal og Spania - også. Opp til dette punktet, hadde kaffe som er importert til Europa kommet fra den arabiske halvøy over som ingen av disse landene hadde noen kontroll. Europeerne hadde utvalg kaffe og likte det, og nå de ville begynne å produsere den for seg selv. Løpet var på å etablere sin egen kaffe plantasjer i sine respektive kolonier.


Det var Nederland som tok en tidlig ledelsen i dette løpet. I 1616 klarte nederlandsk spioner å smugle en kaffe-anlegget av Mocha (Jemen). Selv om de var til å begynne med bare involvert i liten skala dyrking. Dette endret i 1658, når de beseiret portugiserne til å ta kontroll over Sri Lanka. Veldig snart spredt kaffe plantasjer over Sri Lanka og i Sør-India. Deretter, i 1699, nederlandske startet produksjonen i Indonesia, når stiklinger var vellykket transplanted fra Malabar (India) til Java.


Uten hjelp fra nederlandske, ville det ikke har andre supermaktene ut startstreken blokker. Ved 1706, hadde første kaffebønner fra Java nådd Amsterdam, sammen med et kaffe anlegg for den botaniske hagen. Fra dette anlegget, ble en rekke vellykkede stiklinger gjort. Disse nye planter snart funnet sin vei inn i ulike botaniske hager i hele Europa som de ble gitt som gaver til å besøke dignitaries.


Én slik plante ble gitt til Ludvig XIV av Frankrike i 1714, ved Burgermeister i Amsterdam. Anlegget ble re-homed i le Jardin des Plantes i Paris. Flere år senere, bedt en fransk marineoffiser kalt Mathieu Gabriel de Clieu, mens permisjon fra hans stasjon i Martinique, om kongens tillatelse til å ta en kutte av dette anlegget tilbake med ham. Dessverre for ham nektet kongen hans anmodning. Overbevist om at Karibia ville være et ideelt sted å dyrke kaffe, de Clieu ledet en dristig måneskinn raid på Jardin des Plantes å sikre en klippe.


I 1723 begynte de Clieu sin reise tilbake til Martinique, med sin nylig anskaffet kaffe kutte i stry. Han holdt skyte i et glass kabinett, som han ville bringe på dekk hver dag slik at det kan være oppvarmet av solen. Hvis de Clieu hadde tenkt at den harde delen av sitt oppdrag var over, ville han ha vært galt. Som, under reisen prøvde en av mennene om bord (angivelig med en nederlandsk vri) å kjempe anlegget av de Clieu, klarer å bryte en side-skyte i prosessen. Mannskapet hadde å avverge et angrep av pirater som varte i nesten en hel dag; en storm descended som knust glass-kabinett; og bærbare vannforsyningen løp så lav at de Clieu måtte dele hans vann rasjon med anlegget.


Endelig returnerte de Clieu til Martinique, der han ble dyrket kaffe-anlegget. Noen tyve måneder senere de Clieu hadde sin første harvest, som han fordelt på øyas leger og andre intellektuelle. Som flaks ville ha det, på tiden gjorde kakao planter på øya dårlig etter en siste vulkansk utbrudd, så kaffe ble snart vedtatt av lokalbefolkningen. Innen tre år spredt kaffe plantasjer over Martinique og til de nærliggende øyene St. Dominique og Guadeloupe. Kaffe produksjon var så vellykket i Karibien at kong Louis XIV tilgav de Clieu for hans tidligere overtredelse, guvernør i antillene.


Kaffe-anlegget hadde blitt et svært ønskelig objekt. I 1727 besluttet den brasilianske regjeringen det var tid de sluttet kaffe-markedet. Å bruke dekke av et mellomledd i en grense tvist mellom fransk og nederlandsk i Guianas, sendt Brasil oberstløytnant Francisco de Mello Palheta på oppdrag for å stjele en kaffe plante fra franskmenn. Ved hjelp av sin sjarm og Karisma, ble Palheta guvernør i Fransk Guyana kone. Når konflikten ble løst, presentert guvernørens kone Palheta med en avskjedsgave, en kaffe kutte skjult i en blomsterbukett. Fra dette snaut skyte vokste verdens største kaffe imperium.


Britene ikke alvorlig konkurrere i kaffe rase til 1796, når de tok kontroll over Sri Lanka fra nederlandske. Med ankomsten av britene, ble enda mer landet ryddet for kaffe plantasjer. Så, at den relativt lille øya Sri Lanka kort ble verden 's største produsent av kaffe i 1860-årene. I 1869 kom imidlertid en dødelig sopp kjent som kaffe rust på øya. Denne sopp forårsaker forhastet defoliation av en kaffe anlegg, alvorlig svekkelse strukturen og redusere sin avkastning bær. Siden rust ikke ble ansett å være en alvorlig sykdom, fortsatte britene å fjerne flere land for kaffe plantasjer løpet av det neste tiåret. Det var ikke før 1879 at de innså alvoret i situasjonen. Dessverre var det for sent: produktiviteten til planter hadde falt så sterkt at de ikke lenger var økonomisk.


Heldigvis for britene, hadde en vellykket markedsføringskampanje ledet av British East India Company for te med tittelen "cup som jubelropet", tilbake i tidlig på 1700-tallet lagt grunnlaget for te å bli den britiske nasjonal drinken. Mellom 1700 og 1757 Gjennomsnittlig årlig te import til Storbritannia mer enn firedoblet og forbruk fortsatte å vokse jevnt for resten av tallet. Så når kaffe rust ødelagt kaffe plantasjer i Sri Lanka, og senere India, produksjon bare slått og kaffe planter var uprooted og replanted med te. Selv om Storbritannia fortsatte å dyrke kaffe på en begrenset mengde kolonialstil land, hovedsakelig i Jamaica, Uganda og Kenya, ved slutten av 1800-tallet hadde te overgått kaffe som drikke valgfrihet.

Tuesday, September 18, 2012

Øl Bellies en myte?

Øl bellies, for noen øl drinkers, er et prideful symbol på deres største lidenskap: drikke øl. De vise stolt sine avrundede protuberances som vitnesbyrd til deres overdrevne bruken av deres valgte ambrosia. Øl bellies skyldes en urimelig inntak av øl? Ikke i noen forskere, som hevder at øl bellies er en myte, og ikke forårsaket av skummende godhet på alle.


Vanligvis øl-magen har vært vurdert en manns provinsen eller tendens som over tid, og med mye bevegelse på armen muskler som de få glass til munnen, magen vokser med alder og forbruk. Vanligvis, når kvinner få vekt, gjøre de ofte det først på deres lår og hofter, ikke deres bellies. Kvinner kan utvikle en pott på magen, men det er sjelden referert til som en øl-magen og skyldes trolig alder og childbirth.


Forskere i Storbritannia og den tsjekkiske republikk kartlagt nær 2000 tsjekkere i sine studier som stilte spørsmålet: er det en tilknytning mellom øl og fedme? Innbyggerne i den tsjekkiske republikk regnes vanligvis og har æren av å være verdens største øl drinkers. Dr. Martin Bobak fra University College London og forskere ved Institute av kliniske og eksperimentelle medisin i Praha undersøkte 891 menn og 1 098 kvinner mellom 25 og 64. Alle deltakerne drakk uten alkohol eller bare øl. Det var bare et par tunge drinkers. Deltakerne fikk et spørreskjema og en medisinsk undersøkelse der deres vekt, midje til hip ratio og body mass indeks ble målt. Konklusjonen? Tilknytningen mellom øl og fedme, er hvis den finnes, sannsynligvis svak.


Deretter hvor den avrundede magen kommer fra? Professor Morton Gronbeck fra Senter for alkohol forskning i København, hevder at overstadig drinkers har en tendens til å ha mer av en "apple-formet" kroppen. Det er noen indikasjon på at overstadig drinkers er oftere apple-formet, men hvis mengden drukket øl er fordelt på uken, det vil ikke provosere apple-formet øl-magen. Dette tyder på at hvis øl drinkers drikke i moderasjon og ikke i en overstadig mote, og de ikke vil utvikle en øl-magen.


Videre, noen forskere mener at genetiske make-up og ikke øl kan være skylden for øl-magen. Et team ved University of Naples undersøkte naturlige variasjonene i gener som finnes i menn. De fant at en variant, merket "DD," er knyttet til utvikling av fett rundt magen. Ikke alle menn har det så denne studien tyder på at kun de med denne gene får øl bellies. Hva kom først, genet eller øl-magen? Hvis en mann har DD-gene, er han dobbelt så sannsynlighet for å utvikle en øl-magen, men ikke nødvendigvis fra øl. Hvis han overstadig drinker, vil han sannsynligvis få en øl-magen. Hvis en mann har ikke DD-gene, men han drikker innholdsrik mengder øl, får han en øl-magen? Er han genetisk kunne utvikle en? Han kan, men hva med de andre faktorene som er involvert i å drikke øl?


I henhold til de fleste diett planer, alkohol og vekttap ikke blande. Alkohol har nesten dobbelt så mye av calories enn karbohydrater eller protein. Alkohol kan redusere kroppens evne til å brenne lagret fett både kjemisk og aktivt. Kanskje er en grunn at de siste ting drinkers vil gjøre mens drikker god øl er å gå av som bar krakk og øvelse.


Har du noen gang prøvd å holde oss til en diett mens du drikker? Det er nesten umulig. Hvis dom mens du drikker er for svekket til å drive en bil, hvordan kan drinkers gjøre sunne utvalg når møtt med natchos og nøtter å gå med sine øl? Også mange mennesker foretrekker å drikke deres calories under alkoholforbruk og alkohol er ikke svært næringsrik, eller er det lav inne kalori.


Hvordan kan øl drinkers unngå en øl-magen? Som diett gurus har fortalt oss i år, fremmer moderasjon i alle ting god helse inkludert en sunn kroppsvekt og form. Øl bellies kan ikke være sant resultatet av drikke øl, men øl drikking er absolutt en innflytelse over aspekter av kosten og lifestyle som kan føre til at jiggly buk kalt en øl-magen.

Monday, September 17, 2012

OK, jeg har gjort min Espresso, nå hva gjøre jeg gjøre med melk?

Jeg gjorde alle de riktige tingene å lage espresso hjemme. Jeg kjøpte meg en god espresso machine. Jeg har lært hvilke espresso bønner har den beste smaken og hvordan å slipe dem til riktig finhet. Jeg klarte å sette inn miniprogrammet med grinds, kjent som en portafilter i espresso-maskin, låse det på plass, slå på maskinen og fortelle henne rip. God espresso!


Men jeg ønsket en cappuccino. Sue ønsket en latte. Tid til å finne ut hvordan å dampe melk.


Sue er alltid dieting, så hun ønsker nonfat melk. Jeg fant ut at lav fett og nonfat melk skum virkelig enkelt. Hel melk tar mer praksis. Samme med halv og en halvdel hvis du ønsker en breve.


Noen espresso maskiner har en innebygd i damp munnstykke og noen ikke. Du må kanskje kjøpe en separat dampbåten. Jeg anbefaler at du henter en espresso-maskin med en innebygd. Sparer plass.


Den første tingen å gjøre er å sette som rustfritt stål-mugge og melk i kjøleskapet å bli kaldt. Start alltid med dem kaldt. Og deretter min neste læringskurve kom med huske å fylle pitcher om en tredje til en halv full. Melk utvides veldig bra når det er steames. Det tar bare én gang å skum opp, overflyt og treffer gulvet for å huske å starte med en mugge ikke mer enn halv full.


Start ved å sette munnstykket på overflaten av melk og slå damp på full. Melk skal begynne å skum, så holde å senke pitcher slik at munnstykket er like under overflaten av melk. Om en halv tommen vil gjøre fine. Du kan skru ned trykket når skum virkelig begynner å stige, eller bare ta pitcher bort. The milk er nå bare om på kokepunktet.


Nå er her noe viktig. Ikke la det koke. Dette er en annen måte å få melk til overflyt pitcher. Eller enda verre, den smaker brent. Ugh. Stygg.


Din steamed melk bør ha små bobler helt gjennom det, og det bør være en lett skum på toppen. Det er du. That's it. Nå går du gjøre uansett espresso drikke du ønsker. Neste kan opp du lære å lage alle de fancy design i toppen.

Friday, September 14, 2012

Varianter av Gourmet oliven

Historien til olivener og olivenolje kan spores tilbake til i det minste bibelsk times. Når vannet av den store flommen sunket og Noah sendte en due var det en oliven blad hun returnerte bærer i hennes munn. Det er kjent at så lenge 6000 år siden olivenolje ble brukt som drivstoff i lamper. Kanskje var det denne olivenolje som opprettet en vakker Ånden for Major Anthony Nelson å redde i populære TV-sitcom jeg drøm av Ånden.


I dag i moderne dagligvare butikker er det dusinvis av gourmet oliven allment tilgjengelig. Borte er dagene av hermetisert svart oliven og grønn oliven med pimentos som de eneste valgene. For de av oss som husker dagene av åpning en svart oliven kan plassere en på hver finger og systematisk bite dem av, her er nye oliven.


Nicoises: En earthy rik oliven brukes vanligvis i salat. Herding av denne oliven i-rødvin eddik, gir den en særegen smak.


Grønn oliven med urter de Provence: denne pulserende sitrus flavored olivenen er en herlig blanding av urter de Provence krydder og store grønne olivener. Det er et utmerket valg å bruke i surfe retter og med søt krydder.


Mount Athos green med siciliansk urter: Dette er en andre oliven som bruker urter for å dominere pallen. Rosmarin, hvitløk og sennep seedet rød pepper flak gi denne oliven en krydret appell.


Mount Athos grønn fylt med hvitløk: For en moderne vri på martini denne oliven er et utmerket valg. Det er fylt med rik flavorful hvitløk og gir seg godt til pizza, samt Martini.


Mount Athos grønne olivener med sol-tørkede tomater: Sol-tørkede tomater gi denne tunge oliven en intens smaken som er sofistikert og ideell for snacking.


Sol-tørkede oliven: tørking av denne oliven gir den en rik smaken som kombinerer fantastisk i sauser for servering over pasta.


Kalamatas: En tangy svart oliven marinert i rødvin eddik som kan være fra Italia eller California. California variasjonen er merket med en "c" Stavekontroll i stedet for en "k".


Alfonsos: Denne robuste winey smaker oliven er myk og ligner på kalamata. Det er et populært valg i antipasto salater.


Halkididis: Svært lik i smaken av kalamatas denne oliven er utmerket blandet med kremost og hvitløk for en flavorful dukkert.


Lucques: Denne meaty buttery oliven inneholder pits, men er fortsatt en fantastisk valg med provolone ost- og bruchetta.

Thursday, September 13, 2012

Velutstyrte Pantry--En kokk hemmelige våpen

Det er enklere å gjøre en jobb når du har de riktige verktøyene på hånden. En av en kokk beste verktøy-- og hemmelige våpen--har velutstyrte pantry.


Det er mye enklere hvis du vet at du allerede har valgt hva du trenger på side, og er ikke nødt til å løpe å hjørne markedet hver gang du vil korrigere et måltid mat.


Å ha en velutstyrte pantry er også de hemmelige våpen av hver "vertinne med Mostest" spesielt når uventet gjester er innom.


Du vil kunne få alle gjester føler spesiell og velkommen fordi, enten det er forretter for fire eller middag for ti, kan du klare det med stil og panache. Faktisk ditt omdømme-- og sunn fornuft--vil være forsikret, fordi med disse ting i pantry, kan du sette sammen vakre og velsmakende mat som presenteres vakkert i løpet av minutter, enkelt og greit.


Her er en liste over grunnleggende ingredienser som bør være i en hvilken som helst velutstyrte pantry. (En fin måte å lager pantry er å kjøpe én eller to ting på listen over hver gang du går shopping, heller enn å prøve å få det alle på en gang. Hvis du se salg og dra nytte av sesongmessige kjøper, vil du kunne spare penger også!)


Husk å rotere alt i pantry på regelmessig basis, og Juster elementer på denne listen som passer din families liker og avskyr.


Urter, krydder, ekstrakter og sauser:
-Salt (havet og Iodized)
-Pepper (hele Peppercorns, svart, hvit og rød)
-Muskat (bakken og frisk)
-Kanel (bakken og pinner)
-Gresskar Pie Spice (bakken)
-Allehånde (bakken)
-Kardemomme (hele og bakken)
-Ginger (hele og bakken)
-Curry (bakken)
-Hvitløk (frisk og bakken for nødhjelp)
-Sennep (bakken)
-Bay blader (tørket)
-Rosmarin (frisk og flaske)
-Timian (frisk og flaske)
-Salvie (frisk og tørket)
-Sweet Basil (frisk og tørket)
-Persille (frisk og tørket for nødhjelp)
-Spisskummen (bakken)
-Oregano (tørket)
-Løk (flak for nødhjelp)
-Vanilje ekstrakt
-Lønn Extract
-Mandel Extract
-Sitron Extract
-Oransje Extract
-Soya saus
-Matlaging vin eller matlaging Sherry
-Ris rødvin eddik
-Sesamolje
-Balsamic eddik
-Rødvin eddik
-Citrus eddik
-Teriyaki-saus
-Barbecue-saus
-Søt og sur saus
-Tabasco eller andre Hot saus
-Chili saus
-Biff saus
-Pakker av salat Dressing Mix
-Pakker av tørket løk suppe miks (eller andre varianter)
-Kyllingsuppe for sauser (kremen av kylling, sopp, selleri og OST)


For Baking av:
-Alle formål mel
-Self-Rising mel
-Hele hvetemel
-Pannekake Mix
-Gjær
-Sukker
-Conditori sukker
-Brunt sukker
-Sukkerbiter
-Molasses
-Bakepulver
-Bakervarer brus
-Gjær
-Cornstarch
-Honning
-Kakao pulver
-Unsweetened eller semi-søt sjokolade
-Semi-søt sjokolade Chips
-Butterscotch, karamell og andre flavored "chips"
-Nøtter (valnøtter, Pecans, mandler, hasselnøtter og Cashews)
-Marshmallow krem
-Vegetabilsk fett (vanlig og smør-Flavored)
-Solsikkeolje
-Maraschino kirsebær


Hvis forretter eller legge til "Something Special" til måltider:
-Peanøtter i skallet
-Saltet peanøtter
-Blandede nøtter
-Extra Virgin olivenolje
-En rekke Crackers
-Svart og grønne olivener
-Hermetisert sopp
-Palm Tree hjerter
-Flaske asparges
-Sol-tørkede tomater
-Flaske Salsa
-En rekke Chips og fall
-Oster (tradisjonelt 3 til 5 serveres, fra vanskelig å myke, mild til sterk. Finne smaker som bland godt sammen, og tjene oster fra forskjellige dyr og forskjellige land)


For hver dag måltider:
-Bullion kuber og pulver (kylling, biff og vegetabilske)
-Hvit ris
-Lang korn og vill ris
-Brun ris
-En rekke Pastas
-Bygg
-Brød Crumbs
-Croutons
-Tomatsaus
-Tomat lim
-En rekke hermetisert tomater
-En rekke hermetisert bønner (svart, rød, nyre og Garbanzo)
-Tørket bønner (Pinto, Chili og nyre)
-Hermetisert tunfisk, kylling, krabbe og muslinger


For desserter:
-Hermetisert ananas (biter og stykker)
-En rekke hermetisert frukt
-En rekke papirstopp eller Jellies
-En rekke kake blander, Brownies og Frostings
-En rekke pakkede Puddings
-Alle fixings for iskrem Sundaes eller banan delinger
-Applesauce


I kjøleskapet:
-Melk
-Egg (eller Egg erstatter)
-Krem (en stift for mange Middelhavet retter)
-Smør eller margarin
-Gul sennep
-Brown sennep
-Dijon sennep
-Ketchup
-Majones eller salat Dressing
-Oster (Cheddar, sveitsisk, Feta, parmesanske og Jack)
-Cottage Cheese
-Rømme
-Grønn løk
-Tomater
-Cilantro
-Salat Fixings


I fryseren:
-Hel kylling
-Steker
-Boneless, skinnfritt kyllingbryst
-Biff eller svinekjøtt steke
-Småkoke kjøtt
-Hamburger
-Svinekjøtt koteletter
-Stykker av gule, røde og grønne peppers (hogge opp eventuelle rester hver gang du bruker dem og kaste dem i en pose i fryseren. De vil legge til farge og smaken til tørt retter)
-Frosset brød Dough (lage din egen eller lagre kjøpte)
-Frosset ruller (lage din egen eller lagre kjøpte)
-Frosset Pizza Dough (lage din egen eller lagre kjøpte)
-Frosne Baguette
-Brokkoli
-Spinat


Med disse ingrediensene i kjøkkenet er det bare tingen du har å bekymre seg når det er på tide å lage mat hvilke oppskrift du prøve!

Wednesday, September 12, 2012

Amuse-Bouche - Finn ut om denne hotte Trend I underholdende

Amuse bouche blir hotteste trenden i matvarer og underholdende. Hvis du liker tilbyr gjestene interessant fare som får alltid raves bør du vurdere å lære om seduction of amuse bouche.


HVA ER AMUSE BOUCHE?


Den word-amuse bouche er et fransk uttrykk, bokstavelig oversatt "munn-amuser". Og ikke rart - amuse bouche er irritabel, enkelt bite kreasjoner som kombinerer intens smaksopplevelser i en kunstnerisk form.


Amuse bouche er forskjellig fra den typiske hors d'oeuvres. Det er som oftest tilbys når gjester sitter ved bordet. Amuse bouche ikke bare tilbyr gjester noe smak mens du venter for middag, men angir også smaken av kvelden. Den amuse bouche bør kompliment middag samt gi sine gjester et utvalg av kvaliteten på måltidet framover.


HVA KAN JEG GJØRE FOR UNDERHOLDE-BOUCHE?


Amuse bouche konsentrerer seg om smaken; ofte å kombinere enkel, intens smaker sammen med rik, mangesidig de. Fokuset er på savoring og setter pris full smaken av en enkelt bit; mye som du savor intensiteten av et skudd i stedet for å ha en full kopp.


Den amuse bouche kan være en kombinasjon av bit størrelse, eneste ingrediens biter ordnet ordlyd på en plate, eller en kombinasjon av smaker som tilbys som en tjene på en kinesisk skje. Du kan også velge en rik, flavorful suppe (for eksempel vichyssoise) presenteres i et shot glass sammen med en skje.


Nøkkelen til en god underholde-bouche er ingredienser av høy kvalitet. Om du tilbyr enkel mandarin stykker sammen med en savory laks hårskum eller en skewered reker med en kompleks marinade, vil du bruke høyeste kvalitet og mest forfall ingredienser som du kan få.


PRESENTASJON


Andre bare til ingredienser av høy kvalitet og full smaken er presentasjon. Amuse bouche følger den franske tradisjonen av kunstneriske presentasjon. Finn amuse bouche ideer elektronisk, og Legg merke til den visuelle presentasjonen. Mens det er ikke komplisert, er det resulterende inntrykket en av stil og oppmerksomhet på detaljer. Garnere med måte og fortrinnsvis kan du bruke en enkel hvit plate for optimal tilstedeværelse.


Hvis du er så tilbøyelig ønsker du kanskje å underholde gjestene med en rekke amuse bouche på en kveld samle i stedet for bare et forspill til en sitte ned middag.


Du kan også velge å kompliment din underholde-bouche med en rimelige vin. Noen oppskrifter som indikerer en egnet vin, eller du kan basere utvalget på den dominerende smaken av den amuse bouche.


Det er flere fine oppskrift bøker å guide deg når du begynner å utforske gledene ved amuse bouche, men la din kreative ånd skinne som du tar inspirasjon fra enkle gleder smaken og underholdende og skape dine egne unike 'munn-amusers' for gjestene.

Tuesday, September 11, 2012

Trygg mat håndtering For helligdager

Visste du at Tyrkia du Tint på kjøkkenet counter, i stedet for i kjøleskapet, nå kan inneholde bakterier nivåer som er høy nok til å skade menneskeliv, selv om du ikke kan se, lukte eller smake det?


Det er ingenting bedre enn et hjem tilberedt måltid løpet av ferien. Men med alle spesielle innsats som går over i å gjøre en, alt vil være bortkastet hvis maten ikke har blitt lagret, forberedt eller tilberedt riktig.


Mat eksperter er enige om at pengeskapet handling av mat skal være den øverste ingrediensen i en oppskrift.


Mens de ikke kan slå deg til gourmet kokk, vil følge disse enkle tips for mat-håndtering holde familie og gjester trygge for ubehagelig, og noen ganger livstruende, mat-født sykdommer.


Når du kjøper ømt punkt kjøtt, holde juice, som kan inneholde bakterier, fra forurensende hendene eller noe i handlekurven dagligvarer. Plastposer fungerer fint for dette formålet.


Kjøtt bør også bli plukket opp på slutten av dagligvare shopping og bør ikke plasseres i samme posen som frukt og grønnsaker.


Hvis du har tenkt å lagre din kjøtt for 2 til 3 måneder i fryseren, kontrollerer du at du kjøper noen bevis bryte fryseren. Vikle store bruker er utformet slik at luft inn i kjøtt-produktet, og er derfor ikke bra for fryser. Dette er fordi oksekjøtt produkter slå fra en purpur farge til en rød når utsatt til luft, noe som gjør dem ser frisk, men hvis venstre for lang vil fremme bakterievekst.


Defrosting bør gjøres i kjøleskapet eller i en vask som er full av vann, endre vann om hver 45 minutter. Et kjøleskap kan kjøtt å avrime i en kontrollert atmosfære, sakker bakterievekst. Aldri avise din kjøtt på toppen av telleren ved romtemperatur. Dette kan fort bli en yngleplass for bakterier. Oppblomstringen rate av bakterier multipliserer raskt mellom 40F (4 C) og 140F (60 C).


Når kjøtt har vært Tint må det være enten tilberedes umiddelbart eller plassert i kjøleskapet og deretter tilberedes innen 24 timer. Aldri refreeze kjøtt. De fleste meats og poultries har bare et trygt kjøleskap liv i 2 dager, enten lagret etter tiner eller kjøpt frisk.


Ved håndtering av ømt punkt kjøtt, vask hendene før og etter. Også, vask tellere eller platene du har tenkt å bruke i forberedelsesprosessen hvis de har hatt ømt punkt kjøtt på dem, som de vil også inneholde skadelige nivåer av bakterier.


Som mennesker, vi også bære skadelige organismer på vår hud som, når spres til mat, produserer en gift som vanlig matlaging kan ikke ødelegge. Det er derfor avgjørende å vaske hendene grundig med såpe og vann før håndtering av mat, i tillegg til å dekke åpne kutt.


Mens beefsteak kan også tilberedes i varierende grad av rødhet, må Tyrkia være fullstendig tilberedes. På den innerste delen av lår, temperaturen må nå 180F (82 C) for en utstoppa Tyrkia og 170F (77 C) unstuffed. Stuffing i fjellhulen bør lese 165F (74 C). Mat ganger varierer avhengig av vekten av fugl.


Det er viktig ikke å holde termometeret i ovnen med fugl som den kan bli påvirket av ovnens varm luft og gi en falsk lesing.


Planlegge matlaging forhånd. Ikke delvis koker bird, kjøle og deretter fullføre matlaging, som dette vil produsere farlig høye nivåer av bakterier.


Tilberedt mat må kjøling innen 2 timer, noe som betyr at du trenger for å planlegge ditt måltid slik at det kan spises kort tid etter blir tilberedt.


Nedkjølt leftovers bør bli spist innen et par dager, som inkluderer Tyrkia saus, fisk og egg. Kjøtt casseroles og pies, ris, poteter og tilberedt nudler vil siste 2 til 3 dager, mens tilberedt kjøtt, kylling, Tyrkia, Tyrkia farse og mange supper kan vare opp til 5 dager før bakterier nivåer når kritiske punkter.


Å bruke sikre mat-håndtering rutiner tillater sunt å spise. Resten er et spørsmål om smak.

Sunday, September 9, 2012

6 Tips For en sunn middag-ut

Noen gang lurt på hvordan du kan muligens miste vekt når den gjennomsnittlige middagen ut inneholder over 1000 calories? Vel, ikke bekymre deg! Å holde deg i form når dining ut er bare et spørsmål om bestilling til høyre menyen.


Nedenfor er 6 tips for å ha en sunn middag ut (mens du fortsatt nyter ditt måltid som normalt!):


-Se drinker – ved å ikke bestille en alkoholholdig drikke, du har lagret deg selv et betydelig antall kalorier. Prøv sipping avkjølt te sweetened med en noncaloric søtningsmiddel, en diett brus eller vann med sitron. Du vil være glad du gjorde når du vurdere calorie-besparelser.


-Ha en salat – en av de beste menyene ha er salat. Ikke bare vil det fylle deg så du vil forbruke færre calories samlet, men det vil også gi deg en heftig dose av antioksidanter som er hjertet sunn. Pass på at du spør din servitør for å holde croutons og OST som vil ytterligere redusere ditt caloric load. Velg også dressing klokt. Unngå krem basert dressings og gå for eddik basert de. Du har også muligheten til å bruke eddik og olivenolje som er hjertet sunn.


-Ikke bestille en forrett med mindre nødvendig – vet du at noen forretter har mer calories og fett enn hovedretten? Pluss mange forretter er stekt og servert med tunge sauser som vil legge til oppmerksom på inntaket av mettet fett samt trans fett og calories. Det er ikke en sunn måte å starte ditt måltid.


-Velg rett type mat - gå for broiled og grillet stedet stekt. Ikke bare vil du spare calories og fett (gram), du vil også unngå trans fett som er så utbredt i stekt mat. I stedet kan du vurdere å be om en dobler rekkefølge av grønnsaker med din hovedrett. Svært få amerikanerne får 7-9-servings av frukt og grønnsaker som anbefales for optimal helse. Plus, ved å unngå stivelse, vil du være redusere caloric og karbohydrater-belastningen. Også, hold deg til tomat basert sauser stedet kremen basert og du får en betydelig calorie besparelse. Til slutt, be om saus å bli servert i en egen rett på side, slik at du kan styre beløpet du spiser.


-Ikke Overeat - i dag, mange restauranter serverer større mengder mat enn tidligere. Hvis dette er tilfellet, sette til side en del av din hovedrett i begynnelsen av måltidet å ta med hjem. Hvis du fjerner det fra tallerkenen din før du begynner å spise, vil du bli mindre fristet til seg.


-Si gå "Nei" til Sugary, Fatty desserter - i stedet for en lav fett eller lav karbohydrater dessert markering som en lav carb ostekake. Disse er klokt valg for helse bevisst eater og fortsatt tillater deg å avslutte måltid på en søt oppmerksom. Hvis en sunn dessert-alternativet ikke er tilgjengelig, kan du prøve en kopp kaffe med skumme melk å hjelpe satiate din ønske om noe søt.


Neste gang du går til middag, holde tipsene ovenfor i tankene. Du vil bli overrasket over hvor mange kalorier du kan kutte ut av måltidet bare ved å bestille rett menyer! Happy sunn mat!

Saturday, September 8, 2012

Hvordan du kan maksimere de helsemessige fordelene av grønn te

Enten du prøver å gå ned i vekt eller forbedre helsen Generelt, kan drikker flere kopper av grønn te per dag hjelpe. Grønn te er den neste beste tingen til en varm kopp varm sjokolade til sooth og musling du, særlig i vintermånedene.



Fett kjemper fordeler av grønn te


Drikke grønn te kan være et flott tillegg til en godt avrundet ernæring og mosjon programmet. Grønn te arbeider for å øke stoffskiftet, og derfor å hjelpe deg brenne mer fett selv når du hvile og sove. Selv om dette ikke gi deg en unnskyldning til pusterom på treningsstudio, hjelper det oss å brenne opp lagret fett vi bære litt raskere. Det også oxidizes fettet. Det brenner fett som vanligvis settles rundt vår midten: midje, hofter og lår.


Den andre fordelen dieters mottar fra å drikke grønn te har en redusert appetitt. Vi alle vet at færre calories vi tar og mer calories vi brenner er det som trengs for å miste vekt. Grønn te er den perfekte diet følgesvenn som denne begrunnelsen.



De andre helsemessige fordelene av grønn te


Dieters er ikke det bare seg hvem bør e drikke grønn te skjønt. Det er mange helsefordeler oppnådd fra drikker dette varm drikke hver dag.


Grønn te vil redusere din total Kolesterol nivåer, redusere dårlig Kolesterol og øke god Kolesterol.


Fordi grønn te er høy i antioksidanter er det et godt verktøy til å kjempe influensa. Det vil bidra til å øke din immunitet mot virus.


Grønn te dreper bakterier i munnen som forårsaker plakk. Dette er gode nyheter for folk som frykter hyppige turer til tannlegen.


Grønn te hjelper oss å tenke klarere. Det bidrar også til å avverge Hukommelse forlis, sånn som er forbundet med Alzheimers sykdom.


I tillegg hjelper grønn te personer med medisinske forhold som kreft, leddgikt, hjertesykdommer og alvorlige infeksjoner.



Maksimere fordelene med grønn te


Bruk høy kvalitet grønn te blader. Når gjennomvåt, skal te slå ut en blek grønn farge.
Eksperter anbefaler at drikke mildt varmt grønn te produserer bedre fordeler som gjør det til avkjølt te.


La te brygge i mildt varmt vann i flere minutter for å skaffe ut av flavanoids.
Eksperter anbefaler drikker mellom 3og 5 kopper av grønn te per dag for bedre helse.


Hopp over å legge til sukker i grønn te. Hvis du føler at du må justere smaken, kan du legge til noen honning, sitron eller skumme melk for ekstra helsemessige fordeler.


Bare liker ikke smaken av grønn te? ikke bekymre deg. Du kan fortsatt høste mange helsemessige fordeler av grønn te i form av en pille.



Men du klarer å ta med grønn te i kostholdet, vil inkludert det regelmessig hjelpe deg å få maksimale resultater. Legge til grønn te i et sunt og balansert kosthold og mosjon rutine for god generelle fitness.

Friday, September 7, 2012

Provence � a vin Lover�s drøm!

Provence er ofte oversett av selskaper som tilbyr tradisjonelle vinsmaking turer, til tross for excellence for sine viner. Hvis du er en sann vin lover og vin fan, denne vakre plasseringen i Frankrike tilbyr den mest fascinerende naturen og, for ikke å nevne noen av de beste vingårdene rundt.


I Provence, som overalt i Middelhavet, vil du finne folk som er full av varme, spontanitet og en "joie de vivre". Som du vil snart oppdage, noen av disse master oenologists (eie) vil med glede å introdusere deg til vinene de har blitt kjent for; og dele litt av regionens historie med deg.


I Provence dine dager bli fylt med sol og varme og frodige netter, scented med jasmine, overfylt lavendel og vill timian - om du bor i en travle, storby med alle moderne bekvemmeligheter, eller en tur tallet country guest house fylt med 1600- og 1700-tallet antikviteter.


Lite utenforstående vet imidlertid at Vinifikasjon i Provence er en seriøs virksomhet. Mange av winegrowers her har vunnet rettighetene som skal inkluderes prestisjetunge "AOC" betegnelsen (navnet d'Origine Controlee) på sine flasker vin. Denne etiketten sikrer kjøperen av en garantert vinhøst fra det angitte området. For å vinne rett til å bli utpekt som en navnet vin, passerer winegrowers mye strenge tester og inspeksjoner.


Hvis du tenker på å reise til Sør-Frankrike i nær fremtid, tenke inkludert en tur til en av vingårdene i 60-winegrowers i regionen "Cambridge har de Provence". En liten, men i vakre området, tar det Pristina Var og en del av Bouches-du-Rhône.


Hotellet ligger i hjertet av Provence's winemaking-regionen, har "Maison des Cambridge har de Provence" et enestående utvalg av navnet viner. Cambridge har de Provence-winegrowers er eksperter i å utnytte tradisjonelle metoder når høsting og bottling sine viner. Deres dyp respekt for jord, klimaet og forskjellige varianter av druer de bruker kommer gjennom i kvalitet og smak av hver flaske.


Under ditt besøk på Provence, kan du også ordne å ta et vin smaker kurs på en av vingårder der vil du lære en fullstendig forståelse av vin: dens kjole (farge), sin bukett (parfyme), sin kropp (styrke) og alt du trenger å vite om tjenesten, bevaring og mer. Ikke bare vil du kunne smake de fineste vinene, men du vil også lære uvurderlig winemaking tips du ikke kan lære andre steder.


For ekte vin lover er Provence definitivt et sted å besøke – både for fantastiske viner og uforglemmelig natur!

Thursday, September 6, 2012

Ionized vann og dens goder

Vann er betraktet som ELIXIR av liv intet liv på jorden kan finnes og overleve uten vann. Vann er avledet fra gamle engelske ordet vannet, og også fra det tyske ordet "hot". Det er et smakløst, odorless og nesten fargeløs stoff i sin rene form som er avgjørende for alle kjente former for liv og er kjent som verdens største universal-løsningsmiddel.


Vann opptar 70% av jorden. Det finnes mange steder og i forskjellige former. Det vises det meste i hav og polare iskapper, men også som skyer, regn vann, elver, ferskvann aquifers og hav isen. På planeten, er vann kontinuerlig bevegelse gjennom vann syklus som involverer fordampning, nedbør og avrenning til sjø.


Vann som passer for menneskelig inntaket kalles bærbar vann. Drikkevann er vann som er ment å være beruset av mennesker. Selv om de fleste friskt vann kilder er drinkable av mennesker, kan de forårsake langsiktig sunnhet problemer hvis de ikke oppfyller visse vann kvalitetsretningslinjer. Det finnes flere vann analyserer og spesielle testere tilgjengelig hjelp som vannkvalitet kan være testet eller oppdaget.


De inkluderer flere tester for bakterier middel mot skadedyr (Atrazine & Simazine), nitrat, nitritt, jern, hardhet, klor, kobber, alkalitet, pH og bly. Fjern retninger, enkle metoder og topp kvalitet giftfri test ingredienser forsikre deg over pålitelig testresultater.


Vann-filtre-purifiers-softeners.com er det å tilby dette som den har en rekke vannrensing materialer for testing vannkvalitet i ulike former.De fleste land i verden har vann kvalitetsretningslinjer skal oppfylles for vann solgt som drikkevann. Nesten alle kommunale vann organer levere en kvalitet vann, om dens brukes for drikking, vask eller for vanning formål.


Dette kan oppnås ved hjelp av rekke kassetter, sedimenter filtre, karbon-filtre, omni ren filtre, filter kapslinger, kraner, vann softeners og vann distillers siden vann består av mange forskjellige stoffer, det kan smake og lukte veldig annerledes. Omkring 72% av fett gratis er massen av menneskekroppen bygd opp av vannet. Skal fungere riktig kroppen krever mellom en åtte liter av vann per dag for å unngå dehydration, ideelt vil avhenger beløpet avhengig av aktivitet, temperatur, fuktighet og andre faktorer.


National Research Council anbefaler 2,7 liter vann for kvinner og 3,7 liter for menn.Mennesker krever vann som ikke inneholder for mye av salt eller andre urenheter. Noen av de vanlige urenheter inkluderer kjemikalier og skadelige bakterier. Noen av dem er akseptabelt, mens andre kan vise seg skjebnesvangre for menneskers helse. Disse bakterier og former for kjemiske stoffer kan fjernes med hjelp til vannrensere og softeners.


Det finnes flere rensing og styrke metoden gjort. Men den nyeste og mest vanlige metoden er alkalisk ioniseringen metoden som er gjort ved hjelp av en vann-ioniseringsfunksjonen. En vann-ioniseringsfunksjonen er et program som ionizes vannet gjennom en metode for elektrolyse. Mange vann ioniseringsfunksjonen produsenter (hevder at drikking alkaliske vann med en lavere ORP(organic perspective) og høy oksygeninnhold forbedrer helse. Ioniseringsfunksjonen består av flere deler av distillers og filtre og ionisert chamber. Disse filtrene og distillers kan plasseres selv i våre hus ved hjelp av filteret kapslinger.


Vannet ioniserende metoden ble først introdusert i Japan noen 30 år siden. Prosessen i ioniseringsfunksjonen, finnes det to kamre med motsatt polaritet elektroder. Alkaliske mineraler i positiv elektrode chamber overføre til chamber med negativ elektrode; Positiv elektrode repels positive ladningene og negative elektroden tiltrekker seg positive ladningene. Som disse ladet alkaliske mineraler angi negative elektrode chamber, kombinerer de med hydroxyl ioner (OH-) i H2O, sparker ut hydrogen ioner (H +). Disse hydrogen-ioner og deretter reise til negative elektroden og gi opp sine positive kostnad og bli elektrisk nøytral hydrogen molekyl (H2). På motsatt prosessen foregår med syre mineraler.


Acid mineraler overføre til positiv elektrode kammer og kombinere med hydrogen ioner (H +) i H2O, sparker ut hydroxyl ioner (OH-). Disse hydroxyl ioner og deretter reise til positiv elektrode, mister negativt ladet og blir vann (H2O) og oksygen (O2). I ioniseringsfunksjonen, oksygen gassen frigjøres fra chamber acid vann og hydrogengass frigis fra alkaliske vann chamber. Begge kamre forblir elektrisk nøytral. Felles krav om de helsemessige fordelene av ionized vann inkluderer påstanden om at ionized vann er mer lett absorberes av kroppen enn vanlig vann, og at mineraler i ionized vann er lettere tilgjengelig for kroppen.


Det er flere fordeler ved å drikke ionized vann:


Utmerket naturlig anti-oxidant som scavenge frie radikaler før de oxidize celle vev.


Gir mer tilgjengelig oksygen til kroppen enn vanlig vann fra springen


Nøytraliserer og tømmer toksin og syreholdig avfall fra kroppen. Kroppen kan fokusere på å oppnå optimal helse


Naturlig astringent for å forbedre complexions. Den fjerner huden olje og fettete skitt uten sterke kjemikalier.


Naturlig hår conditioner.


Svært antiseptisk for kutt, oppskraping, og sår.


Naturlig tekstur og farge beholdt i grønnsaker tilberedt i alkaliske ionized vann. Rice vil bli fluffigere etter å bli kokt i ionized vann


Hjelper med vekt kontroll og demper sult når dieting.


Soaking i varmt vann for syreholdig ionized forbedrer healing fra idrettsutøvere fot, utslett; nail sopp infeksjoner og insektsbitt.


Inneholder strukturelt mindre molekyler som bidrar til å kroppen assimilere mer vann og fukt raskt.

Wednesday, September 5, 2012

Ølbrygging stort og kreative I Amerika

Bryggerier i Amerika vokser på en eksponentielle hastighet. Ølbrygging blir big business med gjenoppblomstringen av tradisjonelle typer øl og lagers å kombinere med mer eksotiske tilbud. Med en fargerik historie, øl bærer på kontroversiell vei å gjenreise den tradisjonelle rollen det spilles alltid som en eneste dag drikke, mens du tar på en mer kreativ smak å tilfredstille alle ganer.


Tilbake i 1620, da Mayflower kom til Americas bredder, falt båten litt kort målet på grunn av mangel på øl, i henhold til en passasjer journal. Man tenke ikke Puritans ville har drukket øl-de var Puritans, etter alt - men dette var den eneste dag drikken valgfrihet. Folk drakk øl som vi drikke pop, juice, melk og vann i dag. Hver Taverna og inn brygget sitt eget øl.


Det er bare i moderne samfunn at vi ser øl som å ha en farefulle kvalitet. Det var ingen lover som regulerer øl brewing og drikker. Det var ingen politiet roadblocks å fange drukket drivere. Hvor mye skade kan en hest og handlevogn påføre? Det var absolutt ingen lettkledde kvinner prancing om på fester, drikker en øl og impressing menn med sine sudsy sexiness. Øl var en eneste dag drikke full av alle i husholdningen fra voksen til barn. Når Mayflower ankom, oppdaget de at innfødte gjort deres øl fra mais. Lurer på hvilke øl var beruset på første Thanksgiving? Dette kan ha vært først noensinne "bringe din egen øl (ligner BYOB)".


USA har blitt en internasjonal konkurrent i Ølbrygging og landet kan holde sin egen når du er i konkurranse med andre land som er beryktet for å lage flotte øl. U.S. forbudet redusert ting ned litt, men in the 21st century, ting synes å være oppvarming for amerikanske bryggerier. Ifølge Bryggers Association, vil nesten 7 millioner fat øl bli gjort og full av amerikanerne i 2006. Det er en rekke kegs, flasker, pints og briller!


Det er online multitudes av nettsteder om øl: Ølbrygging magasiner å lese som "Yankee brygge nyheter" og "Bryggeri nyheter;" bryggerier til å besøke; forbund for øl-beslutningstakere til å delta som Bryggers Association; Festivaler å delta liker Barleywine-festivalen i Buffalo, New York; og konkurranser til å angi som øl verdenscupen holdt i Seattle, Washington. Disse områdene, er om lag 85% basert i USA så amerikanerne synes å være leder pack!


På 1960-tallet, 70 og 80, øl i Amerika ble hovedsakelig laget og distribuert av store Ølbrygging selskaper. Tidlig på 1980-tallet vedtok mange av statene en lovgivning som tillatt mindre microbreweries å komme inn på handlingen. De store selskapene fortsatt gjøre big business, men mange lånetakerne er masete og ønsker høy kvalitet, eksklusive øl; de er "yuppies" av øl drinkers. I og rundt alle byer i Amerika er det hvor som helst fra 2 til 20 bryggerier i en 15 kilometer radius på at byen og tallene vokser. Noen stater har mer bryggerier enn andre. Hver Mikrobryggeri har en familietradisjon de ønsker å opprettholde og hver øl er annerledes; tilbake til gamledager da to vertshus et mil fra hverandre hadde to forskjellige-smake øl.


Bryggeriene har gått tilbake til å skape øl som gjøres fra alle naturlige ingredienser som malt, hopp og gjær. De produserer tradisjonelle lagers og øl sammen med eksotiske øl med et snev av krydder, vanilje, Carmel, koriander og Anis. Én bryggeri, funnet på Internett, bruker rose hofter i deres øl. Brukes vanligvis for te, må rose hofter angi en interessant smak til øl. Sitron Koriander øl kan være ganske forfriskende på en varm dag.


Snart skal vi ha diskusjoner om hvilken type øl går best med kylling eller biff. Vi vil høre meninger som: "øl Carmel-flavoured ville gå bra med den ostekake; en søt øl bare gjort til dessert." Er at øl bra for pasta? Ville det være bedre med en stek biff middag? Allerede finnes det utallige øl-smake funksjoner. Er øl ny vin? Er det en "twirl-glass-sniff-liquid-swish-in-mouth" prosess for øl? Som Martini er det store mengder av øl-typer. Prosessen bør kanskje fremskyndet; Beertinis for alle!


Øl brewing selskapene i Amerika, funnet på Internett, understreke betydningen av kvalitet. De diskutere viktigheten av tradisjon. De diskutere viktigheten av å bringe øl tilbake til sin hver dag rolle spilte i flere tusen år. Denne gangen, synes bryggerier også å føle øl kan creative-smake og fortsatt være i etterspørselen.

Monday, September 3, 2012

Ekstra fordel opp dagen med Karibia kaffe

Mens de fleste kaffe voksende karibiske øyer ikke produsere nok til rivaliserende i nærheten Colombia, muligens verdens mest berømte kaffe voksende plassering, produserer mange også denne flavorful bønne. Disse bønner er kjent for sine unike og deilige smaker.


Voksende historie


Kaffe ble oppdaget i Afrika, men i dag dette drink er populær over hele verden. Det ble sendt fra Ethiopians til Constantinoples ottomanske Turks og selv til pave Klemens VIII i Italia, som sies å ha døpt drikke. Det finnes mange variasjoner i historien av hvordan beskjære var transplanted til Karibia, men er unødvendig å si regionens landet viste seg for å være ideell for voksende denne populære bønne.


Typen kaffe anlegg oftest vokst i det karibiske området kalles "Arabica." Den ble utviklet fra planter som vokser i Saudi-Arabia, inspirerende navnet. Kaffe kan dyrkes i mange ulike klima, men hver klima vil opprette bønner med subtil smak variasjoner.


Jo høyere høyde, mer tid kaffe anlegget vil kreve for å modne, men bønner vokst under disse forholdene er full og kompakt og gi den rikeste smaken. Høydeforholdene er spesielt viktig når vokser kaffe, noe som betyr at fjellrike øyene er vanligvis bedre kjente for sin kaffe enn de med mer nivå terreng.


På samme måte har geografien i mange karibiske øyer spilt en viktig rolle i å lage deilig kaffe. Varme været og vulkanske jordbunnen sammen for å skape perfekte forholdene for disse planter, men hver øy behandler resultatene på en annen måte.


Topp øya produsenter


Karibiske øyer er kjent for sol og sand, så enkelte besøkende overse deres fjellrike interiør, selv om andre liker Vandring og klatring gjennom disse grovere regioner. Uansett besøkende lenge å gjøre på karibiske ferier, de kan forutse en stimulerende drikk å nyte ved siden av aktiviteten på mange av øyene, men disse topp liste over mest populære harmoni.


Jamaica's Blue Mountain området gir fyldig og svært aromatiske bønner og er kanskje en av de mest kjente produsentene av Caribbean kaffe. Hvis du besøker Jamaica, kan du imidlertid være skeptisk til veikant forhandlerne som selger faux Kona kaffe. Fremdeles, true-blue kaffe gjør en stor Suvenir for dem som elsker denne drikke.


Øya Hispaniola er hjem til to land, og hver produserer fine kaffe. Ett av Karibia 's største kaffe produsenter, Den dominikanske republikken tilbyr en populær blanding og Haiti nyter en sjanse til å gjøre et navn for seg selv også. Fans av mørkt steke bør prøve søte dominikanske kaffe, mens Haitisk harmoni tilbyr en mer myk smak, med masse smaker som passer til mange ganer.


U.S. territorium av Puerto Rico er også en stor øy å besøk for kaffe, men mest Puerto hockey kaffe er konsumert på øya. Aficionados bør spesielt smake disse øya brews mens du besøker, siden drikke kan være vanskelig å komme med utenfor denne øya. Noen av de mer populære Puerto hockey kaffe er kjent for sin kremaktig smak.


For de utenfor USA, kan det hende du kan finne importerte cubanske coffee, som er kjent for en tung kropp og spesielt fine, mørke roasts. Men er disse kaffe produkter nesten alltid eksportert til Europa og Japan. Et ord i klokt - ikke forveksles kubansk kaffe, som ikke er det samme som kaffe fra Cuba.


Selv om disse øya produsenter vil aldri har plass til å vokse så mye kaffe som du finner i Sentral- og Sør-Amerika, blander individuelle øya tilbud noe unikt. Så prøv en kopp noe spesielt - kaffe fra Karibia.

Sunday, September 2, 2012

Historien om sjokolade

En reise gjennom historien til sjokolade avslører at denne mystisk mat har vevd sin historie gjennom flere kulturer og kontinenter påvirker sivilisasjoner kulturelt, sosialt, økonomisk og åndelig. En studie av historien til sjokolade begynner ved å gå tilbake i tid til riket av Maya-indianere og Olmec sivilisasjoner of Central America.


Word-cacao ble funnet i Olmekere-ordforråd nesten 3000 år siden. Varme, fuktige, men lyssky klimaet på de tropiske regn skogene til denne regionen var perfekt for voksende cacao planter. The Maya følte cacao treet var eid av gudene og pods ble tilbudt som en gave fra gudene til mann. Cacao-pod ble symbol på fruktbarhet og liv i Mayan kultur.


Senere, kalt på 1700-tallet, botaniker svensk heter Linnaeus, cacao treet theobroma cacao, som betyr "drikke of the gods". Det var Mayan folk som faktisk gjør en drink fra cacao pods. Denne drikke ble betraktet som en "royal" brygge nytes av adelsmennene og konger og ble ofte brukt i hellig ritualer. Hot chili peppers ble lagt til smaken det eller mais ble ofte lagt til å endre sin tekstur.


I 1502, ble Columbus, på sin fjerde og siste voyage til Karibien, gitt en sekk med cacao frø som en form for betaling. Han var sikker på verdien av frø, så Aztecs gjorde ham en drink fra pods å vise ham sitt potensial. De følte denne drikke var en kilde av energi, åndelig visdom og forbedret seksuell krefter. De brukte den til å befeste sin krigere i slaget. Selv om Columbus ikke personlig ta vare på den, akseptert han frø i betaling, å være nysgjerrig på sin verdi når du går tilbake til Spania.


År senere, da Cortes kom i den nye verden, bemerket han at Aztecs brukt cacao bønner som deres egne og holdt stor storehouses frø. Cortes ble tilbudt en cacao plantasjen og en kongelig velkomst fra Aztec linjalen Montezuma, når han feilaktig trodde Cortes var på reinkarnasjon av en tidligere Gud og kongen. Dette var begynnelsen på fall av det aztetiske, men bidro Cortes innse at dette Beskjær hadde enorme potensialet førte ham å etablere cacao plantasjer i hele Karibia.


Når Columbus og Cortes tilbake til Spania bitter cacao drikke av aztekiske kultur ble introdusert til Europa, og det var det sweetened for å gjøre det mer i tune til de europeiske smaker. Det ble en drink av eliten og velstående. I ti år, var sjokolade likte gjennom domstolene i det franske aristokratiet. Sjokolade ble kjent i hele landene i Europa og i midten av 1600-tallet sjokolade dukket opp i England. Det var det svært beskattet fortsetter sitt rykte som en luksus som skal nytes bare av dem privilegert nok til å ha råd til det..


Cacao var hovedsakelig bare for å drikke til 1828. Sjokolade ble utarbeidet som en drink, av sliping opp bønner i en tynn lime og legge til krydder og etterredigerer og deretter legge til noe å suge opp kakao smør, som ville flyte til overflaten.


Coenraad J. Van Houten, nederlandsk kjemiker i samme år oppfunnet et trykk som ville slipp kakao smør fra bønne, forlater dryer kaken som kan være bakken opp til et pulver ligner fett-fri kakao pulver vi nyter i dag.


Tyve år senere europeiske selskaper brukes presser gjort av Van Houten sjokolade til å produsere den første å spise. Ved å ta det som var igjen etter skille kakaopulver fra smør, så industrien at de kunne smelte kakao smør og kombinere det med en blanding av bakken cacao bønner og sukker, blande dette i en lime og mold den. Spiselige sjokolade var det endelige produktet. Sjokolade dukket opp på markedet i USA rundt det tjuende århundre og nå hundre år senere er nesten fortsatt i harmoni med alle dem som elsker det er unik, rik smak.

Saturday, September 1, 2012

Mat som medisin - velsmakende tilnærming til bedre helse

Annemarie Colbin, presenterer i hennes bok, mat og Healing, et kapittel om endre diett for å bekjempe bestemte betingelser. Hennes anbefalinger er basert på hennes egen erfaring, som studerer macrobiotics og helse mat og en lærer i natural healing og balansert spise. I tillegg til hennes observasjoner av dem som hun behandlet i konsultasjoner og transformasjoner av hennes studenter med årene. Til tross for hennes bakgrunn i macrobiotics og vegetarianism Annemarie er ikke dogmatic om mat - hun gjenkjenner at hva er healing for én person i en bestemt periode av livet, ikke kan være healing for andre, eller for at samme person på forskjellige stadier av livet.


Hun tar som hennes cue det faktum at vanlige matvarer er brukt for deres medisinsk verdi i mest tradisjonelle kulturer. Underliggende prinsippet er ett av gjenopprette balansen. Sykdom er ansett som en tilstand av ubalanse i kroppen. Og som i homeopathy, hun mener at rettsmidler kan føre til lignende symptomer til det som de kurere - hvis de kan kurere symptomene finnes ikke, og de er tatt i tilstrekkelig mengde. Rette bør så, ikke lenger tas når symptomene på ubalanse, sykdom eller betingelse, forsvinner. Rette kan ellers faktisk føre til lignende symptomer på nytt. Hvis dette er tilfelle, rette bør ikke tas igjen, som rettsmidler er (i henhold til dette prinsippet), forårsaker nye symptomene. Alvorlige medisinske forhold hun ikke stole på mat cures for. Hun gjenkjenner at vestlig medisin også har sin plass. Men mat som hva det er, kan også være en nyttig helbredende supplement i disse situasjonene.


En ting som imponerte henne var Mats evne til å endre våre metabolisme raskt. Hun beskrev denne åpenbaring etter matlagingen et måltid for noen søramerikanske venner, som ble brukt til en diett som var høy i proteiner og fett. Når de spiste måltid som er utarbeidet av henne, som var høy i karbohydrater som hele korn og belgfrukter, lav i fett, sukker (for dessert) og lav i protein, fant de alkohol påvirket dem på en måte det vanligvis ikke. Det samme beløpet de normalt drakk, som ikke gjorde dem drukket med deres vanlig takst, fikk dem ganske beruset på hennes. Hun observert fra dette at alkohol, å være ekspansiv i naturen, balansert ut svært contractive protein og fett de normalt spiste. Disse ideene, av bestemte matvarer har en ekspansiv eller contractive natur, er en som hun lærte fra Oriental healing systemer studerte hun.


Denne tilnærmingen berører en core forskjellen mellom vestlige forståelse av både mat, og medisin, og tradisjonell kinesisk medisins (TCM). TCM har som sitt konseptuelle underbygger, studiet av relasjoner mellom ting. Vestlige tilnærminger til både ernæring og medisin, er basert på en reductionist tilnærming. De utforske isolert næringsstoffer, sykdommer som er studert under mikroskop, med et symptom som deretter foreslår mulige årsaker, definert i en smal og statisk ramme. Ted Kaptchuk illustrerer dette når han beskriver hvordan, når han studerte TCM Macao, var en av hans lærere snakker om shingles. Hans lærer beskrevet hvordan shingles på ansiktet var annerledes shingles andre steder, si, på stammen. Årsaken bak dette var at "kinesiske visningen krevde et annet perspektiv - se forholdet mellom symptomet til hele kroppen". (Kaptchuk) han går på å si: "spørsmålet om årsak og virkning er alltid sekundær til det generelle mønsteret...De totale konfigurasjonene, mønstre av disharmony, gi rammen for behandling." (Kaptchuk)


Referanser: Ted Kaptchuk, kinesisk medisin, Internett som har ingen Weaver (Rider bøker, London)
Annemarie Colbin, mat som Healing (Ballantine bøker, New York)